Szymon Majewski Show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

A przypadkiem nagrał ktoś wczorajszy program :?:
Awatar użytkownika
Patrycja

Post autor: Patrycja »

Robi pisze:A przypadkiem nagrał ktoś wczorajszy program :?:
Powtórka jest w sobote o po 14:00
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ale wczoraj był fajny Szymon.Przede wszystkim w końcu były jakieś śmieszne rozmowy w tłoku.Normalnie prawie ze śmiechu leżałem na podłodze jak patrzyłem jak się zachowywała Doda w żałobie po Radku ::loll::

Wiem , że wstyd się przyznać , ale pierwszy raz słyszałem głos Małaszyńskiego :shock: .
Wiem , że wszędzie go pełno ale jakoś tak wyszło.Facet ma świeny głos , tylko do JOŚ , może Marzenka go przekona po programie. Bardzo podobało mi się jak Paweł śpiewał.
Wiem , że teraz każdego bym chciał do JOŚ , ale tam jest 13-ście miejsc , więc można zaprosić sporo osób..I super Marzenka była wczoraj ubrana. ::ok:: i wogóle fryzura i makijaż genialnie. :mrgreen:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Rozmowy w tłoku - dość śmieszne i ciekawe :zeby:

Pani Sztuka jak i Małaszyński bardzo dobrze wypadli i dość ciekawe rozmowy prowadzili z Szymonem.
Awatar użytkownika
Patrycja

Post autor: Patrycja »

Ja nie będe mogła ogladnąc powtórki.Zna może ktoś strone gdzie moge zobaczyć ostatni odcinek?
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Jak ja uwielbiam ten program :serce: Po prostu kocham Rozmowy w tłoku :serce: . Szkoda, że we wakacje są powtórki bo teraz dużo by Szymon mógł mówić ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Na TVN -ie pojawiły się rewelacyjne reklamówki SMS :zeby: To znaczy ja widziałem tylko jedną, ale podejrzewam, że jest ich więcej.

Na początku i na końcu mamy napis: Ogłoszenie niepłatne.
A w samej reklamie Donald Tusk i podłożony głos tego aktora, co parodiuje go w Rozmowach w tłoku ::rad:: Reklama jest super ::rad:: ::loll::
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Ja widziałam inną reklamę jak Szymon wychodzi z namiotu, który jest rozstawiony przed Sejmem i dziękuje politykom za to, że nie musi się wysilać, że oni "dają" mu pracę, a na końcu rzuca kijem w stronę Sejmu :zeby: - świetna jest ta reklama ::loll::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

A ja widziałam obie :P I chciałabym zobaczyć więcej takich - o ile są :mrgreen: Już się nie mogę doczekać SMS :serce: , zwłaszcza ze względu na to co się TERAZ dzieje w naszym kraju 8)

[ Dodano: 2007-08-27, 22:19 ]
Dzisiaj widziałam jeszcze jedną reklamę "Konferencja Jarosława Kaczyńskiego" ::rad::
Co złego, to nie ja ;)
Tkk_Bolly

Podobno dzisiaj u Szymona Frytka :serce: To już będzie nowy odcinek ? A zkim tam Frytka wogóle będzie ::chytry::
Ostatnio zmieniony 2007-09-03, 11:56 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

A ja czytałam że Szymon ma wprowadzic nowy "dział" - "Magda M. 20 lat później" w którym będą Małaszyński i Brodzik ale Szymuś pewnie też coś doda :zeby: :lol: i dziś podobno już to będzie. Nie mogę się doczekac :D .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tak, dzisiaj jest nowy Szymon, o zwykłej porze :wink:
Gośćmi będą Frytka i Gonera ( już nie ma kogo zapraszać ::cojest:: ).
Tkk_Bolly

Jak to nie ma ::chytry:: . Ja nie mam zamiaru oglądac tego sezonu SMS ale dzis zrobie wyjątek dla Frytki ::jezyk:: Przecież Frytka jest druga po Dodzie największa gwiazda reality-show (jeśli chodzi o te gdzie muszą ludzie razem mieszkać)
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Lizzy pisze:A ja czytałam że Szymon ma wprowadzic nowy "dział" - "Magda M. 20 lat później" w którym będą Małaszyński i Brodzik ale Szymuś pewnie też coś doda :zeby: :lol: i dziś podobno już to będzie. Nie mogę się doczekac :D .
Widziałam urywki "Magdy M. 20 lat później" i występować będzie Małaszyński w swojej roli oraz Szymon jako Magda M. - na reklamie wyglądał(a) bosko :serce: lepiej od Brodzik ::jezyk:: ::loll:: ::ok::

Pozatym pokazywali fragment, w którym 'politycy' śpiewali - zapowiada się bardzo ciekawie ::rad::
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

A więc wczoraj 1 odcinek SMS po wakacjach . Przyznam szczerze że Gomera i "Frika" (nie Frytka ::jezyk:: :zeby: ) jakoś mnie nie rozbawili i w ogóle nie podobali. Natomiast "Magda.M- 20 lat później" super Majewski bosko wyglądał jako Magda :lol: noi nieźle zapowiada się cykl o partii ĘĄ :P :D . Ale oczywiście najlepsze Rozmowy w tłoku. Jaki Roman.G :P "Idź poczytaj "Naszą Szkapę" albo Sienkiewicza" tekst Leppera :lol: wiedziałam że o tym wspomną :D .
ODPOWIEDZ