Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To ja się pogubiłem, myślałem że na forum była aktualizacja, tak czy tak brak mi Zende :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Przepraszam, czy istnieje adres do strony głównej, po wejściu przez który, nie otworzy się pięć(set) okienek z reklamami zasłaniającymi całą stronę i newsy (często nie dających się zamknąć)?
Taylor <3
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Nie istnieje :P
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Oleg, niepotrzebnie zamknąłeś stronę ::kwasny::
Przecież mogłeś ją aktualizować raz na miesiąc, kwartał... To z pewnością by wystarczyło...
A tak - nic już nie ma, po za wspomnieniem ::kwasny::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Damians pisze: Przecież mogłeś ją aktualizować raz na miesiąc, kwartał... To z pewnością by wystarczyło...
A tak - nic już nie ma, po za wspomnieniem ::kwasny::
Gdybym mógł to bym to robił :wink:
A lepiej, że pozostało dobre wspomnienie niż złe :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ok, ale nie możesz w takim stanie jej zostawić -mam na myśli to że Brooke wygrała konkurs na najlepszą postać a Ty tego tam nie ogłosiłeś, ludziom należy się informacja skoro tam głosowali plus chyba na zawsze nie zostawisz tam barometru, który przecież będzie lub już jest nieaktualny i wprowadza tylko ludzi w błąd(lepiej dac zdjęcie Brooke z podpisem ::jezyk:: ) proszę popraw chociaż te detale, niech faktycznie pozostanie dobra pamięć o stronie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

A właściwie dlaczego strona jest zamknięta?

Czy będzie jakaś inna? (nowa)
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Adex-fan Brooke pisze: Brooke wygrała konkurs na najlepszą postać a Ty tego tam nie ogłosiłeś, ludziom należy się informacja skoro tam głosowali
Dlaczegóż mi to zarzucasz ? Przecież jeszcze przed zamknięciem dałem aktualizację i wszystko napisałem ::ok::
Adex-fan Brooke pisze: chyba na zawsze nie zostawisz tam barometru, który przecież będzie lub już jest nieaktualny i wprowadza tylko ludzi w błąd
Zostawię. Przecież tam wiele działów/rzeczy będzie nieaktualnych, np. spoilery, postacie, więc tak samo barmometr. Chyba trzeba być nieźle niekumatym, by nie zajarzyć, że barometr jest nieaktualny ::ke:: Tym bardziej, że pewnie jakieś osoby odejdą z serialu, a w tym barometrze będą nadal ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Naprawdę nadal nie rozumiem dlaczego stronka nie może być kontynuowana przez kogoś innego :?: :nie:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Sorry Oleg chyba te głupie reklamy mi przysłoniły że jednak wspomniałeś o tym, szkoda że tak bez ilustracji i głupio że ten barometr tak zostaje, no ale trudno. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Oleg nie myślisz o wznowieniu działalności strony MNS www.mns.friko.pl :?:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Póki co, nie.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Prawdopodobnie wkrótce będzie 3. edycja MNS Site Awards ::krzyw:: .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

I znów wygra nasza królowa - Brooke :serce: ::rad:: ::jezyk::
Chyba będzie trzeba wprowadzić takie coś, jak w Telekamerach - trzy nagrody i koniec :wink:

Oleg, czy to oznacza reaktywowanie strony MNS Site :?: ::chytry::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Nie, ale pewnie nominowani i zwycięzcy pojawią się na stronie, a Subskrypcję strony porozsyłam.
ODPOWIEDZ