Dawno mnie tu niebyło i takie moje uwagi
Brooke nie jest mi żal

I nierozumiem dlaczego ma ona takie poparcie i wręcz współczucie wśród Was

Ludzie przecież ona spała(i to nie jeden raz) z własnym zięciem!Musiał być widocznie dobry

.Przeszła samą siebie

Szkoda mi tego dziecka,jeżeli oczywiście urodzi się,bo posiadanie tak pokręconej rodziny nie rokuje na normalne psychiczne życie.
Nie podoba mi się zachowanie Amber.Wtrąca się i ciągle ma jakieś dziwne wizje.Kilka odcinków temu wyszła jej pazerność.Denerwowało mnie to jak powtrzała Rickowi,że to JEGO firma i ich dzieci.O innych Foresterach to już nie łaska pamiętać

Przede wszystkim to firma Stefy i Erica i maja oni kilka dzieci a nie tylko Rikiego.Rick myśle,że niech na razie zajmie się nauką i ciężarną żoną a nie udaje eksperta.
Pomysł ze zdjęciem Sypialni Brooke niewiem dokładnie jak ocenić bo z jednej strony zgadzam się z argumentami Ridza(w końcu założeniem FC było projektowanie eleganckich ubrań)ale z drugiej strony to Brooke ma 51% i takie zachowania za jej plecami i korzystanie z jej uprzejmości powierzenia kierownictwa Ridzowi, to jednak świństwo

Ridz nie powinien tak się panoszyć.
Zachowanie Rika co do bronienia matki popieram.Przecież to jej syn,nie mógł nie zareagować na to jak mówi się o jego matce dziwka.A to że nią jest to już inna sprawa...Syn to syn.Zachował się prawidłowo.
Ten telefon księżniczki to przesada

Jasne ledwo Ridz powiedział słowo już cały świat o tym wie

Jak już koniecznie musiała być ta scena z księżną to mogła być chociaż w kolejnym odcinku.
Adopcja Zendego

też jest nierealistyczna.Ledwo młodzi dotarli do Afryki a już wszystko załatwione.Takie rzeczy to naprawdę tylko w MnS.
No narazie tyle