Stephanie kontra Sheila

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Bartex

Stephanie kontra Sheila

Post autor: Bartex »

Hej, hej moi mili!!!!
Zakładam ten temat w wielkim oczekiwaniu na najbliższe bombowe odcinki ze Stephanie i Sheilą w rolach pierwszoplanowych :lol:
Obecnie znowu mamy wątek ważny w przeszłości - wojny carycy Stephanie(tego określenia chyba użyła Boldfanka, ale mnie przypadło do gustu i je sobie"zapożyczyłem" :wink: ) z Sheilą. I znowu będzie walka głównie o meżczyznę - kiedyś o Eryka, teraz o Jamesa.I znowu Sheila zaserwuje Stephance potężną dawkę emocji, ale nie tylko. Stephanie pocierpi trochę. Wcześniej była to rteć, teraz też nie bedzie mniej okrutnie.Myślę, że wojna pomiędzy tymi paniami jest a przynajmniej była ważnym elementem MNS. Sheila już niedługo opuści Los angeles z Mary, więc to będą pożegnalne sceny...Aż się łęzka kręci w oku, bo one jak nikt inny potrafiły rozgrzać serial do samego ognia. W tym temacie komentujemy więc wydarzenia ze Steph i Sheilą, które obejrzymy na TVP lada dzień.
Pozdrawiam
Obrazek
Ostatnio zmieniony 2009-02-23, 22:00 przez Bartex, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Z miłą chęcią oglądam teraz sceny z tymi paniami a to dopiero początek - polecam każdemu te najbliższe odcinki :!: Najśmieszniejsze że James nie słucha rady psychiatrów i nadal myśli że wyleczył Sheilę :D
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

James nie wydaje się być dobrym psychiatrą skoro nie widzi kim jest jego żona i że wcale się nie zmieniła. Nie wiem za co ma on tyle wyróżnień i jeszcze książki pisze!
Awatar użytkownika
livy

Post autor: livy »

Dla mnie Sheila byłaby lepszym psychiatrą. A co do walki tych pań to najlepsze były odcinki z rtęcią ach ta Sheila to ma pomysły... i za to ją lubię :oops:
Awatar użytkownika
Bartex

Rtęć nie była zła, a że moja kochana caryca Stephanie żyje, mogę powiedzieć, że nawet mnie się podobał ten pomysł. Był on w roku 1996, nie tak dawno, mogłoby się wydawać.
Pamiętacie go jeszcze??
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Steph chce zaalarmować pięlegniarki i lekarza, Sheila zabiera je...
Obrazek
znąca się nad Stephanie, wygrania jej wszystkie podłe i intryganckie zagrywki wobec niej i Brooke...
Obrazek
Obrazek
nagle zjawa się Sally
Obrazek
Obrazek
Sheila jest zaskoczona
Obrazek
Mam nadzieję, że się podobały fotki. To były super sceny, nieprawdaż??
Pozdrawiam
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Szkoda że Sally nie miała większego starcia z Sheilą - szybko też zrozumiała jaka ona groźna bo pamiętam że raz ostrzegała Clarke'a a by się nie ważył do niej zbliżać i na szczęście jej posłuchał. A pamiętacie scenę jak przyszła do domu do zatrutej rtęcią Stephanie się na nią wydzierać i ona się na nią rzuciła a Sheila ze śmiechem ją odepchła i zaczęła dusić, ale hałas usłyszała Maggie i przybiegła a wtedy Sheila złapała ręce Stephanie tak jakby to Stephanie ją dusiła i powiedziała do Maggie że to szalona kobieta a Maggie wrzeszczała aby się wynosiła. Potem było kilka fajnych starć Sheili i Maggie i o dziwo Maggie miała nawet odwagę i siłę bić się z nią.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Bartex, bardzo fajne zdjęcia! Adex, przypomniałeś mi tę scenę z duszeniem :) Sheila to potrafi szybko myśleć... Dlatego trudno ją złapać ;)
Awatar użytkownika
Bartex

Cieszę się, że podobają się Wam moje fotki. Tą scenę z duszeniem pamiętam i też mam gdzieś, jeszczę dzisiaj postaram się je zamiescić.
Pozdrawiam
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Poprzednie Stephanie vs. Sheila to nic w porównaniu z tym teraz... :twisted:
Awatar użytkownika
Bartex

Oto zdjęcia z pamiętnej bójki Stephanie z Sheilą w rezydencjie królowej:
Sheila przychodzi do Stephanie...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
rozpoczyna się bójka...
Obrazek
Obrazek
Sheila rewanżuje się...
Obrazek
Obrazek
zjawia się Maggie słysząca hałasy...
Obrazek
Mam nadzieję, że fotki się podobały.
Oglądajcie teraz MNS koniecznie, bo będą bardzo ważne odcinki dla serialu.
Pozdrawiam fanów Steph i Sheili
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Fajne fotki Bartex a pamiętacie jak Sheila uratowała Stephanie w więzieniu jak jej koleżanka ją dusiła?
koniecznie oglądajcie poniedziałkowy odcinek i pozostałe! nie będę spoilerować, ale wg mnie szykują się ciekawsze niż do tej pory sceny tych pań razem... :wink:
Awatar użytkownika
Bartex

Nie przypominam sobie takiej sceny Adex....Czy mógłbys cos więcej o niej pwoiedzieć???

Obecnie mamy już rozpoczęta wojnę pani Forrester i Carter. Pocałunek Stephanie i Jamesa był całkowicie niestosowny. Stephanie powinna zdawać sobie z tego sprawę, że James jest bądź co bądź żonaty, a Sheila to osoba, która nadal jest chora psychicznie, mimo, że pan doktor Warwick jest przekonany, że ją wyleczył i już nawet muchy nie skrzywdzi. Nic bardziej mylnego!!! Ktoś jeszcze na strym forum powiedział, " że choroba Sheili została uśpiona ale niewiadomo, kiedy się obudzi". Ta choroba właśnie się obudziła. I ofiarą jej będzie Stephanie, która też nie jest tu bez winy...
Pozdrawiam i zachęcam do dyskusji!!!

[ Dodano: 2005-10-11, 20:34 ]
Halo halo moi drodzy???? - czy wszyscy przeżywają jeszcze "goraczkę" niedzielnych wyborów??? Co to tak cicho???Przecież takie bombowe odcinki mamy na tvp, nie widziecie????????????????????????????????????????????????????????????????
Scena z topieniem była bardzo fajna, jak zwykle zresztą są super!! :wink: Padało mnóstwo fajnych tekstów między Stephanie a Sheilką. Myślę, że Steph już teraz da sobie na wstrzymanie z Jamesem, raczej wątpię, żeby coś do niego czuła więcej niż przyjaźń, po prostu owinęła go sobie wokół palca, żeby zniszczyć Sheilę. W dzisiejszym odcnku(2614), pojawił sie Jack(ach, te stare postacie - mają w sobie dużo uroku i przypominają, że MNS to serial z historią) i fajna była ta ich rozmowa - babcia i dziadek razem z wnuczkiem. :) Urocze !!!
Trochę naciagane było, że Sheila sobie weszła noramlnie i oni tego nawet nie zauważyli, tym bardziej, że Jack później wychodził, więc ją mijał....Stephanie nawet w dzisiejszym odcinku wspomniała Maggie...
Pozdrawiam i odezwijcie się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Podzielam zdanie Bartexa - czy wy nie widzicie tych super odcinków?? Roztkliwiacie sie nad Amber a tu taka akcja! Adex - mówiłeś że bedzie ciekawie ale to przeszło moje oczekiwania. Ujrzałem Stephanie w innym świetle - nie jako cyborga, ale jako kobietę która ma słabości, popełnia błędy i jest bardziej ludzka. W końcu robi coś innego oprócz walczenia z Brooke i wychwalania Taylor. Scenarzyści w końcu rozwineli te postać. Zgadzam sie z Boldfanką że troche to do niej nie pasuje (to upicie itp) ale to pewnie dlatego ze nie jestesmy przyzwyczajeni to takiej Stefy. A Sheila.... jak zwykle dobrze zagrane sceny. No i ta lalka bez głowy w pudełku! :shock: :shock: :shock: Super wątek sie rozwinął :: bow ::
jahek

Post autor: jahek »

Macie rację, ostatnie 5 odcinków ze Stephanie i Sheilą były super... Nareszcie chociaz na chwilę mozemy odetchnac od palanta Ridga i Taylor. Niech sobie przedluza ten miesiac miodowy na pol roku, a dopiero wtedy beda mogly rozwinac sie inne, ciekawsze watki.
Awatar użytkownika
Bartex

Rzeczywiście - scena z lalką była świetna. Momentu, kiedy Steph wyjęła lalkę, a jej odpadła głowa nigdy nie zapomnę. Teraz możemy zobaczyc Stephanie nie jako "trenerkę" rodu, lecz jako bardziej zwyczjną kobietę, która też popełnia błędy.
Zauważyliście, że nareszcie przy tych scenach zmieniony został podkład muzyczny....
Stephanie i Sheila są piękne, gdy ze sobą walczą.
Oglądajcie najbliższe odcinki!!!!!!!!!!!!!!
Mary Alice Young.
ODPOWIEDZ