As the world turns

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ktoś wsypał coś do drinka Dusty'ego i Cheri ? Jej nikt niczego nie wsypywał ::jezyk:: Ona tylko wsypała coś do drinka Dusty'ego. A potem on sie budzi i szok :shock: Cheri nie żyje.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

GL forever pisze:Ktoś wsypał coś do drinka Dusty'ego i Cheri ? Jej nikt niczego nie wsypywał ::jezyk:: Ona tylko wsypała coś do drinka Dusty'ego. A potem on sie budzi i szok :shock: Cheri nie żyje.
Partner Lily stwierdził,że to 'accessory' of murder. ::loll::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Gwen straciła dziecko :( Sceny w kinie z Carly i Bradem były przezabawne ::loll::
Uwielbiam Caryl i chce aby się jej udało odzyskać Jacka ale chyba to nierealne , bo Brad już przeszedł na stronę Katie.
Trochę dziwne , że jak Rosanna wróciła po 2-leniej śpiączce to cały czas interesują ją tylko romanse kto z kim i kiedy i już znalazła sobie partnera już jest o niego zazdrosna i wogóle. Mogłaby się zainteresować trochę rodziną moja Carly pewnie bardzo się ucieszy ::ok::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
GL Forever

Od czwartku z poprzedniego tygodnia do tego czwartku nie było mnie w Polsce i nie oglądałem odcinków jakże świetnego serialu "As the world turns". Ktoś mógłby streścic co się wydarzyło ? Chodzi mi przede wszystkim o wątek Luke'a i Noah'a. Całowali się po raz drugi ? :lol: No i czy były jakieś śmieszne scenki z Vienną i Henrym ? :lol: Niech ktoś będzie miły i mi napisze, co było... bo nie będę ściągał tych kilku nieobejrzanych odcinków. Jutro będę ściągał odcinek z czwartku.

Jeśli ktoś mi napisze... dziękuję :zeby:
Tkk_Bolly

Luke przystawiał sie do Noaha. Maddie wreszcie zauważyła ,że coś między nimi jest nietak , bo za każdym razem jak wchodzi do nich gdy są razem to zachowują się nie swojo.
Czy się dowie zobaczymy w tym tygodniu ale jeszcze nie widziałem żadnego odcinka :P
Henry Vienna są strasznie nudni , więc co mogło się ciekawego u nich wydarzyć ::jezyk::
GL Forever

Tkk_Bolly pisze:Luke przystawiał sie do Noaha. Maddie wreszcie zauważyła ,że coś między nimi jest nietak , bo za każdym razem jak wchodzi do nich gdy są razem to zachowują się nie swojo.
Czy się dowie zobaczymy w tym tygodniu ale jeszcze nie widziałem żadnego odcinka :P
Henry Vienna są strasznie nudni , więc co mogło się ciekawego u nich wydarzyć ::jezyk::
Henry i Vienna nudni ? No, nie gadaj ::jezyk::

Czyli nic ciekawego mnie nie ominęło ? Bo ja jutro nie będę nadrabiał zaległości, tylko ściągnę najnowszy odcinek :mrgreen:

Dzięki, Bolly :mrgreen:
Mikao6

Post autor: Mikao6 »

Spoiler! Zeby nie bylo, ze nie mowilem...

Czy tylko mnie sie wydało przy oglądaniu zapowiedzi "Next week on As The World Turns...", ze to ojciec Noah'a jest tym mężem Chery i ze to on ja zabił? W takim razie to będzie baaaaardzo skomplikowane... Ale scenarzyści ATWT maja u mnie ogromnego plusa. :twisted: ::rad::

A tak poza tym... Jesli już rozmawiamy o Viennie i Henry'm... To ja właśnie dawno Vienny nie widziałem. Nie było jej w odcinkach czwartkowym i piątkowym, ani w dzisiejszym. Chociaż Henry był cały czas w stołówce. :shock:
Poooooza tym ta akcja z Lukiem i Noah'em dla mnie juz sie zaczyna przedłużać... ::ke::
Tkk_Bolly

Mikao6 pisze:Spoiler! Zeby nie bylo, ze nie mowilem...

Czy tylko mnie sie wydało przy oglądaniu zapowiedzi "Next week on As The World Turns...", ze to ojciec Noah'a jest tym mężem Chery i ze to on ja zabił? W takim razie to będzie baaaaardzo skomplikowane... Ale scenarzyści ATWT maja u mnie ogromnego plusa. :twisted: ::rad::

A tak poza tym... Jesli już rozmawiamy o Viennie i Henry'm... To ja właśnie dawno Vienny nie widziałem. Nie było jej w odcinkach czwartkowym i piątkowym, ani w dzisiejszym. Chociaż Henry był cały czas w stołówce. :shock:
Poooooza tym ta akcja z Lukiem i Noah'em dla mnie juz sie zaczyna przedłużać... ::ke::
Dziś skończyłem oglądać odcinki.To, że Winson Mayers zabił Cheri to się okazało przecież jeszcze w piątkowym odcinku , a nie w zapowiedziach .Osobiście to nie lubię tego co robią scenarzyści.Trochę na siłę łączą wątki i postacie między soba .Tak samo był z Cole'm i Gwen.Chociaż ten wątek ma jeden plus znowu częściej zaczeła się pojawiać Iris
Mimo wszystko Winsor byłby skłonny aby zabić.Chyba Luke będzie w opałach.

Nie ma co rozpaczać , że Vienny nie było kilka odcinków może coś aktorce wypadło.Mnie martwi , że scenarzyści zupełnia olewają starych aktorów , którzy pojawiają się od święta
Kim, Bob, Tom, Emma , Lucinda, Lisa, Barbara , nie wspominając już o Nancy. Tylko Susan sie pojawia normalnie i chwałą im za to, a co z resztą.
GL Forever

W odcinku z 18 września pojawiła się Nancy i dała Katie naszyjnik. Jeśli ktoś nie wie, kim jest Nancy i jak wygląda, to niech obejrzy odcinek z 18 września. Bardzo się cieszę, że się pojawiła. Ona pojawia się tak rzadko :(
Tkk_Bolly

GL forever pisze:W odcinku z 18 września pojawiła się Nancy i dała Katie naszyjnik. Jeśli ktoś nie wie, kim jest Nancy i jak wygląda, to niech obejrzy odcinek z 18 września. Bardzo się cieszę, że się pojawiła. Ona pojawia się tak rzadko :(
Super już się nie mogę doczekać kiedy obejże ten odcinek .A tak właściwie to kim Nancy jest dla Katie ::chytry:: To może jeszcze Nancy pojawi się na ślubie Katie & Jacka czy już był we wtorek?
GL Forever

Tkk_Bolly pisze:
GL forever pisze:W odcinku z 18 września pojawiła się Nancy i dała Katie naszyjnik. Jeśli ktoś nie wie, kim jest Nancy i jak wygląda, to niech obejrzy odcinek z 18 września. Bardzo się cieszę, że się pojawiła. Ona pojawia się tak rzadko :(
Super już się nie mogę doczekać kiedy obejże ten odcinek .A tak właściwie to kim Nancy jest dla Katie ::chytry:: To może jeszcze Nancy pojawi się na ślubie Katie & Jacka czy już był we wtorek?
Nancy przyjaźni się z Katie. Odkąd oglądam, to jeśli już pokazują Nancy, to głównie jak rozmawia z Katie. Katie jest pewnie jej wnuczką... albo Bóg wie kim. Tyle jest rodzin w tym serialu, że nie wiadomo, kto jest z jakiej i kim jest dla kogo ::loll:: Ślubu nie było we wtorek.

Niektóre rozmowy Jack'a i Carly są bardzo nudne. A Craig jest nudny sam w sobie ::jezyk::
Mikao6

Ale jak teraz sobie ogladalem ATWT to pewien watek mnie uderzyl... No bo pewnie to sie zdarza, prawda... Ale jednak ten trojkat milosny Katie-Jack-Carly to mi za bardzo przypomina obecny teraz w Modzie trojkat Ashley-Ridge-Brooke.
Poza tym (tu juz na korzysc scenarzystow ATWT) ten watek z wypadkiem samochodowym powtarza sie Carly powtarza sie odcinek pozniej w GH, tym razem z Cate.
Czyzby scenarzysci soap oper podkradali sobie watki? A moze to tylko przypadek? :twisted:
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Mikao6 pisze:Ale jak teraz sobie ogladalem ATWT to pewien watek mnie uderzyl... No bo pewnie to sie zdarza, prawda... Ale jednak ten trojkat milosny Katie-Jack-Carly to mi za bardzo przypomina obecny teraz w Modzie trojkat Ashley-Ridge-Brooke.
Poza tym (tu juz na korzysc scenarzystow ATWT) ten watek z wypadkiem samochodowym powtarza sie Carly powtarza sie odcinek pozniej w GH, tym razem z Cate.
Czyzby scenarzysci soap oper podkradali sobie watki? A moze to tylko przypadek? :twisted:
Możesz wyjaśnić co masz na myśli z GH? Ja jestem po odcinku z 11 września i pewnie nie kojarzę. :)
Mikao6

Thorne pisze:
Mikao6 pisze:Ale jak teraz sobie ogladalem ATWT to pewien watek mnie uderzyl... No bo pewnie to sie zdarza, prawda... Ale jednak ten trojkat milosny Katie-Jack-Carly to mi za bardzo przypomina obecny teraz w Modzie trojkat Ashley-Ridge-Brooke.
Możesz wyjaśnić co masz na myśli z GH? Ja jestem po odcinku z 11 września i pewnie nie kojarzę. :)
Coby offtopa nie było na pisze to tak... Jak niektórzy wiedza Carly ma migrenowe bole głowy (wykryli u niej guza, prawda? Bo ja jestem po wtorkowym odcinku, gdzie diagnoza była niepełna chyba...) i jak jechała samochodem to zjechała z drogi.
A teraz sytuacja z GH. Ta scena była chyba w tym samym dniu, albo w GH była dzień później... Nie wiem do końca. W każdym razie Kate została spita (ktoś jej dodal alkoholu do mrozonej herbaty), wsiadła w samochód i jechała, jechała, jechała... Az wreszcie co? Ano zjechała z drogi.
I tak sie zacząłem zastanawiać czy to naprawdę przypadek, ze te wydarzenia nastąpiły w tak małym odstępie czasowym. ::ke::
GL Forever

Obejrzałem odcinek "As the world turns" z 20 września. Odcinek był bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo dobry ! ATWT po raz kolejny udowodniło, że jest najlepszą operą mydlaną, jaka kiedykolwiek powstała ! Według mnie ATWT po tysiąckroc przebija Modę na sukces i Żar młodości, które to są na szczycie rankingów oglądalności oper mydlanych w USA.

OMG ! Dusty nie żyje :shock: Kurcze, szkoda :cry: Był całkiem fajną postacią... a teraz już nie żyje ::kwasny:: Ech...

Bardzo emocjonujące sceny z Winstonem. Bardzo dobre było, to jak przypominał sobie scenę zabicia Cheri. Mieliśmy okazję ją zobaczyc, bo wcześniej jej nie pokazano. Znaczy się, mieliśmy okazję zoabczyc scenę zabicia Cheri. Trzeba powiedziec, że twórcy ATWT mieli ciekawy pomysł, żeby uczynic Cheri matką Noah'a. Teraz Winston ją zabił i widzicie jaka intryga :zeby: Noah nadal nie wie, że jego matka nie zginęła, kiedy miał trzy lata, a żyła aż do całkiem niedawna :cry: Ten Winston to jakiś maniak i psychol ::kwasny::

Mam nadzieję, że Luke i Noah będą ze sobą !

Carly umiera ::kwasny:: Proszę, nie uśmiercajcie jej :cry: Mam nadzieję, że jakoś z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że nie umrze :cry: Wzruszające było to, jak oglądała kasetę na końcu odcinka z 20 września :cry:

Odcinki są coraz krótsze. Pamiętam, jak dawno temu ściągałem ATWT, to odcinek trwał ponad 39 minut, a obejrzany dzisiaj odcinek z 20 września trwa tylko ponad 34 minuty :? Z biegiem czasu odcinki są coraz krósze, osoba która je umieszcza niemiłosiernie ciacha odcinki na kawałki ::kwasny:: A kiedyś były takie długie... ładne. Pamiętam nawet, że dawno temu jak ściągałem, to była nawet tyłówka !

Zachęcam wszystkich do oglądania odcinka z 20 września. Jest na prawdę bardzo dobry !

P.S. Martwię się o Lily. Zaczęła wchodzic do pomieszczenia, w którym jest ten maniak Winston ! Jeszcze coś się jej stanie :cry:
ODPOWIEDZ