A ja nie oglądałem pierwszego odcinka..........
Taniec z gwiazdami
Dobrze że Stahursky zrezygnował. Po co mieli trzymać kalekę w programie
. Noi już po 1 odcinku mam swojego faworyta Mateusza Damięckiego
(jaki on jest przystojny
) fajnie tańczy nie mogę sie doczekać jak zobaczę go w łacinie. Rozśmiesza mnie Rafał Bryndal a z pań spodobała mi się Daria Widawska. Zobaczymy co pokaże w następnym odcinku. Gąsowski fajnie prowadzi
nie brakuje mi Urbańskiego który podobno chciał sporo kasy za kolejną edyscję TzG
Nie wiedziałem nawet ze są takie nowe zasady na pudelku napisali ze odpadają dwie pary co dwa tygodnie a nie ze raz odpada Facet raz Kobieta - trochę to niesprawiedliwe ale trudno. Przed TzG właśnie myślałem ze Odpadnie Stachursky nie lubię go, a moim faworytem jest Damięcki i Bosak
. Gąsowski dobrze prowadzi a dowiedział sie kilka godzin przed programem więc widać ze sie przłożył do tej roli Gratulacje !!
Czytah dalej pudelkaPiotrek pisze:Nie wiedziałem nawet ze są takie nowe zasady na pudelku napisali ze odpadają dwie pary co dwa tygodnie a nie ze raz odpada Facet raz Kobieta - trochę to niesprawiedliwe ale trudno. Przed TzG właśnie myślałem ze Odpadnie Stachursky nie lubię go, a moim faworytem jest Damięcki i Bosak. Gąsowski dobrze prowadzi a dowiedział sie kilka godzin przed programem więc widać ze sie przłożył do tej roli Gratulacje !!
I ten nie lubię Stachurskiego.Damięcki i Fidusiewicz są najlepisi .Bardziej kibicuje Damięckiemu ale tylko z powodu , że ma lepszą partnerkę
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Adex-fan Brooke
Pewnie że lepiej oglądać na Polsat seriale wtedy! Ostatecznie pośmiać się jak ktoś odpada z Big Brother na Tv4Jako prowadzącego wolałam Urbańskiego, Gąsowski jest jakiś taki sztuczny![]()
. Najbardziej nie lubię tej całej Vondrackovej i tej posłanki
![]()
. Zresztą im wszystkim zależy tylko na pieniądzach
. Nowa edycja nie zaskoczyła mnie pozytywnie, wręcz przeciwnie
. Chyba przestanę to oglądać
.
Ostatnio zmieniony 2009-07-17, 22:55 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wątpię. Akurat Helena może sie kąpać w pieniądzach, bardziej może zależeć jej na rozgłosie i podniesieniu umiejętnościZresztą im wszystkim zależy tylko na pieniądzach![]()
Tutaj jest galeria z wczoraj
http://film.wp.pl/idGallery,2312,idPhoto,108748,galeria.html
A na widowni elita Samoobrony
Ostatnio zmieniony 2009-07-17, 22:55 przez Damians, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Bosak jaki sztywny i beznadziejny poza tańcem tak i w tańcu taki jak kawałek drewna z tego co widziałem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Moim zdaniem tańczył dobrze, natomiast dziwnie się czułem patrząc na jego patrnerkę wyglądającą jakby miała zamiar zacząć przepraszać, że musi z nim tańczyć. Swoją drogą fajnie brzmiało gdy prowadzący, podobnie jak w poprzedniej edycji wyczytywali parę "Krzysztof i Kamila"Adex-fan Brooke pisze:Bosak jaki sztywny i beznadziejny poza tańcem tak i w tańcu taki jak kawałek drewna z tego co widziałem.
W tej edycji moim faworytem zdecydowanie jest Mateusz Damięcki
co do pań to poczekam aż zatańczą, ale póki co najberdziej kibicuje Helenie. Co do prowdadzącego to jednak Urbański jakoś bardziej mi się podobał.
Przyjżałam się Ewie Szabatin i musze stwierdzic, że nie podobaja mi się jej włosy. Pamiętam jak tańczyła z Przemekim Sadowskim wyglądala o wiele ładniej.
Przyjżałam się Ewie Szabatin i musze stwierdzic, że nie podobaja mi się jej włosy. Pamiętam jak tańczyła z Przemekim Sadowskim wyglądala o wiele ładniej.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
- Marek Forrester