Wspaniale tańczyli, wielkie brawa i pochwały komentatorów innych krajów ale zauważyłem ,że Kasia się potkneła w pewnym momencie było widać ,że lekko nie wysżło jej przejście ale ogólne wrażenie... Nie dali d***y
Eurowizja
- Marek Forrester
- katarzynka
- Marek Forrester
Oglądałem "tylko" występy Kasi i Marcina i jestem pod wielki wrażeniem
Zatańczyli pięknie, Kasieńka była pięknie ubrana ( szczególnie ta czarna, seksowna, przezroczysta sukienka
) i miała pięknie ułożone włosy, choć wg mnie Kasieńka nie ma takich długich włosów
Czwarte miejsce to wielki sukces - zważywszy na to, że Kasieńka nie jest zawodową tancerką!. Nie wiem, czy kiedykolwiek powtórzymy ten sukces...
Naszym tancerzom serdecznie gratuluję

Zatańczyli pięknie, Kasieńka była pięknie ubrana ( szczególnie ta czarna, seksowna, przezroczysta sukienka
Czwarte miejsce to wielki sukces - zważywszy na to, że Kasieńka nie jest zawodową tancerką!. Nie wiem, czy kiedykolwiek powtórzymy ten sukces...
Naszym tancerzom serdecznie gratuluję
Brawo .Fantastyczne 4. miejsce
Zgadzam się sukcesu już zapewne nigdy nie powtórzymy Ale jest się z czego cieszyć
Kasia z Marcinem znakomicie się spisali , zwłaszcza , że to nie jest para zawodowa.
Oglądałem całe to show i naprawdę jest na poziomie , pary taneczne są lepsze niż te w naszym tańcu.I do tego gwiazda Enrique Iglesias , co spowodowało , że już nie mogę się doczekać 2. edycji .Zwłaszcza , że Polska już ma podpisany kontrakt na nią.
Kasia z Marcinem znakomicie się spisali , zwłaszcza , że to nie jest para zawodowa.
Oglądałem całe to show i naprawdę jest na poziomie , pary taneczne są lepsze niż te w naszym tańcu.I do tego gwiazda Enrique Iglesias , co spowodowało , że już nie mogę się doczekać 2. edycji .Zwłaszcza , że Polska już ma podpisany kontrakt na nią.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Obejrzałam całe dzisiejsze widowisko taneczne.
Muszę powiedzieć,że był bardzo wysoki poziom.
Kasia z Marcinem pięknie się zaprezentowali(najbardziej podobali mi się w drugiej odsłonie)
4 miejsce to bardzo dobry wynik(chociaż mogło być przynajmniej o oczko wyżej-ale
cieszmy się z tego co mamy
)
Z innych par podobali mi się Niemcy, a Finlandia,która wygrała-jakoś nie za bardzo
Ale w końcu nie jestem ekspertem w tej dziedzinie.
Wychodzi na to,że bardziej doceniają Polskę w tańcu niż w śpiewie
Dobre i to
Jeszcze raz gratulacje dla Kasi i Marcina
Muszę powiedzieć,że był bardzo wysoki poziom.
Kasia z Marcinem pięknie się zaprezentowali(najbardziej podobali mi się w drugiej odsłonie)
4 miejsce to bardzo dobry wynik(chociaż mogło być przynajmniej o oczko wyżej-ale
cieszmy się z tego co mamy
Z innych par podobali mi się Niemcy, a Finlandia,która wygrała-jakoś nie za bardzo
Ale w końcu nie jestem ekspertem w tej dziedzinie.
Wychodzi na to,że bardziej doceniają Polskę w tańcu niż w śpiewie
Dobre i to
Jeszcze raz gratulacje dla Kasi i Marcina
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Ja niestety nie oglądałam calej Eurowizji. Ale zalapałam się na punktowanie. Największym zaskoczeniem byli Niemcy nie spodziewalam się, że dadzą nam az dwanaście punktów
.
Kasia i Marcin wspaniale, wiedziałam, że ona jest dobra, ale kto by się spodziewał
. Co do wygranej to ogladałam Finlandie pod koniec programu i powiem szczerze, ze ich taniec mi sie nie podobał, no ale może wcześniej zatanczyli ładniej.
Kasia i Marcin wspaniale, wiedziałam, że ona jest dobra, ale kto by się spodziewał
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Tutaj masz drugi taniec Kasi i Marcina. http://pl.youtube.com/watch?v=zNZACP--6uo