Tylko Miłość
-
Gabra-Sheila
Pierwszy odcinek-bardzo fajny
Sympatyczni bohaterowie (są wyjątki
) i wciągnął mnie
Mała Lusia jest słodka i taka kochana
Rafał jest przytojny i fajny
Ale nie polubiłam babci Lusi, którą gra Maria Pakulis. Co za czarownica! Tragicznie się zachowuje
Myślałam, że Herbus będzie mieć większą rolę a tu pojawiła się tylko 3 razy
Rafał i Lusia mają extra sąsiadkę
Dobrze, że im pomaga i mam nadzieję, że będzie im pomagać dalej mimo tego, co powiedziała jej babka Lusi.
- Liason-fanka
A skąd wiesz , że 100? Narazie bodajże 32, ale jeśli będzie dobra oglądalność to będą kręcić dalej a narazie z tym słabo .Już dziś Tylko Miłośc!A tu oficjalna strona
http://www.tylkomilosc.wp.pl/.?ticaid=147f9 jeszcze trochę niedopracowana , ale ogólnie podoba mi się
http://www.tylkomilosc.wp.pl/.?ticaid=147f9 jeszcze trochę niedopracowana , ale ogólnie podoba mi się
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tkk_Bolly pisze:A skąd wiesz , że 100? Narazie bodajże 32, ale jeśli będzie dobra oglądalność to będą kręcić dalej a narazie z tym słabo .Już dziś Tylko Miłośc!A tu oficjalna strona
Czytałam wywiad ze Świderskim, mówił że fabuła serialu zamyka sie w 100 odcinkach. Dlatego obecnie nie bierze udzialu w innych serialach, po skończeniu "Tylko miłość" będzie otwarty na nowe propozycje
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
- Marek Forrester
Co Sylwia ma wspólnego z Tudorem?
Wydaje mi się ,że uczucie Sylwi jest nie szczere, ubzdurała sobie w głowie ,że musi znaleźć bogatego, przystojnego i dobrego mężczyzne (kolejność nie jest przypadkowa) i taki jest Rafał dlatego postanowiła nie szukać dalej a usidlić jego. Natomiast Rafał też nie daje wielkich entuzjastycznych znaków ,że pokochał Sylwię. Taka ta miłość nie szczęśliwa.
Drugi odcinek bardzo fajny i myśle ,że rozkręci się jeszcze bardziej. Czyli serial nie dzieli się na sezony?
Wydaje mi się ,że uczucie Sylwi jest nie szczere, ubzdurała sobie w głowie ,że musi znaleźć bogatego, przystojnego i dobrego mężczyzne (kolejność nie jest przypadkowa) i taki jest Rafał dlatego postanowiła nie szukać dalej a usidlić jego. Natomiast Rafał też nie daje wielkich entuzjastycznych znaków ,że pokochał Sylwię. Taka ta miłość nie szczęśliwa.
Drugi odcinek bardzo fajny i myśle ,że rozkręci się jeszcze bardziej. Czyli serial nie dzieli się na sezony?
Nobody does it better
- Liason-fanka
Drugi odcinek tak jak pierwszy bardzo mi sie podobal
Lusia jest naprawde urocza!!
Za to strasznie mnie denerwuje Krysia i to jej przeswiadczenie, ze Rafal nie potrafi wychowywac Lusi. To juz teraz samotny facet cierpiacy po smierci czy rozstaniu z zona nie moze byc dobrym ojcem?? No bez przesady!! Ciakawa jestem tylko co ten Tudor szykuje, bo jego "Cel uswieca srodki" troche mnie zmartwilo.
A co do Sylwii i Tudora to nie moze byc nic dobrego, skoro Sylwia sie boi, ze Tudor moze sie dobrac do jej siostry...
Za to strasznie mnie denerwuje Krysia i to jej przeswiadczenie, ze Rafal nie potrafi wychowywac Lusi. To juz teraz samotny facet cierpiacy po smierci czy rozstaniu z zona nie moze byc dobrym ojcem?? No bez przesady!! Ciakawa jestem tylko co ten Tudor szykuje, bo jego "Cel uswieca srodki" troche mnie zmartwilo.
A co do Sylwii i Tudora to nie moze byc nic dobrego, skoro Sylwia sie boi, ze Tudor moze sie dobrac do jej siostry...
Sylwia jest winna kasę Tudorowi(znaczy w sumie to nie wiem czy jemu czy on tylko jest pośrednikiem) i chyba właśnie dlatego Sylwia chce byc z Rafałem, bo miłośc to nie jest .
Ale osobiście już wolę Rafała z Sylwią niż z Mają . Maja to taka Hanka Mostowiak.
Poznaliśmy kilka nowych postaci najbardziej spodobała mi się matka Rafała i Wiktora w rozmowie z Krysią. Babcia Krysia za pomoc w przejęciu opieki nad Lusią to chyba adwokatowi Tudorowi to się odpłaci w naturze (przynajmniej tak zrozumiałem z ostatniego tekstu Tudora). Ciekawe co na to dziadek
Ale osobiście już wolę Rafała z Sylwią niż z Mają . Maja to taka Hanka Mostowiak.
Poznaliśmy kilka nowych postaci najbardziej spodobała mi się matka Rafała i Wiktora w rozmowie z Krysią. Babcia Krysia za pomoc w przejęciu opieki nad Lusią to chyba adwokatowi Tudorowi to się odpłaci w naturze (przynajmniej tak zrozumiałem z ostatniego tekstu Tudora). Ciekawe co na to dziadek
- Marek Forrester
- Liason-fanka
No rzeczywiscie Kozuchowska znowu ma tu taka role, ze troche sie kojarzy z Hanka... Ale tak czy inaczej pewnie Rafal i Maja to bedzie glowny watek milosny w serialu, a Sylwia to bedzie ta trzecia i pewnie ta zla
A co do Tudora to wlasnie tak cos tez mi sie kojarzylo, ze ona mu jakies pieniadze jest winna, ale nie ogladalam jakos super uwaznie tego fragmentu, wiec nie bylam pewna... Ciekawa jestem jak to sie dalej rozwinie
A co do Tudora to wlasnie tak cos tez mi sie kojarzylo, ze ona mu jakies pieniadze jest winna, ale nie ogladalam jakos super uwaznie tego fragmentu, wiec nie bylam pewna... Ciekawa jestem jak to sie dalej rozwinie
Nie kraczcie , że para wiodącą będzie Maja z Rafałem, bo tak to serial by mnie zraził.
Osobiście to sobie wyobrażam , że Maja to będzie ta faworyzowaną przez córkę i , że Rafał wybierze Maje dla dobra dziecka , ale później się przkekona , że jej nie kocha i wróci do Sylwii.
Ale za bardzo odbiegam w przyszłość
Osobiście to sobie wyobrażam , że Maja to będzie ta faworyzowaną przez córkę i , że Rafał wybierze Maje dla dobra dziecka , ale później się przkekona , że jej nie kocha i wróci do Sylwii.
Ale za bardzo odbiegam w przyszłość
2 odcinek był super
Lusia naprawdę jest urocza. A mam nadzieję że ta wstrętna babcia jej nie weźmie od ojca.
Sylwia jest najlepszą postacią, ją lubię najbardziej, ona jedyna ma werwę w tym serialu.
Pani Irenka jest jednak najlepsza
Ona jest super, i te jej śpiewanie przy pracy
Bardzo mi się podoba ta postać.
Sylwia jest najlepszą postacią, ją lubię najbardziej, ona jedyna ma werwę w tym serialu.
Pani Irenka jest jednak najlepsza