Niemożliwe...Mareczek pisze:Ona jest głupia!
Wątpię czy głupi człowiek potrafiłby napisać taki scenariusz, z którego powstałby najpopularniejszy serial w Polsce. Obraziłeś ileś-tam milionów Polaków i znaczną cześć tego forum - tak, jesteście głupi. W końcu oglądacie -lub oglądaliście kiedyś- serial głupiej baby. Skoro baba głupia, to serial też.
Znam od pewnego czasu panią Ilonę i nie zauważyłem, żeby była głupią babą. Głupia może i by była, gdyby dziesięć lat zajmowała się jednym tasiemcem. Może niektórym się wydaje, że Łepkowska raz na miesiąc siądzie przy komputerze i napisze sobie sto nowych odcinków. Prawda jest inna i na pewno nie różowa. Prędzej czy później można zacząć rzygać swoimi bohaterami (Baśkami, Luckami, Hankami itp.). Dobrze, że wzięła się za nową produkcję -mimo, że typ seriali jakie tworzy Łepkowska nie porywa mnie zbytnio- a M jak Miłość powinna powierzyć w ręce nowych scenarzystów, z którymi współpracowała dotychczas.
?Damians pisze:A propos Łepkowskiej. Wiecie, że ona nie jest katoliczką![]()
Nie chce skłamać, ale wydaje mi się, że ona nie ma też chrztu ( opowiadała o tym w "W roli głównej", tylko teraz nie mogę sobie przypomnieć, czy mówiła o komunii czy o chrzcie - chyba jednak o chrzcie, bo wtedy też automatycznie nie ma komunii... A może ktoś to oglądał?? ). I nie wierzy w Boga, zbawienie itd. Jedynie wierzy w pracę
![]()
![]()
Nie wierzę w to co czytam...
I co z tego, że nie jest katoliczką? Nie no, wtyki spółki Kaczyński and Rydzyk Company dotarły chyba nawet tutaj... .
Sam wolę wierzyć w pracę niż w pseudo-religijną instytucję zwaną Kościołem... .