To są spoilery, które będą systematycznie pokazywane
Plebania
Dzisiaj w Plebanii bardzo podobało mi się to że Irkę znowu upokożyli
Po raz kolejny przekonała się, że jest nikim w tej branży
Co do tej nowej - odminionej czołówki to nie podoba mi się ona!
Zauważyliście, że Bianka ma bardzo ładny zielony fotel
Chciałbym taki
Ale zdecydownaie gwoździem odcinka było zakopanie toporu wojennego przez Tośka i Grzybową, oraz to że Antoniego mianowali Dziekanem, swoją drogą to on się chyba do tego rzeczywiście nienadaje
Co do tej nowej - odminionej czołówki to nie podoba mi się ona!
Zauważyliście, że Bianka ma bardzo ładny zielony fotel
Ale zdecydownaie gwoździem odcinka było zakopanie toporu wojennego przez Tośka i Grzybową, oraz to że Antoniego mianowali Dziekanem, swoją drogą to on się chyba do tego rzeczywiście nienadaje
Z wiadomych przyczyn, zapodam tę informację tutaj, bo najbardziej pasuje..
Serialowa Wiki, czyli Aga Włodarczyk poprowadzi galę Miss Polonia
Niestety, w tym czasie będzie JOŚ
http://www.medialink.pl/media/?telewizja/&kat=5&id=37448
Grzybowa w tym "pogodzeniu się" z Tośkiem miała swój interes. Teraz podwyższą wszystkie ceny
Cóż, po Plebani nie możemy się spodziewać bardziej dramatyczniejszych scen...
Serialowa Wiki, czyli Aga Włodarczyk poprowadzi galę Miss Polonia
Grzybowa w tym "pogodzeniu się" z Tośkiem miała swój interes. Teraz podwyższą wszystkie ceny
Dziś pobito rokord Polski, gdy idzie o ilość "suki***nów" na minutę serialu
Trzeba to zgłosić do Urzędu Ochrony Konkunencji i Konsumenta =]Damians pisze: Grzybowa w tym "pogodzeniu się" z Tośkiem miała swój interes. Teraz podwyższą wszystkie ceny![]()
Cóż, po Plebani nie możemy się spodziewać bardziej dramatyczniejszych scen...
Dzisiejszy odcinek był wyjątkowo dramatyczny
Sceny z niszczeniem i demolowaniem gospody zrealizowane były dosyć fajnie jak na polskie warunki, do tego krzyk Krystyny i lekko zwolnione tepo pod sam koniec akcji
Już dawno nie pokazywali Wiki i Krzysztofa, ale mam nadzieję, że od następnego tygodnia już będą
Sceny z niszczeniem i demolowaniem gospody zrealizowane były dosyć fajnie jak na polskie warunki, do tego krzyk Krystyny i lekko zwolnione tepo pod sam koniec akcji
Już dawno nie pokazywali Wiki i Krzysztofa, ale mam nadzieję, że od następnego tygodnia już będą
Mi bardzo podobała się ta scena z niszczeniem gospody. Tak ja Damians zauważyłem to zwolnione tempo
Biedna Krystyna
Nata z tymi grzybami była dobra, chciała sprzedać sromotniki
I to pokazanie prostytutki na koniec sceny, czyżby też przeszła "na drógą stronę ulicy"..... Strasznie denerwuje mnie to jej "kuźwa" 
Nata z tymi grzybami była dobra, chciała sprzedać sromotniki
Babcia Józia za kółkiem, zasuwająca całą drogą, o mało nie doprowadzając do wypadków, to był niesamowity widok
I zawsze musi natrafić na tę policjantkę
Wojna pomiędzy tamtymi grekokatolikami a katolikami wybuchła na całego, ale znając Plebanię, to pewno wszystko zakończy się dobrze i proboszcz - dziekan, będzie bohaterem
Mam nadzieję, ze w przyszłym tygodniu pojawi sie już Wiki.
Wojna pomiędzy tamtymi grekokatolikami a katolikami wybuchła na całego, ale znając Plebanię, to pewno wszystko zakończy się dobrze i proboszcz - dziekan, będzie bohaterem
Mam nadzieję, ze w przyszłym tygodniu pojawi sie już Wiki.
No właśnie. A przecież ona niedawno zdała egzamin na prawo jazdy więc od tamtej pory chyba nie powinna zapomnieć przepisów (no a przynajmniej tego, że jeździ się prawą stronąDamians pisze:Babcia Józia za kółkiem, zasuwająca całą drogą, o mało nie doprowadzając do wypadków, to był niesamowity widok![]()
![]()
![]()
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Jestem w 100% pewien że nowy ksiądz dziekan pogodzi grekokatolików z tą grupką "Ochrony naszej plebanii" Czyli ciągły nudny schemat
CIEKAWY SPOILER
[shadow=black]Irka będzie prowadzić program interaktywny! Pierwsza część nie zabardzo jej pójdzie więc w przerwie na reklamy koleżanka z planu, da jej "pomocną tabletkę" (narkotyk) i 2 część pójdzie jej rewelacyjnie. Tymczsamem Wiki która skakała właśnie po kanałach zauważyła Irkę w tym programie, próbowała za wszelką cenę połączyć się ze studiem, i udało jej sie... Potem dała telefon Jurkowi. Zdezorientowana Irka zaczyna rozmowę z mężem, a reżyser programu wcale nie zamierza przerwać emisji
Ich rozmowe szłyszy cała Polska!
[/shadow]
CIEKAWY SPOILER
[shadow=black]Irka będzie prowadzić program interaktywny! Pierwsza część nie zabardzo jej pójdzie więc w przerwie na reklamy koleżanka z planu, da jej "pomocną tabletkę" (narkotyk) i 2 część pójdzie jej rewelacyjnie. Tymczsamem Wiki która skakała właśnie po kanałach zauważyła Irkę w tym programie, próbowała za wszelką cenę połączyć się ze studiem, i udało jej sie... Potem dała telefon Jurkowi. Zdezorientowana Irka zaczyna rozmowę z mężem, a reżyser programu wcale nie zamierza przerwać emisji
[shadow=black]Mareczku, ten spoiler brzmi całkiem interesująco
Chciałbym, aby Irka i Jerzy się zeszli
A tu jest inny spoiler.
Na Plebani pojawi sie nowy wikary z Londynu - Deogratia Johnson
Będzie on ciemnoskóry ( taki Latynos ) i wzbudzi niepokój w Tulczynie, jednak szybko zyska ich sympatie, po czym wydarzy się skandal - ksiądz ma dziecko!!![/shadow]
A tu jest inny spoiler.
Na Plebani pojawi sie nowy wikary z Londynu - Deogratia Johnson