Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Już zremisowałem ::chytry:: Cosmo skoro ograniczasz się tylko do wątku Deacona to rzeczywiście nic dziwnego że nie wiesz a mógłbym napisać Ci cały referat :) ale nie mam teraz czasu, mówiąc w skrócie to jasne jak słońce że Brooke zasługuje na ten tytuł, dostarcza najwięcej różnorakich emocji.
Głosujcie na Brooke! :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Vote for Amber :!: :!:
Amber na prezydenta ::jezyk:: ::jezyk::
Zrobiłem Amber małą kampanię reklamową na GG :)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Adexie, znam całą historię Brooke od poczatku do końca. ::chytry:: I nie zarzucaj mi że nie lubię Brooke bo nie znam jej historii. ::chytry:: Kiedyś lubiłem Brooke a dlaczego? Z niewiedzy. ::jezyk::
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Damians pisze:Kto by pomyślał, że Bridget zajmie wyższe miejsce od Taylorki ( tej naszej pseudo doktorki ) ::cojest:: ::loll:: :mrgreen: ::rad:: :zeby:

Brooke jest jak Bóg - wszyscy głosują na Brooke
W życiu! :twisted: Amber górą
Ostatnio zmieniony 2007-08-30, 13:40 przez Kari :-), łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja też zachęcam wszystkich do głosowania na Amber! Może Brooke rzeczywiście tworzy trzon serialu, ale - przynajmniej dla mnie - Amber wniosła bardzo wiele do MnS! Mnóstwo świeżości, emocji i takieog fajnego dreszczyku ::jezyk::

Równie mocno lubię Sally, ale jednak zagłosowałem na Amber i to jej mocno kibicuję :zeby:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Uuups, Brooke ma przewagę 2 głosów :? Ludziska, obudźcie się i głosujcie na Amber :!:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Cosmo pisze:Adexie, znam całą historię Brooke od poczatku do końca. ::chytry:: I nie zarzucaj mi że nie lubię Brooke bo nie znam jej historii. ::chytry:: Kiedyś lubiłem Brooke a dlaczego? Z niewiedzy. ::jezyk::
No to dobrze że chociaż znasz, ale nie to miałem na myśli, Brooke jest bogatą (nie o majątek mi chodzi) postacią a wypatrując jej błedy to sa w sumie mniej poważne niż te u Amber.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Cosmo

Adex-fan Brooke pisze:
Cosmo pisze:Brooke jest bogatą (nie o majątek mi chodzi) postacią a wypatrując jej błedy to sa w sumie mniej poważne niż te u Amber.
Oczywiście że Amber popełniała ogromne błędy. ::jezyk:: Ale to nie temat na tego typu dyskusje. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Skoro nie temat to nie przywołuj romansu z Deconem i innych rzeczy w SB, niech lepiej każdy zalety wypisuje swojej faworytki!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Brooke ma już wystarczającą przewagę :serce: ::rad::
Ciekawo, do kiedy będzie głosowanie, ale jestem pewny, że Oleg zakończy je w odpowiednim momencie... :twisted: :twisted: :twisted: :serce: :serce: :serce:

Co do Amber, to jedyne co wniosła do serialu to tandeta, bezguście i kicz.

Brooke górą!!!
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Brooke jest jak Bóg - wszyscy głosują na Brooke
Amber górą. :serce: Głosujmy na Amber :D
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Robi pisze:A my jeszcze będziemy głosować tylko na stronie i tam rozstrzygnie się wynik czy tak jak zawsze osoba ,która wygra na stronie wygra cały konkurs ,a dwie pozostałe będą walczyć o drugie miejsce na forum :?:
Jak się zaczynał plebiscyt to pisałem, które rzeczy się zmieniaja w drugiej edycji - zatem głosowanie finałowe tak jak ostatnio- na stronie zostanie wyłonione miejsce 3., a o pierwsze będzie walka na forum.
Awatar użytkownika
Cosmo

Oleg pisze:a o pierwsze będzie walka na forum.
::ke::
A ja myślałem (pewnie zresztą jak wszyscy) że na stronie wyłonione zostanie 1 miejsce. ::ke::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Nie wydaje mi się, by wszyscy tak myśleli. Reguły były jasno wcześniej ustalone ::krzyw::
Marisa

Post autor: Marisa »

O nie, tylko nie to! ::kwasny:: Moje dwie ulubione postacie przeciwko sobie, co ja pocznę :P :P . Najlepiej by było gdyby teraz odpadła Sally, a później Amber i Brooke zremisowały :mrgreen: . Idealne rozwiązanie dla mnie :D ::jezyk::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
ODPOWIEDZ