Głosujcie na Brooke!
Plebiscyty i konkursy
- Adex-fan Brooke
Już zremisowałem
Cosmo skoro ograniczasz się tylko do wątku Deacona to rzeczywiście nic dziwnego że nie wiesz a mógłbym napisać Ci cały referat
ale nie mam teraz czasu, mówiąc w skrócie to jasne jak słońce że Brooke zasługuje na ten tytuł, dostarcza najwięcej różnorakich emocji.
Głosujcie na Brooke!
Głosujcie na Brooke!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
W życiu!Damians pisze:Kto by pomyślał, że Bridget zajmie wyższe miejsce od Taylorki ( tej naszej pseudo doktorki )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brooke jest jak Bóg - wszyscy głosują na Brooke
Ostatnio zmieniony 2007-08-30, 13:40 przez Kari :-), łącznie zmieniany 1 raz.
Ja też zachęcam wszystkich do głosowania na Amber! Może Brooke rzeczywiście tworzy trzon serialu, ale - przynajmniej dla mnie - Amber wniosła bardzo wiele do MnS! Mnóstwo świeżości, emocji i takieog fajnego dreszczyku
Równie mocno lubię Sally, ale jednak zagłosowałem na Amber i to jej mocno kibicuję
Równie mocno lubię Sally, ale jednak zagłosowałem na Amber i to jej mocno kibicuję
- PetroPython
- Adex-fan Brooke
No to dobrze że chociaż znasz, ale nie to miałem na myśli, Brooke jest bogatą (nie o majątek mi chodzi) postacią a wypatrując jej błedy to sa w sumie mniej poważne niż te u Amber.Cosmo pisze:Adexie, znam całą historię Brooke od poczatku do końca.I nie zarzucaj mi że nie lubię Brooke bo nie znam jej historii.
Kiedyś lubiłem Brooke a dlaczego? Z niewiedzy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Skoro nie temat to nie przywołuj romansu z Deconem i innych rzeczy w SB, niech lepiej każdy zalety wypisuje swojej faworytki!
Jak się zaczynał plebiscyt to pisałem, które rzeczy się zmieniaja w drugiej edycji - zatem głosowanie finałowe tak jak ostatnio- na stronie zostanie wyłonione miejsce 3., a o pierwsze będzie walka na forum.Robi pisze:A my jeszcze będziemy głosować tylko na stronie i tam rozstrzygnie się wynik czy tak jak zawsze osoba ,która wygra na stronie wygra cały konkurs ,a dwie pozostałe będą walczyć o drugie miejsce na forum