Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Mikao6

Post autor: Mikao6 »

Bardzo sie ciesze, ze Stachurski odszedł. Ja osobiście jego osoby nie trawie i uważam, iż dobrze zrobił, ze odszedł. W końcu mówił, ze "Ma tyle kasy, ze nie musi występować w takim programie". :lol:
A ja nie oglądałem pierwszego odcinka.......... ::kwasny:: Wie ktoś kiedy powtórki dają? :D
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Dobrze że Stahursky zrezygnował. Po co mieli trzymać kalekę w programie ::plask wczolo: . Noi już po 1 odcinku mam swojego faworyta Mateusza Damięckiego :serce: :serce: (jaki on jest przystojny ::jezyk:: ) fajnie tańczy nie mogę sie doczekać jak zobaczę go w łacinie. Rozśmiesza mnie Rafał Bryndal a z pań spodobała mi się Daria Widawska. Zobaczymy co pokaże w następnym odcinku. Gąsowski fajnie prowadzi ;) nie brakuje mi Urbańskiego który podobno chciał sporo kasy za kolejną edyscję TzG
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

Nie wiedziałem nawet ze są takie nowe zasady na pudelku napisali ze odpadają dwie pary co dwa tygodnie a nie ze raz odpada Facet raz Kobieta - trochę to niesprawiedliwe ale trudno. Przed TzG właśnie myślałem ze Odpadnie Stachursky nie lubię go, a moim faworytem jest Damięcki i Bosak :D . Gąsowski dobrze prowadzi a dowiedział sie kilka godzin przed programem więc widać ze sie przłożył do tej roli Gratulacje !!
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Piotrek pisze:Nie wiedziałem nawet ze są takie nowe zasady na pudelku napisali ze odpadają dwie pary co dwa tygodnie a nie ze raz odpada Facet raz Kobieta - trochę to niesprawiedliwe ale trudno. Przed TzG właśnie myślałem ze Odpadnie Stachursky nie lubię go, a moim faworytem jest Damięcki i Bosak :D . Gąsowski dobrze prowadzi a dowiedział sie kilka godzin przed programem więc widać ze sie przłożył do tej roli Gratulacje !!
Czytah dalej pudelka ::kwasny:: Nie wiedziałem, że są na naszym forum osoby ,które w to wierzą . Teraz to siętraktuje jak żarty jeżeli coś się musi już czytać

I ten nie lubię Stachurskiego.Damięcki i Fidusiewicz są najlepisi .Bardziej kibicuje Damięckiemu ale tylko z powodu , że ma lepszą partnerkę ::chytry::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jako prowadzącego wolałam Urbańskiego, Gąsowski jest jakiś taki sztuczny ::kwasny:: ::plask wczolo: . Najbardziej nie lubię tej całej Vondrackovej i tej posłanki ::ysz:: ::kwasny:: . Zresztą im wszystkim zależy tylko na pieniądzach ::plask wczolo: . Nowa edycja nie zaskoczyła mnie pozytywnie, wręcz przeciwnie ::plask wczolo: . Chyba przestanę to oglądać ::ysz:: .
Pewnie że lepiej oglądać na Polsat seriale wtedy! Ostatecznie pośmiać się jak ktoś odpada z Big Brother na Tv4
Ostatnio zmieniony 2009-07-17, 22:55 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Fajnie, tylko trochę mało Isis Gee... Podczas tańca wszystkich pań prawie wcale jej nie pokazywali i gdyby nie uwaga Czarnej Mamby na końcu że Widawska i Isis świetnie sobie radzą to nikt by jej nawet nie zauważył :/
Taylor <3
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Zresztą im wszystkim zależy tylko na pieniądzach ::plask wczolo:
Wątpię. Akurat Helena może sie kąpać w pieniądzach, bardziej może zależeć jej na rozgłosie i podniesieniu umiejętności :wink: :serce: ::jezyk::

Tutaj jest galeria z wczoraj ::rad::
http://film.wp.pl/idGallery,2312,idPhoto,108748,galeria.html

A na widowni elita Samoobrony ::jezyk:: ::rad::
Ostatnio zmieniony 2009-07-17, 22:55 przez Damians, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A mnie się podoba ta edycja. Moimi faworytami są Bosak, Damięcki i Fidusiewicz - nie wiem jeszcze kto z pań. Bryndal jest w porządku, śmieszny jak zwykle. Za to Kammela - a szczególnie jego partnerki nie trawię, Stachurskiego też nie lubię i dobrze, że odpadł. Tylko trochę mi szkoda Dominiki...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bosak jaki sztywny i beznadziejny poza tańcem tak i w tańcu taki jak kawałek drewna z tego co widziałem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

To moja lista ulubieńców :serce:

:arrow: Sandra Lewandowska
:arrow: Daria Widawska
:arrow: Adam Fidusiewicz
:arrow: Helena Vondrackova
Abec

Post autor: Abec »

Adex-fan Brooke pisze:Bosak jaki sztywny i beznadziejny poza tańcem tak i w tańcu taki jak kawałek drewna z tego co widziałem.
Moim zdaniem tańczył dobrze, natomiast dziwnie się czułem patrząc na jego patrnerkę wyglądającą jakby miała zamiar zacząć przepraszać, że musi z nim tańczyć. Swoją drogą fajnie brzmiało gdy prowadzący, podobnie jak w poprzedniej edycji wyczytywali parę "Krzysztof i Kamila" ;) Właśnie, gdy Skrzynacka miała podać nazwisko nowego prowadzącego, przez chwilę miałem wrażenie, że zza kulis wybiegnie Krzysztof Tyniec ;)
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

W tej edycji moim faworytem zdecydowanie jest Mateusz Damięcki :serce: co do pań to poczekam aż zatańczą, ale póki co najberdziej kibicuje Helenie. Co do prowdadzącego to jednak Urbański jakoś bardziej mi się podobał.
Przyjżałam się Ewie Szabatin i musze stwierdzic, że nie podobaja mi się jej włosy. Pamiętam jak tańczyła z Przemekim Sadowskim wyglądala o wiele ładniej.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jedno, wielkie oszustwo :!: :!: :!:
Aż odechciało mi się pisać...

Kocham Sandrę, Helenę i nienawidzę TVN-u
:!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Kto dziś odpadł :?:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Sandra Lewandowska... O mały włos a odpadłaby moja słodziutka Isis.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ