Szymon Majewski Show
A przypadkiem nagrał ktoś wczorajszy program 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Ale wczoraj był fajny Szymon.Przede wszystkim w końcu były jakieś śmieszne rozmowy w tłoku.Normalnie prawie ze śmiechu leżałem na podłodze jak patrzyłem jak się zachowywała Doda w żałobie po Radku
Wiem , że wstyd się przyznać , ale pierwszy raz słyszałem głos Małaszyńskiego
.
Wiem , że wszędzie go pełno ale jakoś tak wyszło.Facet ma świeny głos , tylko do JOŚ , może Marzenka go przekona po programie. Bardzo podobało mi się jak Paweł śpiewał.
Wiem , że teraz każdego bym chciał do JOŚ , ale tam jest 13-ście miejsc , więc można zaprosić sporo osób..I super Marzenka była wczoraj ubrana.
i wogóle fryzura i makijaż genialnie. 
Wiem , że wstyd się przyznać , ale pierwszy raz słyszałem głos Małaszyńskiego
Wiem , że wszędzie go pełno ale jakoś tak wyszło.Facet ma świeny głos , tylko do JOŚ , może Marzenka go przekona po programie. Bardzo podobało mi się jak Paweł śpiewał.
Wiem , że teraz każdego bym chciał do JOŚ , ale tam jest 13-ście miejsc , więc można zaprosić sporo osób..I super Marzenka była wczoraj ubrana.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Rozmowy w tłoku - dość śmieszne i ciekawe
Pani Sztuka jak i Małaszyński bardzo dobrze wypadli i dość ciekawe rozmowy prowadzili z Szymonem.
Pani Sztuka jak i Małaszyński bardzo dobrze wypadli i dość ciekawe rozmowy prowadzili z Szymonem.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Podobno dzisiaj u Szymona Frytka
To już będzie nowy odcinek ? A zkim tam Frytka wogóle będzie 
Ostatnio zmieniony 2007-09-03, 11:56 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Widziałam urywki "Magdy M. 20 lat później" i występować będzie Małaszyński w swojej roli oraz Szymon jako Magda M. - na reklamie wyglądał(a) boskoLizzy pisze:A ja czytałam że Szymon ma wprowadzic nowy "dział" - "Magda M. 20 lat później" w którym będą Małaszyński i Brodzik ale Szymuś pewnie też coś doda![]()
i dziś podobno już to będzie. Nie mogę się doczekac
.
Pozatym pokazywali fragment, w którym 'politycy' śpiewali - zapowiada się bardzo ciekawie
A więc wczoraj 1 odcinek SMS po wakacjach . Przyznam szczerze że Gomera i "Frika" (nie Frytka
) jakoś mnie nie rozbawili i w ogóle nie podobali. Natomiast "Magda.M- 20 lat później" super Majewski bosko wyglądał jako Magda
noi nieźle zapowiada się cykl o partii ĘĄ
. Ale oczywiście najlepsze Rozmowy w tłoku. Jaki Roman.G
"Idź poczytaj "Naszą Szkapę" albo Sienkiewicza" tekst Leppera
wiedziałam że o tym wspomną
.