Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
bastet78

Post autor: bastet78 »

Wszystko ważniejsze od MnS. ::plask wczolo: ::ke::
Kitty

Post autor: Kitty »

Wiem, że niektórzy są rozczarowani tym, że nie było MnS.
Ale miejsce na komentowanie faktu emisji czy jej braku czy znajduje się w temacie "MnS na TVP1". ::krzyw::
Mam prośbę. W temacie "Dzisiejszy odcinek" komentujemy tylko wydarzenia z MnS.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Najgorsze jest to, że sugerowałem się tą gługią Telegazetą, gdzie "Moda..." była w planach. Cały opis odcinka :evil: Tylko z emisją gorzej. Mogli chociaż tam zmienić, a tak to widać jak to prowadzą wszystko bez żadnej aktualizacji ::kwasny:: Poza tym co mnie obchodzi, że goście chcą sobie pojeździć na rowerze, a telewizja chce to pokazać ::plask wczolo: Ostatecznie jakaś informacja na dole ekranu byłaby mile widziana, ale ani me ani be ani kukuryku :!: Masakra i chamstwo :twisted:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Mnie ciekawi wątek przejęcia władzy w firmie. Ciekawe, czy tak dramatyczna sytuacja skłoni Brooke do przerwania "urlopu zdrowotnego". Bo że "jest po ptakach", to nie chcę wierzyć. Taylor wyglądała dziś pięknie, tylko czmu tak głupio się cieszy na głupie plany Ridga? :twisted: . A on sam mógłby nie wpadać w taką demagogię odnośnie dziedzictwa rodziców. :roll:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Odcinki nawet fajne.
Wątek przejęcia władzy przez Ridge'a bardzo ciekawy.
Niech ta Brooke w końcu wróci, bo inaczej może być już za późno.
Milagros

Post autor: Milagros »

Dzisiaj odcinki bardzo interesujące.
Ridge jaki zadowolony ::jezyk:: Miał pecha,że Deacon go śledził.
Rick chyba pomału zaczyna doceniać Deacona-nawet mu podziękował.
Jak zwykle denerwowały mnie głupiutkie minki Taylor ::plask wczolo:
Mam nadzieję,że nie pójdzie im tak łatwo jak się tego spodziewają i Massimo z Rickiem
dokopią Ridge'owi.
Jutro może być jeszcze ciekawiej :P Niech ta Brooke już wraca z tego SPA i zrobi
porządek w firmie :D
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Taylor jaka uradowana ,że jej mąż przejmie firmę . Najpierw pomagała mu szukać na łożku papierów , potem pomagała w ściągnieciu wszystkich ,a nastepnie stwierdziła że to Ridge'owi się należy . ::plask wczolo: Hipokrytka .
Dobrze ,że Rick nie traci zimniej krwi i zaczyna działać ,aby tylko nie było za późno .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mnś wróciła wreszcie. I dziś było w miarę ciekawie, chwilami nie można było usiedzieć na krześle. :D ::plask wczolo:
Ridge taki był podekscytowany, jak się dowiedział, że Brooke upoważniła go do kierowania firmą na czas jej nieobecności. Teraz chce ją przechytrzyć. On się mści na niej, za to, że ona kiedyś małym podstępem przejęła pakiet kontrolny w firmie. Teraz się trochę dziwię, że człowiek, który kiedyś kochał Brooke całym sercem, to teraz życzy, by nie wracała do firmy i chce za jej plecami pozbawić jej władzy.
Jestem teraz ciekaw, jaką strategie obierze Rick. Massimo zaczyna mi sie podobać, ale nadal uważam, że on to pomaga Rick'owi z egoistycznych pobudek.
Ostatnio Deacon zaczyna się zmieniać. Wszyscy uważali go za wroga, nawet Rick, a ten mu teraz dziękuje za przysługę. ::ke:: Jeśli pan śharpe będzie się tak nadal starał, to być może uzyska wdzięczność nie tylko Rick'a i Brooke, ale także większą życzliwość ze strony Amber. Ona miała rację, Deacon jest sprytniejszy, niż się wcześniej wydawało. I ma intuicję, co mu się teraz bardzo przyda.
Jutro zapowiada się bardzo ciekawie. ::rad::
Marisa

Post autor: Marisa »

Ale emocjonujące odcinki dziś! Całe szczęście, że temu idiocie Ridge'owi i jego rodzince nie udało się przejąć firmy. Dobrze, że Brooke wróciła :D I ślicznie wygląda ::jezyk::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ridge to zdrajca , Brooke mu powierzyła opieke nad firmą a on ją tak wykorzystał ,ale oczywiście nie był sam . Wraz z nim zagłosowali na tak Throne to chyba największe rozczarowanie , Kristen ,która odgrywała role przyzwoitki a teraz zachowała się jak ostatnia hipokrytka , Eric który pozbawił własnych dzieci ich prawowitego spadku , oraz Taylor a kurat ten głos najmniej mnie szokuje , ona zawsze była idiotką . W końcu zaraz po Stephanie największa intygantka w serialu . Nawet teraz nie popuści .
Dobrze ,że jest ktoś taki jak Connor i pilnuje dorobku Brooke . Także Megan dzisiaj chciała się postawić ,ale Ridge ją uciszył . Także dzieci Logan staneły za nią i walczyły przeciwko starej gwardii Forresterów .
morgan89

Post autor: morgan89 »

od dzisiaj Ridge jest u mnei skreslony, nie poznaje go, woda sodowa uderzyła mu do głowy, jest żądny władzy, jak on w ogole zrobić to Broke ???? ehs ;/ nie moge sie uspokoić po tym odcinku, jest zwykłym kretynem ;/
kocham mode na sukces :)
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Odcinki bardzo ciekawe.
Rozśmieszyło mnie, że jedyne 10 minut
pozbawiła Ridge'a władzy.
Mam nadzieję, ze Brooke postąpi zgodnie z zasadą:
"Kto odważy się podnieść rękę przeciw władzy , niech będzie pewny, że mu tę rękę władza odrąbie"
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

Jak dobrze, że Ridge nie jest u władzy :wink: to była by katastrofa. Uwielbiam patrzeć jak znów wyrolowali Ridge sprytu chyba nie odziedziczył po Massie . Brooke jak zwykle cudownie to rozegrała a nie było widać ze jest w ciąży. Odcinki bardzo ciekawe Ridge taki był pewny siebie i był najkrótszym nieoficjalnym właścicielem firmy. - Gratulacje dla Ridge czekam na kolejne odcinki bo dawno nie czytałem spoilerów więc teraz chcę być zaskakiwany przez producentów ciekawe co teraz się zdarzy i kiedy dowie się Bridget o ciąży Brooke, i czy Ridge teraz sie do wie kto jest jego biologicznym ojcem. 8) Co może sie zdażyć - Wszystko
Milagros

Post autor: Milagros »

Bardzo emocjonujące odcinki dziś były :D
Cieszę się,że Ridge niedługo pokierował firmą ::plask wczolo:
Forresterowie są od tego odcinka u mnie przegrani-jak można było tak postąpić!
To,że Taylor i Thorne byli na tak mogłam jeszcze jakoś przewidzieć...ale żeby Eryk i
Kristen...!
Zresztą Kristen zaskoczyła mnie dzisiaj trzeźwością umysłu-zadawała tyle pytań i
nie była zachwycona planem Ridge'a.
No,ale cóż.Nie wypadało jej stanąć przeciwko rodzinie.
Nieoceniona była rola Connora.Gdyby nie podpowiedział Brooke o tym telefonie do
któregokolwiek pracowników firmy-sprawa była by przesądzona.
Całe szczęście,Brooke dalej ma władzę :serce:
A Ridge'wi nawet Jonathan nie pomoże-swoją drogą nie musiał się tak znęcać nad
starszym od siebie mężczyzną.Fajnie to wyglądało jak nim potrząsał :zeby:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Onyks

Post autor: Onyks »

Jeden z najlepszych odcinków MNS. Wspaniały był moment wkroczenia Grega w sprawie bilansu i te 10 minut. Z twarzy Ridge'a zniknął ten uśmieszek. Pewność siebie go zgubiła. Connor ocalił Brooke i nigdy mu tego nie zapomnę. Wszystkie odcinki były pełne napięcia. Nie wiem, co wyglądało lepiej:twarz Brooke, gdy dowiedziała się, że zatrzymuje firmę czy mina Ridge'a, gdy ją stracił. Odcinki poprostu wspaniałe. Jestem ciekaw, co teraz zrobi Brooke.
Zablokowany