As the world turns

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Jak to Dusty nie żyje??????? :shock: :shock: :shock: Na co umarł? Czy co mu się stało??! Szok! :? Lubiłem tę postać. Wyważony,widać inteligentny mężczyzna,dojrzały etc. Szkoda. ::kwasny::

Carly umiera?? Chodzi o ten guz w mózgu?!

No ciekawe. Ta burdel mama Cheri to matka Noaha! Jaaa...a co teraz słychać u Luke'a i Noaha? (Nie oglądam na bieżąco). Czy Noah już porzucił Mandie? I czy ta dziewczyna domyśla się,że Noah kręci z Luke'iem? Jak dla mnie to takie wymuszanie jest ze strony zdeklarowanego geja Luke'a,którego obiektem jest wciąż (?) wahający się i zagubiony Noah... :zeby: Ale seks już między nimi był?

Dlaczego Winston zabił Cheri?
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Thorne pisze:Jak to Dusty nie żyje??????? :shock: :shock: :shock: Na co umarł? Czy co mu się stało??! Szok! :? Lubiłem tę postać. Wyważony,widać inteligentny mężczyzna,dojrzały etc. Szkoda. ::kwasny::

No ciekawe. Ta burdel mama Cheri to matka Noaha! Jaaa...a co teraz słychać u Luke'a i Noaha? (Nie oglądam na bieżąco). Czy Noah już porzucił Mandie? I czy ta dziewczyna domyśla się,że Noah kręci z Luke'iem? Jak dla mnie to takie wymuszanie jest ze strony zdeklarowanego geja Luke'a,którego obiektem jest wciąż (?) wahający się i zagubiony Noah... :zeby: Ale seks już między nimi był?

Dusty zginął, bo Winston go zastrzelił.

Tak, Carly umiera z powodu guza mózgu.

Właściwie to Maddie porzuciła Noah'a, nie on ją. On nawet prosił ją, żeby dała mu szansę, była z nim, nie odchodziła od niego, etc. Noah jest gejem i był z Maddie chyba tylko ze względu na swojego psycholowego ojca. Maddie właśnie dlatego odeszła od Noah'a, bo dowiedziała się, że on gej. Seksu jeszcze nie było między Lukiem a Noahem.

Jak Winston przypominał sobie scenę zabicia Cheri, to mówił, że powinien zabic ją dawno temu, bo ona jest "whore" ::chytry:: Na pewno Winston powiedział Noahowi za młodu, że jego matka nie żyje, bo nie chciał powiedziec mu prawdy, że ona jest "burdel mamą", jak to określiłeś ::jezyk:: No i teraz ją załatwił, no i proszę. Same intrygii ::jezyk::
Awatar użytkownika
Thorne

GL forever pisze:
Thorne pisze:Jak to Dusty nie żyje??????? :shock: :shock: :shock: Na co umarł? Czy co mu się stało??! Szok! :? Lubiłem tę postać. Wyważony,widać inteligentny mężczyzna,dojrzały etc. Szkoda. ::kwasny::

Właściwie to Maddie porzuciła Noah'a, nie on ją. On nawet prosił ją, żeby dała mu szansę, była z nim, nie odchodziła od niego, etc. Noah jest gejem i był z Maddie chyba tylko ze względu na swojego psycholowego ojca. Maddie właśnie dlatego odeszła od Noah'a, bo dowiedziała się, że on gej. Seksu jeszcze nie było między Lukiem a Noahem.

Jak Winston przypominał sobie scenę zabicia Cheri, to mówił, że powinien zabic ją dawno temu, bo ona jest "whore" ::chytry:: Na pewno Winston powiedział Noahowi za młodu, że jego matka nie żyje, bo nie chciał powiedziec mu prawdy, że ona jest "burdel mamą", jak to określiłeś ::jezyk:: No i teraz ją załatwił, no i proszę. Same intrygii ::jezyk::
A jak się Maddie dowiedziała,że Noah to gej? :D
Sorka,że tak zadaję ciągle pytania,ale mnie to ciekawi.
GL Forever

Thorne pisze:
GL forever pisze:

A jak się Maddie dowiedziała,że Noah to gej? :D
Sorka,że tak zadaję ciągle pytania,ale mnie to ciekawi.
Ech... czekaj. Zagadała z Lukiem i spytała się czy było coś między nim, a Noahem. Luke powiedział chyba - nie mogę odpowiedziec na to pytanie. Ona już wszystkiego się domyśliła. Kurcze... z tym dowiedzeniem się prawdy jestem trochę łysy, może ktoś inny ci dokładniej odpowie ::jezyk::

Aha, zapomniałem. Ale to już nie jest odpowiedź na żadne z pytań ::jezyk:: Wczoraj jak Winston przypominał sobie scenę zabicia Cheri, zdziwiłem się widząc Cheri nad Dustym, jak ona się dziwiła i próbowała go obudzic, itd. Czyli ona mu niczego nie wlała do picia :shock: To Winston coś wlał. A myślałem, że Cheri coś wlała, bo robiła takie głupie minki i gesty jak Dusty mdlał.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

GL nie przesadzaj .Dusty na pewno żyje , bo aktor nie odszedł z obsady.Ale jeszcze tych odcinków nie wdziałem , bo jestem na wtorku , ale dziś chyba nadrobię
A Carly dostała za ten rok 2007 daytime emmy , więc nie może umrzeć, może to jest robione dlatego aby Jack zrozumiał , że ją kocha :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
GL Forever

Tkk_Bolly pisze:GL nie przesadzaj .Dusty na pewno żyje , bo aktor nie odszedł z obsady.Ale jeszcze tych odcinków nie wdziałem , bo jestem na wtorku , ale dziś chyba nadrobię
A Carly dostała za ten rok 2007 daytime emmy , więc nie może umrzeć, może to jest robione dlatego aby Jack zrozumiał , że ją kocha :wink:
Jeśli dobrze widziałem, to Dusty dostał kulkę w szyję. Raczej trudno, żeby żył.
Awatar użytkownika
Thorne

GL forever pisze:
Tkk_Bolly pisze:GL nie przesadzaj .Dusty na pewno żyje , bo aktor nie odszedł z obsady.Ale jeszcze tych odcinków nie wdziałem , bo jestem na wtorku , ale dziś chyba nadrobię
Jeśli dobrze widziałem, to Dusty dostał kulkę w szyję. Raczej trudno, żeby żył.
No tak,zwł.jak dostał w tętnicę szyjną. :wink:

Tkk_ Bolly,skoro GL Forever jest troszkę łysy z tym dowiedzeniem się przez Maddie prawdy o orientacji Noaha,to może Ty rozszerzysz temat? Byłbym wdzięczny. :D
Tkk_Bolly

Aha , czyli wszystko jasne to znaczy, że Dusty nie zginął , tylko został postrzelony? Tak myślałem ::krzyw:: Aż musiałem przeczytać streszczenia czego nie robię

Thorne.Henry brat Maddie zaczął podejżewać, że Luke i Noah są w sobie zakochani , bo jak Maddie wchodziła gdy Noah i Luke byli sami to oni zawsze zachowywali się nieswojo. Henry powiedział Maddie aby spytał się Luke'a. Gdy Maddie spytała się Luke'a on nie zaprzeczył co było jednoznaczną odpowiedzią.Później Maddie poszła z tym do Noaha .A Noah powiedział , że czuje do Luke'a jakieś uczucie , ale to ją kocha i chce z nią być( tak powiedział ze względu na ojca ale to zupełnie inna historia)
GL Forever

Ale zwała, Dusty żyje. W zapowiedziach na następny tydzień (czyli na ten) jest pokazane jak ktoś otwiera bagażnik samochodu, a tam żywy Dusty. No kto by pomyślał...
Awatar użytkownika
Thorne

GL forever pisze:Ale zwała, Dusty żyje. W zapowiedziach na następny tydzień (czyli na ten) jest pokazane jak ktoś otwiera bagażnik samochodu, a tam żywy Dusty. No kto by pomyślał...
No i było panikować? :D
Mikao6

Post autor: Mikao6 »

GL forever pisze:Ale zwała, Dusty żyje. W zapowiedziach na następny tydzień (czyli na ten) jest pokazane jak ktoś otwiera bagażnik samochodu, a tam żywy Dusty. No kto by pomyślał...
A co myślałeś? Ze Wielki Dusty, Obronca Uciśnionych Kobiet i SPSWKF (czyli Stale Pakujący Sie W Kłopoty Facet) umrze? Niedoczekanie Twoje, młody człowieku. ::jezyk::
GL Forever

http://pl.youtube.com/watch?v=mZkzQabEaxU

To jest zawaliste :lol:

Wiecie jakim cudem Dusty może życ, skoro dostał kulkę w szyję ? No chyba, że źle widziałem i nie dostał jej w szyję.

Nie wiem czy dobrze słyszałem, ale chyba 26 września będzie kolejny pocałunek Luke'a i Noah'a.
Tkk_Bolly

A mi nawet przez mysl nie przeszło , że Dusty mógłby zginąć.Tak samo Craig nie pójdzie do więzienie , bo jest zbyt ważną postacią.Will i Gwen nie będą zeznawać przeciwko Craigowi , bo to jest zbyt ciężkie dla Gwen , Carly też nie chciała zeznawać przeciwko Craigowi bo mysli , że nie dotrwa procesu i przekonała Rosannę , aby cieszyła się Paulem , a nie mściła się na Craigu.No i Carly też pewnie nie zginie w zapowiedziach było już jak Carly była w pidżamkach chyba w spzitalu i Jack powiedział , że jej nie pozwoli umrzeć . Więc ciekawe co scenarzyści wymyślą , bo uśmiercić jej nie mogą...
Awatar użytkownika
Thorne

Tkk_Bolly pisze:A mi nawet przez mysl nie przeszło , że Dusty mógłby zginąć.Tak samo Craig nie pójdzie do więzienie , bo jest zbyt ważną postacią.Will i Gwen nie będą zeznawać przeciwko Craigowi , bo to jest zbyt ciężkie dla Gwen , Carly też nie chciała zeznawać przeciwko Craigowi bo mysli , że nie dotrwa procesu i przekonała Rosannę , aby cieszyła się Paulem , a nie mściła się na Craigu.No i Carly też pewnie nie zginie w zapowiedziach było już jak Carly była w pidżamkach chyba w spzitalu i Jack powiedział , że jej nie pozwoli umrzeć . Więc ciekawe co scenarzyści wymyślą , bo uśmiercić jej nie mogą...
[shadow=black]W Soap Opera Digest jest taki spoiler : "Jack stands by Carly". Z początku myślałem,że chodzi o to,że wybierze życie z Carly i porzuci Katie,ale pewnie sens zawiera się w Twoim powyższym poście,Tkk_Bolly. :D [/shadow]
GL Forever

:)

Aktor, który gra Winston'a Mayer, jest bardzo dobry w swoim fachu. To według mnie bardzo dobry aktor. Świetnie gra psychola :zeby: O ile przegadanych scenek nie gra może nadzwyczajnie, o tyle psychola gra wyśmienicie ::jezyk::
ODPOWIEDZ