Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wielka szkoda... Naprawdę nie ma innego rozwiązania ::chytry:: To już ostateczne, bardzo będzie szkoda bo to jedyna fajna strona i teraz znika...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Długo się nad tym zastanawiałem i w niedzielę podjąłem decyzję.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Trochę szkoda ,ale najważniejsze ,że forum działa sprawnie i prężnie , poza tym na stronie nie ma nic takiego czego nie było na forum, a wszystkie ankiet itp mogą być przeprowadzane na forum .
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Bez sensu. Nie możesz komuś powierzyć opieki nad stroną?
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Najbardziej będzie mi brakowało cotygodniowych spoilerków. :( Ale zawsze można wejśc na forum i zapytać Adex'a. ::chytry::
Kitty

Post autor: Kitty »

Szkoda. :( Ale brak czasu to już "siła wyższa". Doba ma niestety tylko 24 godziny i rzeczywiście trudno, żeby na wszystko starczyło czasu. ::krzyw::

Poza tym zgadzam się z Robim, że na forum zamieszczone są właściwie wszystkie informacje o MnS, które można znaleźć na stronie. ::ok::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Strona jest świetna szczególnie dla nowych osób które rozpoczynają historię z Modą.
Ech, szkoda tym bardziej, że zacząłem robić aktualizacje innych działów...
Oleg to może chociaż nie kasuj całej strony. Niech sobie strona żyje bez aktualizacji...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie, niech żyje bez barometru i innych aktualizacji, ale niech zostanie z komunikatem że życie jest już tylko na forum (do odwołania -bo może kiedyś wrócisz do działania) ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Nie mam zamiaru jej kasować.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Czyli strona całkowiecie będzie w stanie agoni :?: Bez barometru , bez ankiet i bez spoilerów :?:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Dokładnie. Zero aktualizacji.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Kamil pisze:Bez sensu. Nie możesz komuś powierzyć opieki nad stroną?
No właśnie. Oleg nie znasz jakiejś zaufanej osoby, której mógłbyś tymczasowo przekazać prowadzenie :?:
Dużo osób najpierw trafia na MNS Site a dopiero stamtąd trafia na to forum :(
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ziggy pisze:
Kamil pisze:Bez sensu. Nie możesz komuś powierzyć opieki nad stroną?
No właśnie. Oleg nie znasz jakiejś zaufanej osoby, której mógłbyś tymczasowo przekazać prowadzenie :?:
Dużo osób najpierw trafia na MNS Site a dopiero stamtąd trafia na to forum :(
Ja sam dawno dawno temu w roku 2003 chyba byłem najpierw zainteresowany tylko stroną :zeby: zerkałem sobie na ankiety itp. a potem zerknąłem na forum i coś tam pierwsi osadnicy oczywiście spierali się o Brooke-Taylor oraz chcieli wiedzieć co dalej, więc zapisałem się jako Adex z zaznaczeniem że fan Brooke i tak trwam do dziś, tylko forum zmieniliśmy w roku 2005 na nowocześniejsze :) szkoda że nie będzie aktualizacji zdjęć z czołówki -mam nadzieję Oleg że chociaż na forum będziesz aktualizował wg czołówki zdjęcia?!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Oleg, przecież raz na miesiąc chyba znajdziesz chwilę, aby dodać np. nową sondę itd. Przecież sonda może trwać miesiąc lub nawet dwa...
Trochę bez sensu jest takie "zamykanie", "zawieszanie?" strony, którą odwiedza tak wiele osób...
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Dołączam się do pytania! Jeśli strona zniknie, to.. się załamię! Nie wierzę... Taka świetna strona :nie: ...
ODPOWIEDZ