Eurowizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak!
Wspaniale tańczyli, wielkie brawa i pochwały komentatorów innych krajów ale zauważyłem ,że Kasia się potkneła w pewnym momencie było widać ,że lekko nie wysżło jej przejście ale ogólne wrażenie... Nie dali d***y :mrgreen:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Beznadziejnie Kasia Cichopek. Ubrana była okropnie - widać było jej niezgrabną sylwetkę, grube uda i krótkie nóżki. Wyglądała tragicznie. Natomiast mieliśmy chyba najlepszy podkład muzyczny.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ten jej błąd był bardzo widoczny ::jezyk:: musiała wykonać unik, żeby nie wpaść na rękę Marcina ::rad:: Ale Kasia się ładnie prezentowała, co prawda ledwo była ubrana, ale czego się nie robi żeby zdobyć męskie głosy :zeby: Ogólnie jestem z naszych zadowolona.
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Mam nadzieje, że jakieś gragmenty zobacze chociaż :P

Jaka runda II, o czym Orzech mówił? Bo wiecie, ja nie w temacie ;)
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Nie powiecie złego słowa na drugą rundę! Byli fantastyczni w wolnym tańcu bo do "She Bangs" wyglądali na zmęczonych ale pokazali klasę!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Mi się bardzo podobało! :serce: Przypomniały mi się czasy TzG ;)
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Oglądałem "tylko" występy Kasi i Marcina i jestem pod wielki wrażeniem ::rad::

Zatańczyli pięknie, Kasieńka była pięknie ubrana ( szczególnie ta czarna, seksowna, przezroczysta sukienka :serce: ) i miała pięknie ułożone włosy, choć wg mnie Kasieńka nie ma takich długich włosów ::chytry:: :serce: :serce: :serce:

Czwarte miejsce to wielki sukces - zważywszy na to, że Kasieńka nie jest zawodową tancerką!. Nie wiem, czy kiedykolwiek powtórzymy ten sukces... ::jezyk::

Naszym tancerzom serdecznie gratuluję :: bow :: :serce:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Brawo .Fantastyczne 4. miejsce :: bow :: Zgadzam się sukcesu już zapewne nigdy nie powtórzymy Ale jest się z czego cieszyć ::rad::
Kasia z Marcinem znakomicie się spisali , zwłaszcza , że to nie jest para zawodowa.
Oglądałem całe to show i naprawdę jest na poziomie , pary taneczne są lepsze niż te w naszym tańcu.I do tego gwiazda Enrique Iglesias , co spowodowało , że już nie mogę się doczekać 2. edycji .Zwłaszcza , że Polska już ma podpisany kontrakt na nią.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Milagros

Post autor: Milagros »

Obejrzałam całe dzisiejsze widowisko taneczne.
Muszę powiedzieć,że był bardzo wysoki poziom.
Kasia z Marcinem pięknie się zaprezentowali(najbardziej podobali mi się w drugiej odsłonie)
4 miejsce to bardzo dobry wynik(chociaż mogło być przynajmniej o oczko wyżej-ale
cieszmy się z tego co mamy :zeby: )
Z innych par podobali mi się Niemcy, a Finlandia,która wygrała-jakoś nie za bardzo ::chytry::
Ale w końcu nie jestem ekspertem w tej dziedzinie.
Wychodzi na to,że bardziej doceniają Polskę w tańcu niż w śpiewie ::loll::
Dobre i to ::jezyk::
Jeszcze raz gratulacje dla Kasi i Marcina :serce:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Pierwszy taniec widziałam drugiego nie (mógłby ktoś wstawic link??, musiałam odespac nocną podróż...). Gratuluję Kasi i Marcinowi!No naprawdę nieźle,nieźle... :mrgreen: Brawo ::rad:: naprawdę świetnie się zaprezentowali!No to kogo typujemy na przyszły rok?
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Brawa dla Kasi i Marcina. Bardziej mi się podobaL ich drugi taniec niz pierwszy. Czwarte miejsce. Super. Jakoś nie podobały sie tańce Finlandii...
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Ja niestety nie oglądałam calej Eurowizji. Ale zalapałam się na punktowanie. Największym zaskoczeniem byli Niemcy nie spodziewalam się, że dadzą nam az dwanaście punktów :shock: .
Kasia i Marcin wspaniale, wiedziałam, że ona jest dobra, ale kto by się spodziewał :serce: . Co do wygranej to ogladałam Finlandie pod koniec programu i powiem szczerze, ze ich taniec mi sie nie podobał, no ale może wcześniej zatanczyli ładniej.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja niestety nie mogłem oglądać, bo byłem na imprezce... A bardzo żałuję! Czy mógłby ktoś zapodać jakieś fragmenty ? Bardzo proszę :: bow ::
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Tutaj masz drugi taniec Kasi i Marcina. http://pl.youtube.com/watch?v=zNZACP--6uo
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Team Hunter:)A jak!
ODPOWIEDZ