Klan
Surmaczowa odkryła, że Danka sprzedaje dzieci za granicę, i ją podkablowała, Danka została zatrzymana, i chyba dlatego chce się mścić.
Ponawiam pytanie : czy są jakieś powtórki w weekend (np na Polonii czy gdzieś) bieżących odcinków?
Ponawiam pytanie : czy są jakieś powtórki w weekend (np na Polonii czy gdzieś) bieżących odcinków?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- Liason-fanka
Z tego co wiem to Klan leci w niedziele rano, ale odcinki sa chyba troche do tylu wzgledem tych aktualnych na TVP1.Tiril pisze:Surmaczowa odkryła, że Danka sprzedaje dzieci za granicę, i ją podkablowała, Danka została zatrzymana, i chyba dlatego chce się mścić.
Danka została zatrzymana, ale ją wypuścili. Niedawno przyszła do Surmaczowej i zagroziła, że jeśli ta jej nie zapłaci, to ona zezna, że Surmaczowa również była odpowiedzialna za te przestępstwo. Ale dzielna Surmaczowa wzięła dyktafon i wszystko nagrałaTiril pisze:Surmaczowa odkryła, że Danka sprzedaje dzieci za granicę, i ją podkablowała, Danka została zatrzymana, i chyba dlatego chce się mścić.
Szkoda, że nie pokazali nam tej wybitej szyby, lub jak Danka ją wybija
[shadow=red]
Co do ślubu, to ja cały czas mam nadzieję, że do niego dojdzie i go zobaczymy na ekranie, ale jak na razie wszystko wskazuje inaczej...
Wg spoilerów przecież, najpierw Moni i Leszek postanowią popsuć ślub, a dzień przed ślubem ukradną Surmaczowej auto, w którym będzie suknia ślubna Olki...[/shadow]
I chciałbym zobaczyć na ślubie Monikę w takim wielkim kapeluszu
Chodzi o to, że obok regulaminu niektórzy uznają jeszcze takie pierdoły jak uszanowanie tego, że czytający dany post może nie chcieć znać przyszłości, a jej ukrycie gwarantuje tylko czerń. Tak jest, gdy ktoś nie boi się ostrzeżeń, a po prostu chce być dobrym forumowiczem. Zdaję sobie sprawę, że nie każdy jest w stanie to zrozumieć.
Cztery odcinki pod rząd od 06:10 do 08:00, trzytygodniowe opóźnienie. W sobotę o tej porze jest Plebania.Z tego co wiem to Klan leci w niedziele rano, ale odcinki sa chyba troche do tylu wzgledem tych aktualnych na TVP1.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Jutro nie ma odcinka 
W ogóle teraz odcinki są jakieś takie... pogodne
Angielszczyzna Ryśku z bodaj wtorku mnie literalnie rozwaliła
No i trochę prawdziwego życia też jest. W Polsce wszystko załatwia się po znajomości... 
W ogóle teraz odcinki są jakieś takie... pogodne
A co za różnica, czy cień będzie czarny czy czerwony, przecież tak czy siak będzie chyba zaznaczone i wyróżnione, czy nie?? Nie wiem, dlatego się pytamAbec pisze: , a jej ukrycie gwarantuje tylko czerń.
Fajnie, że przypomniano nam wiek Agi, to już taka stara baba
Coś czuję, że Adam nie będzie zachwycony takim Domem Weselnym...
A w zapowiedziach widzieliśmy już Olkę w sukni ślubnej, no no... Robi sie ciekawie
Czarny kolor ma taką własciwość, że na jego tle nie widać czarnych liter, czerwony nie. Idź do kafejki/znajmoych i spradź (80 % Polaków używa MSIE, więc raczej trafisz nań).
Po pierwsze oni biegają pewnie i zapisują się na zajęcia na studiach, po drugie na Zachodzie rodzice organizują ślub (co widać w serialach), pewnie Lubiczowie się na to snobują. Po trzecie wreszcie Sumaczowa jest przyjaciółką Krystyny, nie Oli, no, a to pani Anna jest tu zawodowo zaangażowana.I dziwne, że wszystko ogląda sama Krystyna, zamiast Olka z Adamem...
-
Dawidek
- Administrator
Ja uważam, że "Klan" i inne produkcje tego typu w Polsce, to soapki. To, że każdy nowy odcinek zaczyna się od tego, że jest w nowym dniu, to nic nie znaczy. To tylko kwestia scenariusza i stylu produkcji. To tylko szczegóły. Dla mnie, serial mający ponad 1000 odcinków to soapka. Oczywiście nie zaliczę do nich seriali Sc-fi, czy kryminalnych, które tyle mogą mieć.
Wydaje mi się, że serial, o którym tu piszemy, to soapka w bardziej brytyjskim stylu.
Z tego co piszecie, to Klan robi się coraz ciekawszy. Nowe, dość kryminalne i intryganckie wątki zaczynają być interesujące. Czyli - pełna metamorfoza. Może to przyciągnie starych widzów. Mnie, nie za bardzo - nie mam za bardzo ochoty. A czołówke pozostawiam bez komentarza.
Z tego co piszecie, to Klan robi się coraz ciekawszy. Nowe, dość kryminalne i intryganckie wątki zaczynają być interesujące. Czyli - pełna metamorfoza. Może to przyciągnie starych widzów. Mnie, nie za bardzo - nie mam za bardzo ochoty. A czołówke pozostawiam bez komentarza.
Zauważyliście,że Klan od jakiegoś czasu,od,gdzieś,końca poprzedniego sezonu jest jakiś świeższy i ciekawszy? Tak ten,zawsze nudnawy, serial nabrał jakiejś świeżości,energii i wystartował z nowym impetem,w mym odczuciu. Ta batalia w sprawie spadku,kontestacja Moniki,ten Feliks,który wrócił do serialu parę miesięcy temu,a znany z przeszłych sezonów,jako oszust,kombinator,ktoś,przez kogo m.in Jerzy dostał kiedyś zawału itd. No i Leszek,którego już dawno nie było i [shadow=black]zapowiadające się ciekawe odcinki np. związek Moniki z Leszkiem,by zemścić się na rodzinie... [/shadow]
Teraz Klan śledzę z zaciekawieniem,a nie poczuciem monotonii,jak dotychczas. Klan był,jak dla mnie,bardzo interesujący w pierwszych latach,zwł. 1 sezon. 
Mi się wydaje,że tu nie chodzi o pieniądze i majątek,tylko o samo przekonanie Moniki,że Paweł to tyran,który dowodzi całym rodzeństwem i samo nabycie świadomości,że ona-Monika nie została pominięta i została wzięta pod uwagę.Misia pisze:Klan ostatnio oglądam w kratkę i niewiem czemu Monika zrobiła się taka łasa na majątekPrzecież z całej rodziny to ona miała najwięcej kasy i w ogóle taka bizneswomen a teraz kłóci się z rodziną o pieniądze::ysz::