Sny i marzenia bohaterów

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Adex-fan Brooke pisze:Najlepszy sen to jak Stephanie padła trupem z wózka przy Thornie i Eryku :zeby: Wtedy nam padł rekord odwiedzin na forum
Pamiętam :)
Dobrze, że okazało się to był tylko sen :wink:
Moda bez Stephanie to nie było by to samo :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Brooke pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Najlepszy sen to jak Stephanie padła trupem z wózka przy Thornie i Eryku :zeby: Wtedy nam padł rekord odwiedzin na forum
Pamiętam :)
Dobrze, że okazało się to był tylko sen :wink:
Moda bez Stephanie to nie było by to samo :wink:
Dokładnie ::ok:: Nie wyobrażam sobie jak mogłoby jej nie być
jahek

Post autor: jahek »

Nikt tu nie wspomniał o jednym z najlepszych moim zdaniem snów w historii Mns - "Śnie Sheili".
Sen Sheili ciągnął się przez kilka odcinków i widzowie, w tym ja, myśleli, że to prawda. Sheila była wtedy żoną Eryka i na pokazie mody miała wystąpić w specjalnie przygotowanej dla niej sukni. Tuż przed pokazem pojawiła się Lauren i zagroziła Sheili, że zdradzi jej tajemnice, a później spełniła swoje obietnice. Lauren wykrzyczała wszystkie mroczne sekrety Sheili w obecności Forresterów i oczywiście Sheili (pamiętam, że ciarki przeszły mi po plecach, a serce waliło). Później pojawiła się policja i chcieli aresztować wyrywającą się Sheilę. Sheila krzyczała "Nie, nie" i wtedy... obudziła się w szpitalu. Stał nad nią Eryk. Okazało się, że Sheila miała drobny wypadek samochodowy w drodze na pokaz, straciła przytomność i znalazła się w szpitalu. :)
Prawdę mówiąc ucieszyłem się wtedy, że jej tajemnice nie wyszły na jaw.

Może ktoś ma video z tymi scenami?
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Kurcze fajne akcje z Sheilą tylko czemu ich nie pamiętam :roll: :|
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Patrycja

Post autor: Patrycja »

Ja gdy będe stara będe pewnie jeszcze pamietała sny Morgan.Zawsze gdy zaczynała marzyć myslałam ,ze to rzeczywistość.Ale gdy okazało się ,że nie oddychałam z ulgą

[ Dodano: 2007-06-09, 20:35 ]
Patrycja pisze:Jakostaruszka będe pewnie jeszcze pamiętała sny Morgan.Zawsze gdy zaczynała marzyć myslałam ,ze to rzeczywistość.Ale gdy okazało się ,że nie oddychałam z ulgą
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Sen Amber o Deaconie- masażyście może byłby i fajny, gdyby nie fakt, że ten wątek jest już bardzo nudny, i wręcz irytujący ::kwasny::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Warto odnotować w tym temacie dzisiejszy sen Thorne'a. Macy w jego śnie wyglądała bardzo ładnie i bardzo realistycznie ::rad:: Gdybym nie znał spoilerów pomyślałby, że Macy na prawdę zmartwychwstała ::rad:: ::jezyk::

Trzeba przyznać, że chłopak ma ciekawe sny. Kiedyś śniło mu się, że Stefa umarła, a dzisiaj, że ożyła jego była żona ::jezyk:: ::rad::
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Damians pisze:Warto odnotować w tym temacie dzisiejszy sen Thorne'a. Macy w jego śnie wyglądała bardzo ładnie i bardzo realistycznie ::rad:: Gdybym nie znał spoilerów pomyślałby, że Macy na prawdę zmartwychwstała ::rad:: ::jezyk::

Trzeba przyznać, że chłopak ma ciekawe sny. Kiedyś śniło mu się, że Stefa umarła, a dzisiaj, że ożyła jego była żona ::jezyk:: ::rad::
Wszystkie sny w Modzie są realistyczne aby nabrac widzów mimo iż tez miej więcej orientuję się w spiolerach (tak na 50% :D ) to i tak do końca miałam nadzieję że Macy wróciła. I rzeczywiście wyglądała super. Tylko miałam nadzieję że Throne miał sen na jawie a nie tam na ławeczce na cmentarzu ;) .
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

A ja nie czytam spoilerów i myślałam że naprawdę Macy wróciła.
Szkoda że to był tylko sen Thorna :cry:
Awatar użytkownika
Damians

Lizzy pisze: Wszystkie sny w Modzie są realistyczne
Zdarzały się wyjątki ::jezyk:: Kilka snów i marzeń od razu dało się rozpoznać, np. na początku pojawiał się dym, lub był taki zamazany obraz ::jezyk::

[ Dodano: 2007-08-24, 21:47 ]
Dzisiejsza wyobraźnia Amber była bardzo śmieszna ::loll:: ::plask wczolo: Amber marzyła o własnej kolekcji i o tym, że zostanie wielką, oklaskiwaną projektantką mody - moim zdaniem z takim gustem, to ona może zostać najwyżej krawcową ::jezyk::
Abec

Post autor: Abec »

LoL, Massimo musi naprawdę chcieć mieć syna ;) Pewnie odezwały się w nim włoskie geny: patriarchalny model rodziny itd. ::loll:: Kocha Ridge'a równie mocno jak Brooke i ma jeszcze mniejsze szanse ::jezyk::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Damians

W sumie, to Mass już dwa razy sobie wyobrażał o Ridge'u.
Raz w Caffe Russe był na miejscu Eric'a i wszyscy byli happy, a dzisiaj Ridge dowiedział się, że Mass jest jego ojcem - i znowu było happy ::loll:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Przez cały czas trwania tego marzenia śmiałam się jak najęta ::loll:: ::loll:: ::loll:: Naiwna toto było i takie słodzikowe że aż fuj ::plask wczolo: Przynajmniej dostarczyło endorfin :P
Awatar użytkownika
Damians

Oj, boję się, że Amber jeszcze sobie wymarzy swoją karierę... ::bojesie::

Dziś znów marzyła o karierze projektantki... Tym samym wyrównała się już z Massimem, obydwoje marzyli już dwa razy w ciągu ostatnich odcinków... Mass o Ridge'u, a Amber o projektowaniu. Zobaczymy które z nich wyga ten "marzeniowy" pojedynek ::jezyk:: ::rad::
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Nie przypadly mi do gustu marzenia Amber. Wygląda w nich nie najlepiej, a wręcz brzydko. I te stroje ::plask wczolo: To bylby prawdziwy szok dla świata mody ::jezyk::
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
ODPOWIEDZ