Życie na fali (The O.C.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja też uważam że aktorki w The O.C. są bardzo ładne. Mi 4. seria coraz bardziej się podoba. Akcja się trochę rozkręciła. Odcinki znów są wesołe a nie takie smutne jak na początku tej serii :zeby:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Thorne, żałuj, że nie widziałeś odcinków z pierwszych 3 serii. Tam grała największa piękność - Mischa Barton :serce:
Tomala

No i pożegnaliśmy się z The O.C. Ogólnie 4 seria mi się podobała, tylko na początku była głupia. Zakończenie bardzo fajne. Szkoda że nie będzie już więciej serii życia na fali. Bardzo ciekawy był wątek z trzęsieniem ziemi. A wy co sądzicie o 4. serii?
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

4 seria była fajna. Żałuję tylko, że M. Barton zrezygnowała z gry w The O.C. :? Czytałam gdzieś, że nudziła ją Marissa i jej głupie problemy. ::krzyw:: Co do Taylor to nawet ją polubiłam. W poprzednich seriach jakoś nie zapałałam do niej szczególnej sympatią, ale w 4 poprawiła się i to na lepsze. :wink: No i świetny wątek z trzęsieniem ziemii. Ryan i Tay się całują, a tu nagle... :lol:
Primok

Post autor: Primok »

Ja jak zwykle do tyłu i na razie jestem po drugim sezonie. Zdecydowanie moją ulubioną parą jest Seth i Summer - jedna z najlepszych par w serialach jakie widziałem :wink: .
mucha331 pisze:Thorne, żałuj, że nie widziałeś odcinków z pierwszych 3 serii. Tam grała największa piękność - Mischa Barton :serce:
I nie tylko - ja bym jeszcze chociaż z dwie wymienił :P .
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Tutaj banner z forum o telenowelach (może ktoś go dawał). :wink:

Obrazek
Primok

Kolejna powtórka 1 sezonu na TVN7 w soboty o 19.05 (powtórki w niedziele o 14.30) :wink: .
Tomala

Dlaczego zawsze na TVN7? Wolałbym na TVN-ie bo TVN7 nie mam. Mogłoby lecieć we wtorki o 21:30 zamiast powtórek kryminalnych.
Primok

Uwielbiam 20 odcinek 3 sezonu, kiedy dowiadują się, czy się dostali na studia - świetny :serce: . Oglądałem go już kilkanaście razy :zeby: .
Tomala

Ja uwielbiam każdą sekundę każdego odcinka tego wspaniałego serialu wszechczasów. Strasznie za nim tęsknię. Nie mam dostępu do TVN7 :(
Awatar użytkownika
Tęczowy

Tomala pisze:Ja uwielbiam każdą sekundę każdego odcinka tego wspaniałego serialu wszechczasów. Strasznie za nim tęsknię.
I ja również...
Goku

Post autor: Goku »

Ironia losu - kiedyś(oceniając tylko po kilkunastu odcinkach tego serialu, w dodatku obejrzanych po kilka z każdego sezonu) prowadziłem na filmwebie wojny z fanami The O.C. twierdząc, iż OTH jest dużo lepsze. Teraz, po nieudanej próbie odświeżenia sobie pierwszych sezonów OTH, zacząłem oglądać The O.C. i stwierdzam, że obecnie ten serial podoba mi się dużo bardziej :P. Po pierwsze nastolatkowie tu bardziej przypominają prawdziwych nastolatków(większość tych z OTH mentalnie była po 40-stce :lol:), poza tym wątki wydają się jakby nieco mniej naciągane(ale czy to prawda to przekonam się jeszcze oglądając dalej). No i atmosfera jest zdecydowanie luźniejsza niż w OTH :). Na listę moich ulubionych seriali The O.C. raczej nie trafi, ale ogląda się przyjemnie ;).
Awatar użytkownika
Tęczowy

Goku pisze: Na listę moich ulubionych seriali The O.C. raczej nie trafi, ale ogląda się przyjemnie ;).
A to czemu? Ja byłem przekonany, że Ty oglądałeś The O.C. na bieżąco ::chytry::
Goku

Post autor: Goku »

Oglądałem tylko jak mi się przypomniało, raz na jakiś czas, ale niezbyt często. A pisałem, że oglądam, bo większość oglądała :lol:. Trochę mi przez to teraz głupio, ale co tam, miałem wtedy tylko 12 lat ::jezyk::.
Tomala

Kochałem "The O.C." i uważałem, że było lepsze niż OTH, ale teraz już nie wiem. To wynika z tego, że "The O.C." skończyło się już dawno temu i zaczynam zapominać jakie to było super. Miałem obejrzeć w wakacje znów wszystkie sezony, ale jakoś nie mogłem się zmobilizować. Nadal mam zamiar to zrobić, może w ferie, albo w następne wakacje.
ODPOWIEDZ