Raczej będę ściągał odcinki i nie oglądał na żywca bo o 20:00 będę oglądał Big Brothra...
Ale wydaje mi się ,że będzie dobry serial
Pierwszy wielki wątek - Maja-Rafał-Sylwia
Niedawno widziałam całkiem długą reklamę tego serialu i nabrałam ochoty na
oglądanie
Bardzo lubię Świderskiego i Pakulnis,ale nie trawię Herbuś i Kożuchowskiej
Zobaczę początkowe odcinki i wtedy zdecyduję
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Polsat zmienił porę nadawanie serialu Tylko Miłości.Będzie leciała w czwartki począwszy od 13 września , dla mnie to lepiej , bo będe oglądał BB4.1nominacje.Ale Polsat chyba wystraszył się , bo dochodzi 3 odcinek w środę M jak Miłość i stad ta zmiana
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
No wlasnie ja juz myslalam, ze trace zmysly... Wczoraj sie wkurzylam, ze zapomnialam w srode obejrzec pierwszy odcinek, a chwile potem czytam program na nowy tydzien i widze ze w czwartek Tylko Milosc i to do tego odcinek numer 1. Juz naprawde sie pogubilam. Ale teraz sie wszystko wyjasnilo Nie moge sie doczekac pierwszego odcinka!! I w sumie nie przeszkadza mi, ze bedzie tylko jeden odcinek w tygodniu, bo ogladam juz MjM, Na Wspolnej (i byc moze wroce do Klanu), wiec nie wiem czy dalabym rade ogladac kolejny serial, ktory milaby kilka odcinkow w tygodniu.
Na pewno będę oglądał. Mam nadzieję, ze będzie lepszy od Barw Szczęścia. W Tylko Miłość jest moim zdaniem lepsza obsada. Tylko dwóch aktorek z TM nie lubię- Kożuchowskiej i Herbuś. Ale za to uwielbiam Bartka Świderskiego (szkoda, że odszedł z SŻ) i Ulę Grabowską.
Żebym tylko nie zapomiał dzisiaj obejrzeć TM. Wie ktoś czy będą powtórki? Jeśli tak to kiedy?