Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"
- Marek Forrester
Trochę szkoda ,ale najważniejsze ,że forum działa sprawnie i prężnie , poza tym na stronie nie ma nic takiego czego nie było na forum, a wszystkie ankiet itp mogą być przeprowadzane na forum .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Strona jest świetna szczególnie dla nowych osób które rozpoczynają historię z Modą.
Ech, szkoda tym bardziej, że zacząłem robić aktualizacje innych działów...
Oleg to może chociaż nie kasuj całej strony. Niech sobie strona żyje bez aktualizacji...
Ech, szkoda tym bardziej, że zacząłem robić aktualizacje innych działów...
Oleg to może chociaż nie kasuj całej strony. Niech sobie strona żyje bez aktualizacji...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
No właśnie, niech żyje bez barometru i innych aktualizacji, ale niech zostanie z komunikatem że życie jest już tylko na forum (do odwołania -bo może kiedyś wrócisz do działania) 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Czyli strona całkowiecie będzie w stanie agoni
Bez barometru , bez ankiet i bez spoilerów 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
No właśnie. Oleg nie znasz jakiejś zaufanej osoby, której mógłbyś tymczasowo przekazać prowadzenieKamil pisze:Bez sensu. Nie możesz komuś powierzyć opieki nad stroną?
Dużo osób najpierw trafia na MNS Site a dopiero stamtąd trafia na to forum
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
- Adex-fan Brooke
Ja sam dawno dawno temu w roku 2003 chyba byłem najpierw zainteresowany tylko stronąZiggy pisze:No właśnie. Oleg nie znasz jakiejś zaufanej osoby, której mógłbyś tymczasowo przekazać prowadzenieKamil pisze:Bez sensu. Nie możesz komuś powierzyć opieki nad stroną?
Dużo osób najpierw trafia na MNS Site a dopiero stamtąd trafia na to forum
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city