Taniec z gwiazdami
Tylko pytanie po co mieli by oszukiwać .Ludzie wysyłają sms-y na pary , które im się podobają , więc siłą rzeczy TVN-owi nie opłaca się ustawiać wyników , bo zmiejsza oglądalność sobie jak zostawia pary, które ludzie nie chcą oglądać
Pozatym jaki byłby sens w programie, który jest ustawiony z góry. Nie żyjemy za komuny
(I nawet konkurs taneczny który jest tylko zabawą miałby być ustawiony tylko po co) Najpierw pisałeś Damians , że TVN ustawia wyniki i że Sandra jako posłanka ma zagwarantowane dojście to połowy, a teraz jak Sandra odpadła przy pierwszej możliwej okazji ty się utwierdziłem w zdaniu , że TVN oszukuje
Nielogiczne to jest
Pozatym jaki byłby sens w programie, który jest ustawiony z góry. Nie żyjemy za komuny
Nielogiczne to jest
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
No własnie ja słyszałem ze ma powrucić Stachursky więc dla wyównania odejdzie Bosak dla mnie to głupota
Wolałbym żeby został Bosak niż Stachursky wracał szkoda szkoda . . . . . Najważniejsze by niodpadli faworyci
[ Dodano: 2007-09-22, 18:54 ]
Co do ostatniego odcinka tańca chciałem by odpadła Issis bo wogóle jej nieznałem
[ Dodano: 2007-09-22, 18:54 ]
Co do ostatniego odcinka tańca chciałem by odpadła Issis bo wogóle jej nieznałem
- Marek Forrester
Piotrek, przeczytałeś pewno tylko tytuł artykułu i już głosisz herezje
Stachurski ( pisownia spolszczona ), pojawi się w TzG i zaśpiewa, dziękując tym samym za wsparcie i inne pierdoły...
Jak Bosak odejdzie, to będzie jasno znaczyło, że głosami się manipuluje. No bo przecież jakby sam chciał się wycofać, to nie powinno się móc na niego głosować
A tak, załóżmy, że dostanie najwięcej głosów od widzów, a TVN i tak przedstawi to jako najmniej, aby tylko Bosak znalazł się na ostatnim miejscu 
Stachurski ( pisownia spolszczona ), pojawi się w TzG i zaśpiewa, dziękując tym samym za wsparcie i inne pierdoły...
Jak Bosak odejdzie, to będzie jasno znaczyło, że głosami się manipuluje. No bo przecież jakby sam chciał się wycofać, to nie powinno się móc na niego głosować
Heheh dzieki Damians przeglądałem pudelka a tam są same platy chyba będe zaglądać tylko na te forum
wogóle głupio by było gdyby wrócił
. Jeszcze raz dzieki za informacje Damians.
[ Dodano: 2007-09-22, 19:53 ]
Wogóle nie chodzi też o to bo jej nieznam ale uważam ze to jest Polska edycja a nie zagraniczna i powinna odpaść ona i Vondaćkowa
ponieważ dla mnie w tej edycji powinny być polskie sławy a nie jakies z zagranicy.
[ Dodano: 2007-09-22, 19:53 ]
Wogóle nie chodzi też o to bo jej nieznam ale uważam ze to jest Polska edycja a nie zagraniczna i powinna odpaść ona i Vondaćkowa
Wtedy złamałby zasady umowy ze stacją. Logika nakazuje mu po prostu źle zatańczyć. Poza wszystkim podejrzewanie TVN, że będzie chciała pujść na rękę posłowi LPR jest dziwne...Damians pisze:
Jak Bosak odejdzie, to będzie jasno znaczyło, że głosami się manipuluje. No bo przecież jakby sam chciał się wycofać, to nie powinno się móc na niego głosowaćA tak, załóżmy, że dostanie najwięcej głosów od widzów, a TVN i tak przedstawi to jako najmniej, aby tylko Bosak znalazł się na ostatnim miejscu
Amoim zdaniem pierwsza z kryterii to jest znam/ nie znam a dopiero później liczy się taniec, bo jeżeli kogoś wogóle nikt nie zna(Olbychski , Tusk, Wałęsa , Wachowicz) to znalazł się w tym programie co trzeba i nie warto go brać pod uwagę.Oczywiśie nie mówię tu o Isis , ale z uczesników z poprzednich edycjii.Alexander pisze:A Ty Piotrek chcesz aby Isis odpadła bo jej nie znasz czyli Ty oceniasz kryteriami znam-nie znam tak?? Dziwne bo myślałem ,że to program o tańcu...
(Nie zrozumieć źle nie liczy się kogo zna się bardziej kogo mniej -tylko ogólna rozpoznawalna osoba i wtedy te pary można oceniać w tańcu.Przynajmniej takie jest moje zdanie)
Śmieszą mnie te dewagacje Damiansa , jakby odpadł teraz Bosak lub zatańczył źle i dostał niskie noty( choć tak pewnie nie będzie ale jeśli już...) to Damians będzie pisał , że Bosak odadł dlatego , że zrezygnował , a nie dlatego , że jest mało popularny
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
-
Ambrossia Moore
Wygrać ma Ania Guzik, ona jest najlepsza pod każdym względem 
Daria Widawska tańczy... Oł rety. Katastrofa. Nawet piosenkę dali w dziwnej aranżacji. Nawet.
Daria Widawska tańczy... Oł rety. Katastrofa. Nawet piosenkę dali w dziwnej aranżacji. Nawet.