Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Abec

Post autor: Abec »

Trudno, żebyś nie miał innego zdania po tym jak pani poseł odpadła. Tak czy owak oszukują, prawda?

No z zważywszy, że aktualną obsadę TzG znamy raptem od kilku tygodni, to nie mogło być dawno temu.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Tylko pytanie po co mieli by oszukiwać .Ludzie wysyłają sms-y na pary , które im się podobają , więc siłą rzeczy TVN-owi nie opłaca się ustawiać wyników , bo zmiejsza oglądalność sobie jak zostawia pary, które ludzie nie chcą oglądać
Pozatym jaki byłby sens w programie, który jest ustawiony z góry. Nie żyjemy za komuny :wink: (I nawet konkurs taneczny który jest tylko zabawą miałby być ustawiony tylko po co) Najpierw pisałeś Damians , że TVN ustawia wyniki i że Sandra jako posłanka ma zagwarantowane dojście to połowy, a teraz jak Sandra odpadła przy pierwszej możliwej okazji ty się utwierdziłem w zdaniu , że TVN oszukuje
Nielogiczne to jest ::krzyw::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Abec

Gorące doniesienia z planu prosto z Faktu ;)

http://www.dziennik.pl/Default.aspx?Tab ... leId=61211
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

No własnie ja słyszałem ze ma powrucić Stachursky więc dla wyównania odejdzie Bosak dla mnie to głupota :/ Wolałbym żeby został Bosak niż Stachursky wracał szkoda szkoda . . . . . Najważniejsze by niodpadli faworyci :D

[ Dodano: 2007-09-22, 18:54 ]
Co do ostatniego odcinka tańca chciałem by odpadła Issis bo wogóle jej nieznałem ::loll::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A Ty Piotrek chcesz aby Isis odpadła bo jej nie znasz czyli Ty oceniasz kryteriami znam-nie znam tak?? Dziwne bo myślałem ,że to program o tańcu...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Piotrek, przeczytałeś pewno tylko tytuł artykułu i już głosisz herezje ::plask wczolo:
Stachurski ( pisownia spolszczona ), pojawi się w TzG i zaśpiewa, dziękując tym samym za wsparcie i inne pierdoły...

Jak Bosak odejdzie, to będzie jasno znaczyło, że głosami się manipuluje. No bo przecież jakby sam chciał się wycofać, to nie powinno się móc na niego głosować ::plask wczolo: A tak, załóżmy, że dostanie najwięcej głosów od widzów, a TVN i tak przedstawi to jako najmniej, aby tylko Bosak znalazł się na ostatnim miejscu ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

Heheh dzieki Damians przeglądałem pudelka a tam są same platy chyba będe zaglądać tylko na te forum :D wogóle głupio by było gdyby wrócił :D. Jeszcze raz dzieki za informacje Damians.

[ Dodano: 2007-09-22, 19:53 ]
Wogóle nie chodzi też o to bo jej nieznam ale uważam ze to jest Polska edycja a nie zagraniczna i powinna odpaść ona i Vondaćkowa :D ponieważ dla mnie w tej edycji powinny być polskie sławy a nie jakies z zagranicy.
Abec

Damians pisze:
Jak Bosak odejdzie, to będzie jasno znaczyło, że głosami się manipuluje. No bo przecież jakby sam chciał się wycofać, to nie powinno się móc na niego głosować ::plask wczolo: A tak, załóżmy, że dostanie najwięcej głosów od widzów, a TVN i tak przedstawi to jako najmniej, aby tylko Bosak znalazł się na ostatnim miejscu ::plask wczolo:
Wtedy złamałby zasady umowy ze stacją. Logika nakazuje mu po prostu źle zatańczyć. Poza wszystkim podejrzewanie TVN, że będzie chciała pujść na rękę posłowi LPR jest dziwne...
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Donna23

Post autor: Donna23 »

A ja uważam, że odpaść powinna Isis. Zatańczyła dużo gorzej niż Sandra.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Isis tańczyła bardzo brzydko, a Sandra prezentowała sie bardzo ładnie. Najlepsz Helena :serce: :!: :!: :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Zgadzam się z Wami. Isis tańczyła tak sobie, Sandra o wiele lepiej...
Fajnie Mareczku, że również jesteś fanem największej tam gwiazdy - Helenki :serce: ::rad::

P.S. Piotrek, zawsze trzeba czytać cały artykuł. Tytuły są przeważnie krzykliwe i z prawdę nie mają wiele wspólnego :wink: :P
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Alexander pisze:A Ty Piotrek chcesz aby Isis odpadła bo jej nie znasz czyli Ty oceniasz kryteriami znam-nie znam tak?? Dziwne bo myślałem ,że to program o tańcu...
Amoim zdaniem pierwsza z kryterii to jest znam/ nie znam a dopiero później liczy się taniec, bo jeżeli kogoś wogóle nikt nie zna(Olbychski , Tusk, Wałęsa , Wachowicz) to znalazł się w tym programie co trzeba i nie warto go brać pod uwagę.Oczywiśie nie mówię tu o Isis , ale z uczesników z poprzednich edycjii.
(Nie zrozumieć źle nie liczy się kogo zna się bardziej kogo mniej -tylko ogólna rozpoznawalna osoba i wtedy te pary można oceniać w tańcu.Przynajmniej takie jest moje zdanie)

Śmieszą mnie te dewagacje Damiansa , jakby odpadł teraz Bosak lub zatańczył źle i dostał niskie noty( choć tak pewnie nie będzie ale jeśli już...) to Damians będzie pisał , że Bosak odadł dlatego , że zrezygnował , a nie dlatego , że jest mało popularny ::loll:: Nie dajmy się zwariować i nie szukajmy wszędzie podstępu.Odpadła posłanka Lewendowska i odpaść może poseł Bosak.Ale i tak stawaiam na Kammela lub Kawalca
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Damians pisze:Fajnie Mareczku, że również jesteś fanem największej tam gwiazdy - Helenki :serce:
Oczywiście, ona ma wygrać! :serce:
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Też kibicuję Helence. :serce: :serce: Zdziwiło mnie, że od Iwony dostała tylko 4. :shock: Muszę jednak przyznać, że TZG jest już nudny. Nie mogę za to doczekać się ,, Gwiazdy tańczą na lodzie ''.
Abec

Wygrać ma Ania Guzik, ona jest najlepsza pod każdym względem ;)

Daria Widawska tańczy... Oł rety. Katastrofa. Nawet piosenkę dali w dziwnej aranżacji. Nawet.
ODPOWIEDZ