Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Thorne pisze:
Misia pisze:Klan ostatnio oglądam w kratkę i niewiem czemu Monika zrobiła się taka łasa na majątek :shock: Przecież z całej rodziny to ona miała najwięcej kasy i w ogóle taka bizneswomen a teraz kłóci się z rodziną o pieniądze::ysz::
Mi się wydaje,że tu nie chodzi o pieniądze i majątek,tylko o samo przekonanie Moniki,że Paweł to tyran,który dowodzi całym rodzeństwem i samo nabycie świadomości,że ona-Monika nie została pominięta i została wzięta pod uwagę.
Bo Paweł to rzeczywiście tyran... Dał Rysiowi pieniądze na samochód (ciekawe jaki) i modlił się żeby Rysiek nie zażądzał więcej. Uważam że Monika mówi prawdę i sama ma rację ::chytry:: (Zawsze bronię czarnych charakterów :zeby: )

SPOILERKI

[shadow=black]Monika nie dostanie zaproszenia na ślub Olki i Adama i razem z Leszkiem (też nie dostanie zaproszenia) pójdą zniszczć ślub ::chytry:: Ciekawie![/shadow]

[shadow=black]Agnieszka wyjeżdża do Irlandi![/shadow]

[shadow=black]Danka kontratakuje!!!! :mrgreen: ::rad:: [/shadow]
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Misiu, a na poprzedniej stronie bardzo obszernie wyjaśniałem tę kwestię...
Cóż, tak to jest jak tylko się pisze własne posty, a nie czyta się cudzych...

Ostatnio wiele dzieje sie w życiu Beaty. Ciekawy jestem, czy rozwiną ten tak z tym dziennikarzem, a jeśli tak, to jak daleko się posuną...
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Mi sie tez wydaje, ze ona raczej to robi dlatego, ze czuje sie odrzucona przez rodzine i chce im przypomniec, ze tez nalezy do klanu Lubiczow. Bo pieniedzy to jej przeciez nie brakuje...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mam nadzieję że posuną się do zdrady ::chytry::

A teraz na troszkę inny temat. Bardzo nie lubię aktora grająca Kubę ::kwasny:: To takie połączenie playboya ze Zbigniewem Wodeckim. Jego uroda mnie poprostu odraża :!:

Jeszcze jeden SPOILER

[shadow=black]Po rozstaniu z Aliną, Jerzy zamieszka w wynajmowanym mieszkaniu, jego sąsiadk pani Irenka będzie mu gotować obiadki... reżyser Paweł Karpiński mówi: jeszcze nie wiem czy połącze Jerzego z Irenką....[/shadow]
Abec

Post autor: Abec »

Misia pisze:Klan ostatnio oglądam w kratkę i niewiem czemu Monika zrobiła się taka łasa na majątek :shock: Przecież z całej rodziny to ona miała najwięcej kasy i w ogóle taka bizneswomen a teraz kłóci się z rodziną o pieniądze::ysz::
Kłóci się dla zasady, geny czarnej owcy się uaktywniły ;)
Damians pisze:Misiu, a na poprzedniej stronie bardzo obszernie wyjaśniałem tę kwestię...
:shock: To znaczy w którym poście?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Heh też niewiedziałam o ,który post chodzi ale tak faktycznie Damians wyjaśnił tę sprawę stronę wcześniej.
No i powiem Ci,Damians że czytam cudze posty tylko po prostu ten jakoś przeoczyłam albo zapomniałam o nim ::jezyk::
Team Hunter:)A jak!
Abec

Wyjaśniał o co chodzi ze spadkiem. Ale kiedy pisał o przyczynach zachowani Moniki?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Abec pisze:Wyjaśniał o co chodzi ze spadkiem. Ale kiedy pisał o przyczynach zachowani Moniki?
Oj już się nie czepiaj. :wink: Kwestia przyczyn zachowania Moniki to także pewne pole do własnych interpretacji i teorii. :wink: Monika chyba tylko uzasadniła swoją postawę tym,że zawsze czuła się wyizolowana od rodziny i że Paweł to niesprawiedliwy tyran. :wink:
Abec

Jeżeli ktoś publicznie wypisuje kawałki w stylu
Damians pisze:Misiu, a na poprzedniej stronie bardzo obszernie wyjaśniałem tę kwestię...
to dociekanie o co mu chodzi nie jest czepianiem się.
Awatar użytkownika
Misia

Tak Damiansa chyba troche poniosło nie musił od razu pisać, o tych postach i nieczytaniu ich no ale już ok :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Matka Teresa się znalazła ::loll::
Abec - dla Twojej informacji - ja już nie odpowiadam na Twoje zaczepki, więc nie potrzebnie się wysilasz :wink:

Misiu, napisałem to ponieważ często tak jest ( nie mówię, że akurat w Twoim przypadku ). Ludzie wchodzą do tematu piszą posty, w ogóle nie czytając poprzednich ( chociażby ostatnie posty w temacie Muzyka odnośnie Agi ::plask wczolo: ), więc musiałem to w końcu gdzieś napisać. Akurat natrafiłem na Twoje pytanie i tak wyszło ::jezyk::
Mam nadzieję, że się nie obraziłaś :?: ::chytry:: ::jezyk::

Mareczku, a również nie przepadam za tym aktorem ::kwasny:: Jest dla mnie jakiś taki... ::ysz::
[shadow=brown]Agnieszka wyjedzie :zmiesz:: Mam nadzieję, że nie na długo, jeszcze trochę i cały klan Lubiczów przeniosą za granice ::kwasny:: ::jezyk::
Ciekawe, co takiego zaplanuje Danka :twisted: ::rad:: [/shadow]
Awatar użytkownika
Misia

Nie,nie obraziłam się ::rad:: ::jezyk:: Już wszystko dobrze :wink:
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Damians pisze:Matka Teresa się znalazła ::loll::
Abec - dla Twojej informacji - ja już nie odpowiadam na Twoje zaczepki, więc nie potrzebnie się wysilasz :wink:

Misiu, napisałem to ponieważ często tak jest ( nie mówię, że akurat w Twoim przypadku ). Ludzie wchodzą do tematu piszą posty, w ogóle nie czytając poprzednich ( chociażby ostatnie posty w temacie Muzyka odnośnie Agi ::plask wczolo: ), więc musiałem to w końcu gdzieś napisać. Akurat natrafiłem na Twoje pytanie i tak wyszło ::jezyk::

Mareczku, a również nie przepadam za tym aktorem ::kwasny:: Jest dla mnie jakiś taki... ::ysz::
[shadow=brown]Agnieszka wyjedzie :zmiesz:: Mam nadzieję, że nie na długo, jeszcze trochę i cały klan Lubiczów przeniosą za granice ::kwasny:: ::jezyk::
Damians,czy to dla Ciebie takie trudne do zrozumienia,że informacje spoilerowe powinno się zacieniać na CZARNO??!! Przez czerwień,czy każdy inny kolor,niż czarny wszystko widać!! ::chytry::
Abec

Damians pisze:Matka Teresa się znalazła ::loll::
Właśnie widzę.
Tak wyszło to chyba najbardziej trolowy internetowy kawałek ever.

[shadow=black]Agnieszka wyjedzie :zmiesz:: Mam nadzieję, że nie na długo, jeszcze trochę i cały klan Lubiczów przeniosą za granice ::kwasny:: ::jezyk::
[shadow=black]Pewnie zniknie na następne pół roku z ekranu, w końcu to Klan.[/shadow]
Thorne pisze: Damians,czy to dla Ciebie takie trudne do zrozumienia,że informacje spoilerowe powinno się zacieniać na CZARNO??!! Przez czerwień,czy każdy inny kolor,niż czarny wszystko widać!! ::chytry::
Przecież ***DaMiAnS94*** już napisał, że nie łamie regulaminu, wie, że nie dostanie ostrzeżenia, a reszta nie jest istotna. W końcu czerń jest "tylko zalecana".
Awatar użytkownika
Atwt

Post autor: Atwt »

Ostatnio dużo mysle na temat dat urodzenia postaci Klanu.
Jeśli chodzi o dzieci to zaden problem. Jaś urodził sie we wrześniu 1998, Kasia w 1999. Blizniaki Michała 24 grudnia 2001. Małgosia w 2002. Pawełek w czerwcu 2003. Zosia w styczniu 2007. Jeśli chodzi o starsze postacie to tak:
Bożenka w 1993 a Maciek w 1991. Ola w 1986 a Adam 17 wrzesnia 1986. Aga w 1979.
Oglądam Klan od początku i w pierwszych odcinkach mówili ze Beata miała 21 a Michał 19 lat. Czyli Beata urodziła sie w 1976 a Michał 1978. W 1998 Daniel miał 16 lat czyli urodził się w 1982. Idąc dalej na początku Klanu Elżbieta miała 50 lat. Czyli teraz ona i Paweł (wkońcu blizniacy) urodzili się w 1947 :shock: . Władysław był 8 lat w więzieniu czyli Monika urodziła się ok 1956, Rysiek między 1961-1964 a Dorota 1964-1967. Grazynka wyszła zamąz w wieku 20 lat, na początku starali sie o dziecko i wspomnieli ze starają sie przez 10 lat małżenstwa, czyli Grazyna urodziła sie w 1967. Maria urodziła się 22 wrzesnia 1927. Jerzy jest 2 lata młodszy od Eli czyli urodził sie w 1949, a Krystyna urodziła pawełka w wieku 45 lat czyli urodziła sie w 1958. Reszty nie pamiętam. Moze macie inne teorie na temat dat urodzenia postaci Klanu?
RIP Helen Wagner (1918 – 2010), As The World Turns (1956 – 2010), One Life To Live (1968 – 2012)
ODPOWIEDZ