Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Po co Amber lata tak za Rick'iem!? ::plask wczolo: Czy ona musi być przy wszystkim...
Dobrze, że Brooke zdecydowała się na rozmowe z psychiatrą. Może to jej pomoże.
Po co Stephanie poszła do Massimo'a. ??? Żeby sie pochwalić sukcesami syna??! ::kwasny::
Ridge też juz się panoszy w firmie. Cały czas sobie myśle co powie Brooke, o tym że Ridge wycofał jej kolekcje.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:Ta scena jak Amber wybiegła za Rick'iem była dobra ::loll:: ::rad::

Boże, skąd oni wytrzasnęli tę księżniczkę :zeby: ::cojest:: ::loll:: Ona rządzi, ale chyba Księżycem ::loll:: Ta scena była totalnie idiotyczna i zrobiona tylko po to, aby pokazać nam słuszność decyzji Ridge'a ::plask wczolo: Czasami wkurzają mnie takie sceny... ::plask wczolo: ::cojest:: Mogli w te miejsce wcisnąć przewidującą Sally ::jezyk::

Bo co tak właściwie Stefa polazła do Massima? ::kwasny:: Ona też się musi wszędzie wcisnąć ::kwasny::

Miny Taylor przy stole były żałosne ::kwasny:: Robiła minki jakby chciało jej się siku... ::kwasny:: ::plask wczolo: ::jezyk::
Mogli jeszcze pokazać załamane koleżanki Bridget że będą bez bielizny jako drugą stronę medalu :lol: Ta księżniczka była napalona na Ridge'a :lol: Śmiechu warte że zadzwoniła nagle. Popieram Ricka teraz :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Marisa

Post autor: Marisa »

Jezu co oni się tak czepiają tej bielizny ::plask wczolo: Jakby to było nie wiem co ::kwasny:: . Ciekawe co ta księżniczka nosi pod ciuszkami, chyba worek na śmieci, bo nie jest zbyt wyzywający ::loll:: . Taylor- Boże co za idiotka! Zgłupiała do reszty i to z dnia na dzień. A zachowania Ridge'a szkoda komentować ::kwasny:: . Mam nadzieję, że Rick mu przygada ::ok:: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ale zobaczcie jaka jest moc nowoczesności - ledwie Ridge podjął decyzję o zaprzestaniu produkcji bielizny a tu już Księżniczka Szarlotta [władczyni kanałów i podziemi chyba :P ] dzwoni do niego uradowana, geez, co za głupia scena ::plask wczolo:

Ridge'owi władza uderza do głowy, ło matko, do kompletu ma Tylor, która się w niego wlepia
jak w paciorki, z głupim uśmieszkiem ::plask wczolo:

I niech mi ktoś wytłumaczy czemu Megan nie poinformuje Brooke co się dzieje :?: :!: Ładna mi przyjaciółka...

Snom i marzeniom mówię stanowcze NIE :twisted:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Może Megan nie chce zawracać głowy Brooke i przeciwstawiać się Forresterom, ale jednak coś powinna zrobić. ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
anita42

Post autor: anita42 »

Podczas dzisiejszych odcinków zbierało mi się na pawia prawie cały czas, szczególnie na widok napuszonej, cwaniaczkowatej gęby wielkiego lidera Ridża, pazernych min Amber i nadpobudliwości ruchowej i mimicznej słodkiej idiotki Taylor ::kwasny:: To co robi Ridż jest obrzydliwe, ale szczytem wszystkiego jest dla mnie zachowanie Deacona, który tak się zmieniał i zmieniał odkąd się pojawił w serialu, że aż chyba zatoczył koło i upadł niżej niż dno... Co to za gostek? ::plask wczolo: Dopiero co kochał Amber, a teraz już Brooke, ale to mu wcale nie przeszkadza wyznawać miłość żonce i czuć się jak najbardziej w porządku wobec niej. A Brooke hahaha! Zakochała się w Deaconie! Uwaga, bo już mi się robi jej żal. Pomyśleć, że mogła żyć szczęśliwie w związku z Thornem... ::kwasny:: Wkurzyłam się na maxa.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

katarzynka pisze:Ale zobaczcie jaka jest moc nowoczesności - ledwie Ridge podjął decyzję o zaprzestaniu produkcji bielizny a tu już Księżniczka Szarlotta [władczyni kanałów i podziemi chyba :P ] dzwoni do niego uradowana, geez, co za głupia scena ::plask wczolo:
A najlepsze jest to, że taka księżniczka dowiedziala sie o tym szybciej niż Rick, który kapnął sie dopiero kiedy Briget o poinformowała ::plask wczolo:

Dziesiejsze odcinki mnie poprostu wkurzały :| . Najpierw Ridge i tan jego wspaniały pomysł, jak patrzyłam na uśmiechnięta gębe Taylor to żygać mi się chciało ::kwasny:: . Ja nie wiem zamiast siedzieć w spokoju i dzieci wychowywać to nie ona się pcha tam gdzie nie trzeba ::ke:: , jeszcze jej mało, niedawno o mało co nie straciła męża. Moja niechęć, a wręcz lekkie obrzydzenie względem jej osoby rośnie z odcinka na odcinek. Liczylam na Thorna on jedyny mial jakieś wątpliwości no ale niestety.
Amber może troche nachalnie wciska się w sprawy firmy, ale to nic. Rick dzięki niej zaczyna myśleć rozsądnie. Mam nadzieję, że juz przestanie ufać Ridgowi i weźmie sprawy w swoje ręce.
Śmiac mi się chcialo jak Megan mówiła Deaconowi, że on niby coś czuje do Brook. Zamiast tego powinna jak najszybciej do niej zdzwonic i ją poinformowac co jej miłość życia wyprawia z firmą. Ja nie wiem, że ta miłość musi być taka ślepa. Ridge zawiódl Brook jak nigdy, kiedyś go nie lubiłam teraz nienawidze.
Koniec odcinka poprostu tragiczny. Sen Brook zdecydowanie za realny. Jak ja nie lubie takich rzeczy. A swoja drogą Brook ma poważny dylemat., zdaje mi się, że ona coś czuje do Deacona :roll: . Ciekawa jestem czy on naprawdę do niej pojedzie.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Dawno mnie tu niebyło i takie moje uwagi :)
Brooke nie jest mi żal :nie: I nierozumiem dlaczego ma ona takie poparcie i wręcz współczucie wśród Was ::ke:: Ludzie przecież ona spała(i to nie jeden raz) z własnym zięciem!Musiał być widocznie dobry ::krzyw:: .Przeszła samą siebie ::kwasny:: Szkoda mi tego dziecka,jeżeli oczywiście urodzi się,bo posiadanie tak pokręconej rodziny nie rokuje na normalne psychiczne życie.
Nie podoba mi się zachowanie Amber.Wtrąca się i ciągle ma jakieś dziwne wizje.Kilka odcinków temu wyszła jej pazerność.Denerwowało mnie to jak powtrzała Rickowi,że to JEGO firma i ich dzieci.O innych Foresterach to już nie łaska pamiętać ::kwasny:: Przede wszystkim to firma Stefy i Erica i maja oni kilka dzieci a nie tylko Rikiego.Rick myśle,że niech na razie zajmie się nauką i ciężarną żoną a nie udaje eksperta.
Pomysł ze zdjęciem Sypialni Brooke niewiem dokładnie jak ocenić bo z jednej strony zgadzam się z argumentami Ridza(w końcu założeniem FC było projektowanie eleganckich ubrań)ale z drugiej strony to Brooke ma 51% i takie zachowania za jej plecami i korzystanie z jej uprzejmości powierzenia kierownictwa Ridzowi, to jednak świństwo
:roll: Ridz nie powinien tak się panoszyć.
Zachowanie Rika co do bronienia matki popieram.Przecież to jej syn,nie mógł nie zareagować na to jak mówi się o jego matce dziwka.A to że nią jest to już inna sprawa...Syn to syn.Zachował się prawidłowo.
Ten telefon księżniczki to przesada ::plask wczolo: Jasne ledwo Ridz powiedział słowo już cały świat o tym wie ::loll:: Jak już koniecznie musiała być ta scena z księżną to mogła być chociaż w kolejnym odcinku.
Adopcja Zendego :serce: też jest nierealistyczna.Ledwo młodzi dotarli do Afryki a już wszystko załatwione.Takie rzeczy to naprawdę tylko w MnS.
No narazie tyle :P
Team Hunter:)A jak!
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ridge podjął samodzielnie decyzję. Zapomniał, że Brooke jak wróci, to być może wycofa jego pomysł. Nie wnikam w to, czy zrobił to słusznie, czy nie. Jednak zrobił to bez konsultacji z głównym udziałowcem. Jeśli Brooke by się zgodziła na rezygnację z tych "sypialnii Brooke" - to już inna sprawa.
Dobrze, że Megan nic nie powiedziała Deacon'owi, ten naprawdę się o nia martwi, ale wie, że Brooke ma kłopoty przez niego. Wie, lub to czuje. I ma wyrzuty sumienia.
Wspomnienia Brooke są prawie realne, tez sie nabrałem na to, że Deacon naprawdę przyjechał do Brooke. Jednak to sen był. Dobrze, że Brooke sie zwierzyła komuś bardziej kompetentnemu, niż Taylor.
Stephanie poszła dziś dowartościować Massimo. I chyba jej się to udało.
Megan powinna uprzedzić Brooke o tym, co się dzieje. W tajemnicy przed wszystkimi. Nie wiem, czy po tym wszystkim Brooke by szybko wróciłaby do pracy. Ale dałaby jakies instrukcje, lub pogadałaby z Ridge'em przez telefon.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Dawidek pisze:
Megan powinna uprzedzić Brooke o tym, co się dzieje.
Zgadzam się ::ok:: W końcu jest ona przyjaciółką Brooke,zna jej sekrety i nie powinna tylko stać z boku.
Team Hunter:)A jak!
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Misia pisze:
Dawidek pisze:
Megan powinna uprzedzić Brooke o tym, co się dzieje.
Zgadzam się ::ok:: W końcu jest ona przyjaciółką Brooke,zna jej sekrety i nie powinna tylko stać z boku.
Też się zdziwiłam, ze jeszcze tego nie zrobiła... Może się boi, że jak ją zawiadomi, to Ridge i reszta się wścieknie.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Decyzję Ridge'a pozostawiam bez komentarza.
Brooke jak wróci na pewno się z nim rozprawi.
Szkoda, że Megan nie powiedziała Deacon'owi o ciąży Brooke.
Już miałem nadzieję, że ona mu powie, a Bridget ich podsłucha.
Oj, to by się dopiero działo.
Dobrze, że Megan nie zdadzwoniła do Brooke.
Niech sobie kobieta odpocznie.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Uff w końcu nadrobiłam wszystkie odcinki :P Zachowanie Stefy i Taylor było okropne,chociaz tej pierwszej się nie dziwię, zawsze miała coś do Brook, natomiast Taylor ::ysz:: ...ona już nie pracuje jako psychiatra??Bo codziennie widzę że przesiaduje w firmie ::ysz:: Nawet w zebraniach uczestniczy ::ysz::

Co do Amber, to uważam że bardzo dobrze postępuje, troszcząc sie o dobro Ricka i rodziny plus Bridget. Nie widze w tym nic zachłannego i samolubnego. Gdyby nie ona, to Brook oddała by akcje Ridgeowi, a Rick nie wiedziałby co kombinuje Stefa i Taylor. Poza tym miała nosa, że Ridge może powprowadzać zmiany, bo własnie to robi, chociaż moim zdaniem to rzeczywiście świństwo-powinien skontaktować się z Brook,a nie sam wprowadzac zmiany-nadęty bufon :evil:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dr Isabel dostała dziś cięzki przypadek :zeby: ::rad:: Bridget znowu była słodką idiotką napaloną na seks. Amber lubie, ale robiła dziś minki jak jakiś szczur ::jezyk:: a Ridge oczywiście znowu pokazał swój egoizm, to nawet śmieszne jak cieszy się że dano mu posprawować władzę. Dziwne też że nagle ma złe zdanie o kolekcji, którą sam tworzył przecież
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

"Ridge cofnie firmę do epoki kamiennej" - dobrze powiedziane. Nagle zaczął się panoszyć jak ma to na ogół w zwyczaju Cesarzowa. Nie mam przyjemności z oglądania wiecznie cierpiącej Brooke - oby znalazła jakieś pozytywne rozwiązanie tej sytuacji.
Zablokowany