Gra aktorska
Moim zdaniem najgorsza jest Frantz. Jest masakrycznie sztuczna. I robi takie same miny raz jak się cieszy, a następnym razem te same jak jest wkurzona lub smutna... Do tego jak chce komuś przygadać to macha łbem na wszystkie strony. Identycznie się zachowywała kłócąc się z Kimberly, identycznie się zachowywała kłócąc się z Brooke, identycznie się zachowywała kłócąc się z Deacon'em i ze wszystkimi innymi, których nie wymieniłem... Żałosne...
- Adex-fan Brooke
A to ciekawe bo chyba Adrienne i Justin dostali Daytime Emmy za rok 2001 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku zgadzam się z TobąGoku pisze:Moim zdaniem najgorsza jest Frantz. Jest masakrycznie sztuczna. I robi takie same miny raz jak się cieszy, a następnym razem te same jak jest wkurzona lub smutna... Do tego jak chce komuś przygadać to macha łbem na wszystkie strony. Identycznie się zachowywała kłócąc się z Kimberly, identycznie się zachowywała kłócąc się z Brooke, identycznie się zachowywała kłócąc się z Deacon'em i ze wszystkimi innymi, których nie wymieniłem... Żałosne...
Ale trzeba zaznaczyć, że na równi z nią jest Winsor Harmon. Mimo, iż lubię jego postać, to jednak jego miny, zachowanie, wymachiwanie różnymi częściami ciała -
Chyba rozpaczy.
Jeśli chodzi już o sceny złości to najlepiej z aktorek gra je według mnie Katherine Kelly Lang.
Ostatnio zmieniony 2009-07-16, 22:06 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Racja A. Frantz tez jest słaba jej gra pozostawia sporo do zyczenia. Te jej miny i piskiGoku pisze:Moim zdaniem najgorsza jest Frantz. Jest masakrycznie sztuczna. I robi takie same miny raz jak się cieszy, a następnym razem te same jak jest wkurzona lub smutna... Do tego jak chce komuś przygadać to macha łbem na wszystkie strony
Podobał mi się sposób w jaki aktor wcielający się w postać Massima (nie wiem jak sie nazywa) odegrał scenę w której dowiedział się o chorobie Tony'ego - oprócz przerażenia i zaskoczenia udało mu się pokazać też współczucie i zrozumienie, którego zabrakło wszystkim innym. Brawo.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Ostatnio mi się podoba gra aktora grającego Massima. Umie on pokazać smutek ale nie rozkleja się całkowicie. Wzbudza we mnie współczucie i zrozumienie. Katherine Kelly Lang poraz kolejny udowadnia, ze bardzo dobrze gra kobietę cierpiąca, ale i tak wole ja w radosnej wersji. Nie przypada mi do gusty gra Adrienne Frantz poprostu jej placz i histeria mnie nie rusza moim zdaniem jest taka sztuczna bez wyrazu.Podoba mi się też gra Kanana zwłaszcza w rozmowie z Brook bardzo dobrze gra męszczyznę aroganckiego i nieprzyjemnego gorzej wychodzi w roli kochającego meża.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Zgadzam się...to wyznanie do Bridget na " odnawianiu przysięgi" czy " pseudo slubie" cokolwiek to było Deacon był żenujący...ale jak wyznawał uczucia Amber był jakiś prawdziwszy, jakby naprawdę coś czuł do niejmysia pisze:Podoba mi się też gra Kanana zwłaszcza w rozmowie z Brook bardzo dobrze gra męszczyznę aroganckiego i nieprzyjemnego gorzej wychodzi w roli kochającego meża.
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."
by MACY.
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."
by MACY.
-
Kajeczka90
Jak tak czytam to wydaje mi się, że to aktorka wcielająca się w Amber jest najczęściej krytykowana. Ja jestem w stosunku doniej obojętna aczkolwiek powyższą opinię popieram w pełni. Nie wiadomo kidy się śmieje, a kiedy płacze.. Te jej ruchy rękowa, zaczesywanie włosów w tył.. może i naturalne w pewien sposób tyle, że jest w każdej scenie.. jak się wkurza, jak jest wesoła, zaciekawiona.. Ma po prostu szereg swoich min, którymi operuje. I koniec.Damians pisze:Miny i gestykulacje Amber czasami są powalające...
Chociażby dziś na cmentarzu - chwilami wydawało mi się, że ona zamiast płakać to się śmiejeW ogóle jest śmiech i płacz niczym się nie różną...
![]()
EVERYBODY LIES.
Nigdy nie podobała mi się gra Amber
o ile to w ogóle można nazwać grą
Te jej miny są tak sztuczne i bez wyrazu...
Ja też nie potrafię odróżnić,kiedy ona próbuje płakać,a kiedy się śmiać..
I ten jej piskliwy głosik,kiedy coś przeskrobie
Dla mnie perfekcjonistką w każdym calu jest nasza Brooke
Ona naprawdę umie grać i doskonale wyraża swoje emocje
Ja na przykład zawsze wiem,co chce nam w danym momencie przekazać
Po prostu świetna z niej aktorka-aż się dziwię,że żadnej nagrody dotąd nie dostała
Te jej miny są tak sztuczne i bez wyrazu...
Ja też nie potrafię odróżnić,kiedy ona próbuje płakać,a kiedy się śmiać..
I ten jej piskliwy głosik,kiedy coś przeskrobie
Dla mnie perfekcjonistką w każdym calu jest nasza Brooke
Ona naprawdę umie grać i doskonale wyraża swoje emocje
Ja na przykład zawsze wiem,co chce nam w danym momencie przekazać
Po prostu świetna z niej aktorka-aż się dziwię,że żadnej nagrody dotąd nie dostała
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Mój ranking najlepiej odtwarzanych postaci przedstawia się następująco:
1. Stephanie - tu bezapelacyjny prym... jest szalenie przekonująca w tej roli o czym świadczą emocje jakie w nas wywołuje ta postać
2. Brooke
3. Macy
4. Sally
5. Taylor
1. Stephanie - tu bezapelacyjny prym... jest szalenie przekonująca w tej roli o czym świadczą emocje jakie w nas wywołuje ta postać
2. Brooke
3. Macy
4. Sally
5. Taylor
Ostatnio zmieniony 2007-08-24, 23:05 przez Ashlar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Charlize