Ktory to juz raz mozna ogladac od poczatku??? LOLB@r pisze:Już od dzisiaj od pon. do piątku o godz. 8:00 TVP2 przypomina MjM od 1 odcinka!
M jak miłość
- Liason-fanka
Mareczek pisze:Uważam że całe "M jak.." jest nudne. A to że będą puszczać go w czwartek to decyzja Ilony ŁepkowskiejZrobiła to specjalnie, żeby nie można było oglądać innych produkcji ani kanałów. Za to nienawidzę "M jak miłość"
![]()
![]()
Nie rozumiem tego stwierdzenia, ze zrobila to specjalnie aby nie mozna bylo ogladac innych produkcji ani kanałów. nikt przeciez nie zmusza Cie do ogladania "M jak miłość" jak ci sie ten serial nie podoba to go nie ogladasz, prosta sprawa.
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
No tak, ale logicznym jest, że ta nowa produkcja Polsatu skierowana jest do widzów M jak miłość. Ludzie od poniedziałku do środy oglądają Mjm, a we czwartki przełączają na Polsat. Ale tego nie zrobią, ponieważ pozostaną przy Mjm...
Osobiście dalej to oglądam, ale już bez żadnego entuzjazmu. Ogladam tylko dlatego, że w tym czasie jem kolację a nic innego nie ma... Chociaż jak będzie coś ciekawszego, to na pewno przełączę...
Ostatnio w ogóle nie podoba mi się gra Muchy
Nie dość, że brzydko wygląda, to jeszcze robi śmieszne miny i wygina się na wszystkie strony
To już nie ta sama Muszka, co kiedyś...

Osobiście dalej to oglądam, ale już bez żadnego entuzjazmu. Ogladam tylko dlatego, że w tym czasie jem kolację a nic innego nie ma... Chociaż jak będzie coś ciekawszego, to na pewno przełączę...
Ostatnio w ogóle nie podoba mi się gra Muchy
- Liason-fanka
Napewno jej już olewa
Łepkowska taka jest. Może nawet porzuci "M jak miłość" tak jak to zrobiła z "Na dobre i na złe" Nawet na telekamerach tak powiedziała "jak dostałam te 3 telekamery za Na dobre..." to Tadeusz Lampka powiedział że trzeba wykreować nowy serial"
No i proszę "M jak miłość" dostało 3 telekamery i już jest : Barwy szczęścia
Ona jest głupia!
Serial ostatnio jest baaaaaardzo nudny, nie dzieje się w nim zupełnie nic.
Łepkowska taka jest. Może nawet porzuci "M jak miłość" tak jak to zrobiła z "Na dobre i na złe" Nawet na telekamerach tak powiedziała "jak dostałam te 3 telekamery za Na dobre..." to Tadeusz Lampka powiedział że trzeba wykreować nowy serial"
No i proszę "M jak miłość" dostało 3 telekamery i już jest : Barwy szczęścia
Ona jest głupia!
Serial ostatnio jest baaaaaardzo nudny, nie dzieje się w nim zupełnie nic.
Mareczku zgadzam się z Tobą.
Wczoraj w pierwszej połowie zastąpiłem MjM Moniką Olejnik i Giertychem - były tam o wiele większe emocje
Z tym Heniem to kompletnie się wygłupili. Robią z tego faceta jakiegoś kompletnego dziwaka
O Norbercie już zapomnieli, wysłali go do USA, chociaż on przecież już nie wróci...
A propos Łepkowskiej. Wiecie, że ona nie jest katoliczką
Nie chce skłamać, ale wydaje mi się, że ona nie ma też chrztu ( opowiadała o tym w "W roli głównej", tylko teraz nie mogę sobie przypomnieć, czy mówiła o komunii czy o chrzcie - chyba jednak o chrzcie, bo wtedy też automatycznie nie ma komunii... A może ktoś to oglądał?? ). I nie wierzy w Boga, zbawienie itd. Jedynie wierzy w pracę

Wczoraj w pierwszej połowie zastąpiłem MjM Moniką Olejnik i Giertychem - były tam o wiele większe emocje
Z tym Heniem to kompletnie się wygłupili. Robią z tego faceta jakiegoś kompletnego dziwaka
A propos Łepkowskiej. Wiecie, że ona nie jest katoliczką
We Wrocławiu chyba 
Mój 800 post
Mój 800 post
Ostatnio zmieniony 2007-09-13, 17:07 przez Mareczek, łącznie zmieniany 1 raz.