Plebania

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Trochę śmieszne byłoby, jakby wszystko było w pierwszym, czy drugim odcinku :wink: ::chytry::
To są spoilery, które będą systematycznie pokazywane ::jezyk::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj w Plebanii bardzo podobało mi się to że Irkę znowu upokożyli :twisted: Po raz kolejny przekonała się, że jest nikim w tej branży ::jezyk::

Co do tej nowej - odminionej czołówki to nie podoba mi się ona!

Zauważyliście, że Bianka ma bardzo ładny zielony fotel :serce: Chciałbym taki ::rad::

Ale zdecydownaie gwoździem odcinka było zakopanie toporu wojennego przez Tośka i Grzybową, oraz to że Antoniego mianowali Dziekanem, swoją drogą to on się chyba do tego rzeczywiście nienadaje :|
Awatar użytkownika
Damians

Z wiadomych przyczyn, zapodam tę informację tutaj, bo najbardziej pasuje..

Serialowa Wiki, czyli Aga Włodarczyk poprowadzi galę Miss Polonia ::rad:: Niestety, w tym czasie będzie JOŚ ::kwasny:: http://www.medialink.pl/media/?telewizja/&kat=5&id=37448

Grzybowa w tym "pogodzeniu się" z Tośkiem miała swój interes. Teraz podwyższą wszystkie ceny :zeby: :twisted: Cóż, po Plebani nie możemy się spodziewać bardziej dramatyczniejszych scen...
Awatar użytkownika
Mareczek

I co nowego w "Plebani"

Dzisiejszy odcinek "Plebani" byl nawet fajny. Tylko Krystyna i Tracz ::plask wczolo: bezmyślni. Ta cała Nata to jest głupia, wygląda jak prawdziwa nastolatka.....

Fajnie że znowu pokazali Józka i Joasie :mrgreen:
Abec

Post autor: Abec »

Dziś pobito rokord Polski, gdy idzie o ilość "suki***nów" na minutę serialu ;)
Damians pisze: Grzybowa w tym "pogodzeniu się" z Tośkiem miała swój interes. Teraz podwyższą wszystkie ceny :zeby: :twisted: Cóż, po Plebani nie możemy się spodziewać bardziej dramatyczniejszych scen...
Trzeba to zgłosić do Urzędu Ochrony Konkunencji i Konsumenta =]
Awatar użytkownika
Damians

Dzisiejszy odcinek był wyjątkowo dramatyczny :twisted: ::bojesie:: ::rad::
Sceny z niszczeniem i demolowaniem gospody zrealizowane były dosyć fajnie jak na polskie warunki, do tego krzyk Krystyny i lekko zwolnione tepo pod sam koniec akcji ::rad::

Już dawno nie pokazywali Wiki i Krzysztofa, ale mam nadzieję, że od następnego tygodnia już będą ::rad::
Awatar użytkownika
Mareczek

Mi bardzo podobała się ta scena z niszczeniem gospody. Tak ja Damians zauważyłem to zwolnione tempo :wink: Biedna Krystyna :cry:

Nata z tymi grzybami była dobra, chciała sprzedać sromotniki ::ke:: I to pokazanie prostytutki na koniec sceny, czyżby też przeszła "na drógą stronę ulicy"..... Strasznie denerwuje mnie to jej "kuźwa" ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Wątek Grzybowej i Tośka - normalnie porywający :ziewam: ::jezyk::

Obecnie w Plebani nie dzieje się nic ciekawego, już dawno nie było Wiki :zmiesz::
Awatar użytkownika
Mareczek

Ostatnio odcinki Plebanii są coraz bardziej interesujące. Nie mogę się (niestety) do niczeg przyczepić. Najlepsza była babci Józia prowadząca auto jak wariatka ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Babcia Józia za kółkiem, zasuwająca całą drogą, o mało nie doprowadzając do wypadków, to był niesamowity widok ::loll:: :zeby: ::rad:: I zawsze musi natrafić na tę policjantkę ::jezyk::
Wojna pomiędzy tamtymi grekokatolikami a katolikami wybuchła na całego, ale znając Plebanię, to pewno wszystko zakończy się dobrze i proboszcz - dziekan, będzie bohaterem ::rad:: ::jezyk::

Mam nadzieję, ze w przyszłym tygodniu pojawi sie już Wiki.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Damians pisze:Babcia Józia za kółkiem, zasuwająca całą drogą, o mało nie doprowadzając do wypadków, to był niesamowity widok ::loll:: :zeby: ::rad::
No właśnie. A przecież ona niedawno zdała egzamin na prawo jazdy więc od tamtej pory chyba nie powinna zapomnieć przepisów (no a przynajmniej tego, że jeździ się prawą stroną ::jezyk:: ) :D
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Mareczek

Jestem w 100% pewien że nowy ksiądz dziekan pogodzi grekokatolików z tą grupką "Ochrony naszej plebanii" Czyli ciągły nudny schemat :ziewam:

CIEKAWY SPOILER
[shadow=black]Irka będzie prowadzić program interaktywny! Pierwsza część nie zabardzo jej pójdzie więc w przerwie na reklamy koleżanka z planu, da jej "pomocną tabletkę" (narkotyk) i 2 część pójdzie jej rewelacyjnie. Tymczsamem Wiki która skakała właśnie po kanałach zauważyła Irkę w tym programie, próbowała za wszelką cenę połączyć się ze studiem, i udało jej sie... Potem dała telefon Jurkowi. Zdezorientowana Irka zaczyna rozmowę z mężem, a reżyser programu wcale nie zamierza przerwać emisji :zeby: Ich rozmowe szłyszy cała Polska! ::rad:: ::loll:: :zeby: ::cojest:: :mrgreen: ::jezyk:: :lol: [/shadow]
Awatar użytkownika
Damians

[shadow=black]Mareczku, ten spoiler brzmi całkiem interesująco ::rad:: Chciałbym, aby Irka i Jerzy się zeszli ::rad::
A tu jest inny spoiler.
Na Plebani pojawi sie nowy wikary z Londynu - Deogratia Johnson ::cojest:: Będzie on ciemnoskóry ( taki Latynos ) i wzbudzi niepokój w Tulczynie, jednak szybko zyska ich sympatie, po czym wydarzy się skandal - ksiądz ma dziecko!!![/shadow]
Awatar użytkownika
Mareczek

[shadow=black]Wow :shock: Ciemnoskóry ksiądz ::rad:: Zapowiada się niezwykle ciekawie :) Już nie mogę się doczekać, napewno Grzybowa coś wymyśli :zeby: [/shadow]
Awatar użytkownika
Damians

[shadow=black]Jest napisane reakcja Grzybowej "Jeeeeeeeezzzusssss Maria!!!" :zeby: :zeby: :zeby: [/shadow]
ODPOWIEDZ