Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Tomala pisze:Nie oglądałem wczoraj pierwszego odcinka i nie wiem jak wkońcu podzielili te akcje, że Ridge taki zadowolony. Mógłby mi ktoś to wyjaśnić :?:
Eric podzielil swoje akcje pomiędzy Ridga, Thorna, Kristen i Felicie, wyłączył Ricka i Briget. Czyli dla kazdego przypada po 12 procent. Brook podzielila swoje akcje pomiędzy dzieci, ale będą one przekazane dopiero po jej śmierci lub kiedy sama o tym zadecyduje. Podczas jej nieobecności firmą bedzie zarządzał Ridg. W sumie nie rozumiem dlaczego byl taki szczęśliwy. Dostał troche więcej akcji, ale i tak Ricki Briget maja przewage.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Marisa

Post autor: Marisa »

Dzisiejsze odcinki :roll: .
Widać jak Stephanie nie mogła poradzić sobie z Brooke, że teraz gdy jej nie ma zgrywa wielką panią. A Taylor słodka idiotka we wszystkim jej przytakuje. Ich dzisiejsze zachowanie było żałosne! ::kwasny:: Dobrze, że Amber kazała Rickowi jechać do firmy inaczej Stefa już urządzałaby "sobie" gabinet. Podobała mi się postawa Ricka, to co mówił o Brooke i to co zrobił. Niektórzy twierdzą, że Amber to szczyt tandety, zero stylu i klasy itp., a zachowała się o 100% lepiej od Stephanie. Przynajmniej ona nie obgaduje nieobecnych ::kwasny:: Dobrze, że wspiera Ricka. Scenki Brooke-Bridget nawet fajne, chociaż szkoda mi obydwu pań. Mam nadzieję, że Ridge nie zrobi tego co każe mu jego mamusia, którą wtóruje jakże własne-zdanie-mająca Taylor ::loll:: :?
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Abec

Post autor: Abec »

Prawdę mówiąc Amber też obgadywała Brooke za plecami ze Stefą (Kiedy nie wiem, co zrobić wyobrażam sobie co w danej sytuacji zrobiłanyś ty. Albo co zrobiłaby Brooke i wtedy postępuję odwrotnie), po prostu nie dała się złapać ::krzyw::
Ostatnio zmieniony 2007-08-29, 18:37 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Stephani przeszła samą siebie , za grosz wstydu i przyzwoitości , zarobiła na Brooke wielkiego majątku i tak jej dziękuje . Ona jest czym starsza tym podlejsza i to rządenie w biurze Brooke , wszystkim rzucała i wszystko wynosiła .
No i oczywiście Taylor , pesudo ideał moralności ,który poniża się do stopnia teściowej , ona robi się taka sama jak Stephani . Jeden tok myślenia ::plask wczolo: I te jej miny , wykrzywia się jakby coś ją bolało , kiedyś tak jej zostanie i żadna opercja jej nie pomoże . I te jej rady dotyczące firmy , wogóle się na tym nie zna a się wtrąca , co za tupet ::plask wczolo:
Nie lepsza Amber w pierwszym odcinku , ten jej egozim i rządza władzy całą firmą aż przeraża . Myśli ,że jak zdobyła nazwisko , wille to i firma jej się należy . Jakie to zachłanne ::plask wczolo: Tak to jest jak wkracza się z buszu na salony. Choć i ta zachłanność miała i dobre strony , namówiła Rick aby pojechał do FC . Fajne zdanie dzisiaj Amber wypowiedziała ,, teraz rozumiem ją ( Brooke ) , wiem z czym przez całe życie walczyła '' .
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Brooke dzisiaj wyglądała przepięknie. :serce: Taylor i Stephanie bezczelne i głupie. Myślą, że będą pluć na matkę Ricka, a on nie zareaguje. Amber jakby olśniło i może zaczyna dostrzegać prawdziwą natrurę obozu Cesarzowej. :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzisiejsze sceny wspaniale pokazały prawdziwą twarz Taylor i Stephanie, dobrze im Rick przygadał ::krzyw:: - za to wspieranie matki ma zawsze moją sympatię, nawet i Bridget ładnie dziś mówiła Brooke jak wielki sukces odniosła jej kolekcja. Stephanie już dawno by pogrążyła tę firmę bo chyba tylko stare babcie by u nich coś kupowały, ale zaślepia ją ta nienawiść, Taylor w pełni żałosna (a może zazdrosna jak zawsze?) jak zawsze żałowała tylko że została przyłapana, przynajmniej już nie miała tych paskudnych loków, ale miny dziś strzelała okropne, chciała zgrywać świętoszkę przy Ricku, ale nie miała jak skoro została przyłapana, szczyt bezczelności dziś pokazały, poza tym Taylor jaka podjarana że Ridge ma trochę władzy :lol: W marzeniach Amber nie ma nic złego, dobrze że zmotywowała Ricka do obrony interesów Brooke.
Ostatnio zmieniony 2007-08-29, 19:05 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Milagros

Post autor: Milagros »

Nie mogłam dzisiaj patrzeć na Stefę i Taylor bez zdenerwowania :evil:
Te kobiety są tak bezczelne,że aż trudno to opisać.
Dobrze,że Rick za namową Amber pojechał do firmy i zobaczył,co się tam wyrabia :wink:
Swoją drogą bardzo podobała mi się dzisiaj postawa Ricka(chyba po raz pierwszy to mówię :P )
Ostatnio Amber wyraźnie zmieniła tok myślenia i bardzo mi się to podoba.
Nawet przyznała przed Rickiem:"Rzadko rozmawiam z twoją matką,ale dopiero teraz zaczynam rozumieć,co ona przeżywa" :D
Rozmowa Bridget z Brooke bardzo fajna-widać jak bardzo Bridget troszczy się o matkę.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

LoLex pisze:Brooke dzisiaj wyglądała przepięknie. :serce:
Jak bym raczej powiedział że koszmarnie. ::bojesie::
Taylor i Steph trochę dziś przesadziły. ::kwasny:: Nie musiały aż tak bardzo obrażać Brooke. Nie powinna też zmieniać wystroju gabinetu Brooke. ::kwasny:: Co prawda to łóżko tylko tam stało i zagracało cały pokój ale to w końcu sprawa Brooke co chce w nim trzymać. ::krzyw:: Ale i tak w pełni kibicuję Stephanie w tej bitwie!
Amber za bardzo się rozmażyła! ::loll:: Rick dyrektorem firmy, Amber główną projektantką. ::loll::
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Dzisiaj poznałam prawdziwe oblicze Stephanie i Taylor. Jak one w ogóle mogą tak obrażać Brooke. Dobra Stephanie jeszcze można tłumaczyć że Brooke to jej największy wróg więc nie zostawi na niej suchej nitki. Jednak wturująca jej Taylor mnie tak wkurzyła, że od teraz jej nienawidzę :!:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

No fakt, dzisiaj Stefcia z Taylor trochę przesadziły... W końcu to gabinet Brooke i jej sprawa, co tam się znajduje... Ale Taylor miała rację, że jest trochę tandetnie urządzony :P
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Powiedziałabym, że raczej niekonwencjonalnie a nie stereotypowo :D
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ostatnio robią z Tylor taką głupią paniusię, hehe ::loll:: Śmieje się jak najęta po żarcikach Stephy, przytakiwacz z niej wspaniały :twisted:

Nie rozumiem tego niesmaku Stefy i Tay co do bielizny, przecież taka firma Victoria's Secrets jest poważana i ceniona, a nie omijana szerokim łukiem ::kwasny:: Poza tym przepraszam bardzo, Tay nie nosi koronkowej bielizny? Czyżby sama sobie szyła staniki z worków po ziemniakach ::plask wczolo: No aż żal się robi obu pań, za wygadywanie takich bzdur ::ysz::
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Nie lubie Brooke, ale dziś popieram Ricka w jego słowach. Stephanie i Taylor nie mają prawa, żeby tak bezkarnie włazić do jej gabinetu i się panoszyć. To było wstrętne. W końcu Brooke nie wyjechała na zawsze. Tylko kiedyś wróci.
Wow, ale Amber miała marzenia... A te ciuchy co miały na sonie modelki w śnie Amber się mi nie podobały. Zwłaszcza ta czerwona sukienka.
Ridge też już się zaczyna powili rządzić. Dobrze chociaż, że stanął w obronie Brooke.
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Stefa i Taylor dziś ponownie dały nam popis swojej "klasy".Do Cesarzowej jestem wyjątkowo przyzwyczajona (choć nie raz mnie zaskakuje) ale to co wyczyniała dziś wspaniała pani doktor to po prostu tragedia.Stała za teściową,wyginała się na wszystkie strony świata,dziwnie szczerzyła zęby no i oczywiście przytakiwała na każde jej słowo bo nic innego nie potrafi ::plask wczolo: Cyrk na kółkach,do którego obie można wysłać w trybie natychmiastowym.
Podobało mi się zachowanie Ricka.Dobrze je potraktował.Cieszę się,że tak broni swojej matki.
Amber ostatnio ma niezłe rozumowanie.Dobrze,że myśli o przyszłości swojej i swoich dzieci.
Swoją drogą ciekawie by było gdyby została projektantką,no i wreszcie miałaby jakieś konkretne zajęcie.
Współczuję Megan bo to zapewne początek planów Forresterów. Jeśli w taki sposób mają zamiar wprowadzać wszelkie zmiany to kobieta nerwicy się nabawi.
Brooke pięknie wyglądała :serce: Mam nadzieję,że szybko się pozbiera i wróci do formy.
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

katarzynka pisze:Ostatnio robią z Tylor taką głupią paniusię, hehe ::loll::
Zgadzam się ::loll:: Od czasu jej "powrotu" zaczęła się nie tylko dziwnie ubierać, ale i dziwnie zachowywać ::kwasny:: ::plask wczolo: Wlatuje do biura, oznajmia, że kupiła auto, pędzi na zakupy, och, ach, srach ::kwasny:: ::plask wczolo: Mój komentarz do jej dzisiejszego zachowania wygląda tak:
Robi pisze: Taylor , pesudo ideał moralności ,który poniża się do stopnia teściowej , ona robi się taka ::rad:: sama jak Stephani . Jeden tok myślenia ::plask wczolo: I te jej miny , wykrzywia się jakby coś ją bolało , kiedyś tak jej zostanie i żadna opercja jej nie pomoże . I te jej rady dotyczące firmy , wogóle się na tym nie zna a się wtrąca , co za tupet ::plask wczolo:

::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Robi pisze: Tak to jest jak wkracza się z buszu na salony.

Robi, to trzeba ująć inaczej :mrgreen: "Tak to jest, jak wkracza się z szamba do perfumerii." :zeby: ::jezyk::
Ale tak poważanie, to popieram Amber i jej obecne działania. Dziewczyna dobrze kombinuje, dzięki niej Ridge nie jest dzisiaj właścicielem FC ( gdyby Stefa o tym wiedziała, to pewnie zrzuciłaby ją z balkonu xD ), a Rick zaczyna ingerować w życie firmy. Moim zdaniem obecnie bliżej jej do Brooke niźli do Stefy, ale to nie temat na takie rozważania...

Trochę denerwuje mnie Megan. Tu niby wielka przyjaciółka Brooke, jej powierniczka, ale wiernie wykonuje polecenia Stefy czy Ridge'a ::kwasny:: Z tym łóżkiem to najpierw powinna zadzwonić do Brooke albo do Rick'a...

Już mieliście nadzieję, że Brooke wyjechała w siną dal, a tu niespodzianka ::krzyw:: ::jezyk:: Fajnie, że pamiętają o przeszłości, ostatnio Rick wspomniał o wjeździe Brooke na wyspy, wtedy, kiedy zwariowała...
Zablokowany