M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

B@r pisze:Już od dzisiaj od pon. do piątku o godz. 8:00 TVP2 przypomina MjM od 1 odcinka! :P
Ktory to juz raz mozna ogladac od poczatku??? LOL
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja cieszę się z porannych powtórek :zeby:
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Od 10 września odcinki M jak Miłość będą puszczane również w czwartki. Bardzo fajny pomysł :) . Nowe odcinki są nawet ciekawe :) . Chodzisz wątek z Radoszem i Marysią jest troszkę nudnawy :ziewam:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Uważam że całe "M jak.." jest nudne. A to że będą puszczać go w czwartek to decyzja Ilony Łepkowskiej :evil: Zrobiła to specjalnie, żeby nie można było oglądać innych produkcji ani kanałów. Za to nienawidzę "M jak miłość" :evil: :evil: :evil:
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja wciąż uwielbiam M jak miłość. Szkoda że odcinki w czwartki będą tylko przez 2 tygodnie. Ale zamiast tego będziemy mieli Barwy Szczęścia :D Dobrze że będą chociaż w środy bo jak było tylko 2 razy w tygodniu to akcja się zbyt długo ciągnęła.
hit_86

Post autor: hit_86 »

Mareczek pisze:Uważam że całe "M jak.." jest nudne. A to że będą puszczać go w czwartek to decyzja Ilony Łepkowskiej :evil: Zrobiła to specjalnie, żeby nie można było oglądać innych produkcji ani kanałów. Za to nienawidzę "M jak miłość" :evil: :evil: :evil:

Nie rozumiem tego stwierdzenia, ze zrobila to specjalnie aby nie mozna bylo ogladac innych produkcji ani kanałów. nikt przeciez nie zmusza Cie do ogladania "M jak miłość" jak ci sie ten serial nie podoba to go nie ogladasz, prosta sprawa.
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No tak, ale logicznym jest, że ta nowa produkcja Polsatu skierowana jest do widzów M jak miłość. Ludzie od poniedziałku do środy oglądają Mjm, a we czwartki przełączają na Polsat. Ale tego nie zrobią, ponieważ pozostaną przy Mjm...

Osobiście dalej to oglądam, ale już bez żadnego entuzjazmu. Ogladam tylko dlatego, że w tym czasie jem kolację a nic innego nie ma... Chociaż jak będzie coś ciekawszego, to na pewno przełączę...

Ostatnio w ogóle nie podoba mi się gra Muchy ::kwasny:: Nie dość, że brzydko wygląda, to jeszcze robi śmieszne miny i wygina się na wszystkie strony ::kwasny:: To już nie ta sama Muszka, co kiedyś... ::kwasny:: :zmiesz::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Muszę orzyznać, że miałem przestać oglądać MjM, ale jednak odcinki po wakacyjne zaciekawiły mnie.
Jedynie wątek Marka i wątek Marysi zaczynają mnie nudzić.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

MjM ma swoje lepsze i gorsze okresy, ale ja mimo wszystko na pewno bede dalej ogladac, bo darze ten serial ogromnym sentymentem. Powiem szczerze, ze bardzo sie stesknilam za MjM (nie ogladalam juz od marca czy kwietnia), wiec z wielka przyjemnoscia zasiadlam w tym tygodniu do nowych odcinkow! :)
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ostatnio odcinki nudne. Ta Gośka drażni mnie z tymi facetami, dobrze że wątek z Markiem się rozwiązał. Noi Łowicka ( a niedługo już nie) też powiewa nudą. Czyżby pani Ilona olewała MjakM i zajmowała się innymi serialami?
Awatar użytkownika
Mareczek

Napewno jej już olewa :!:

Łepkowska taka jest. Może nawet porzuci "M jak miłość" tak jak to zrobiła z "Na dobre i na złe" Nawet na telekamerach tak powiedziała "jak dostałam te 3 telekamery za Na dobre..." to Tadeusz Lampka powiedział że trzeba wykreować nowy serial"

No i proszę "M jak miłość" dostało 3 telekamery i już jest : Barwy szczęścia

Ona jest głupia!

Serial ostatnio jest baaaaaardzo nudny, nie dzieje się w nim zupełnie nic.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mareczku zgadzam się z Tobą.
Wczoraj w pierwszej połowie zastąpiłem MjM Moniką Olejnik i Giertychem - były tam o wiele większe emocje ::jezyk::

Z tym Heniem to kompletnie się wygłupili. Robią z tego faceta jakiegoś kompletnego dziwaka ::kwasny:: O Norbercie już zapomnieli, wysłali go do USA, chociaż on przecież już nie wróci...

A propos Łepkowskiej. Wiecie, że ona nie jest katoliczką :?: ::kwasny:: Nie chce skłamać, ale wydaje mi się, że ona nie ma też chrztu ( opowiadała o tym w "W roli głównej", tylko teraz nie mogę sobie przypomnieć, czy mówiła o komunii czy o chrzcie - chyba jednak o chrzcie, bo wtedy też automatycznie nie ma komunii... A może ktoś to oglądał?? ). I nie wierzy w Boga, zbawienie itd. Jedynie wierzy w pracę ::plask wczolo: ::ysz:: ::kwasny::
hit_86

Post autor: hit_86 »

Norberta nie wysłali do USA obecnie jest w Krakowie gdzie daje wykłady na jakiejś uczelni.
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
Awatar użytkownika
Mareczek

We Wrocławiu chyba ::chytry::

Mój 800 post :D
Ostatnio zmieniony 2007-09-13, 17:07 przez Mareczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Odcinki nawet ciekawe, ale już nie mogę patrzeć na tego Radosza ::kwasny::
Strasznie wkurza mnie jego zachowanie. :evil:
ODPOWIEDZ