Jak wiele zabawnych rzeczy w tym serialu co nie oznacza że fałszywych, na realia tego serialu tak właśnie jest. A miłość chyba ceni się bardziej niż (seks po pijaku-Amber), (seks dobroczynny-Taylor), (seks z kimś dla kogo jesteś substytutem -Macy)Paco pisze:Tylko u niej ta miłość za często sie pojawia i partnerzy tez a przeciez każda kolejna jest nawiększaAdex-fan Brooke pisze:Misia Ty piszesz tak jakby Brooke to planowała a przecież miłości się nie planuje, narodziła się i już![]()
![]()
![]()
Niedawno był Thorne, Ridza juz nie wpominam. Ale teraz z Deaconem już przebiła wszystko
Niedawno był to bydle i cham a teraz juz wielka miłość Brooke
![]()
Zabawne
![]()
Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A właśnie,że nie zawsze atakuje i krytykuje BrookeRobi pisze:Misia Twoje zażalenie można odwrócić , Ja wiem ,że jesteś wielką przeciwniczką Brooke ,ale czasami można coś skomentować obiektywnie . Ciągłe atakowanie Logan obojętnie co by zrobiła źle świadczy o Tobie .Ja już stwierdziłem w tym temacie ,że to co zrobiła Brooke było błędem i się na ten temat rozpisałem , ty natomiast ciągle o niej piszesz źle .
Team Hunter:)A jak!
Tak ,tylko że w tej sytuacji zwalasz całą wine na Brooke i innych kwestii nie widzisz . Nie widzisz tego ,że Deaocn Bridget wykorzystuje jak tylko może . Za zajście prawie wogóle nie obwiniasz Deacona , która najbardziej tak naprawdę zawinił ,ponieważ obiecał ,że rozwiedzie się z Bridget . Natomiast popierasz Brooke w odzyskaniu firmy dlatego ,że Amber pipiera ten ruch . A mówiąc ,że Logan jest brzydka to już wogóle byś skłamała ,więc wyjścia nie masz ,a przy okazji zbierasz argumenty ,że ciągle nie krytkujesz Brooke ,ale są to bez znaczenia argumenty .Misia pisze:A właśnie,że nie zawsze atakuje i krytykuje BrookeRobi pisze:Misia Twoje zażalenie można odwrócić , Ja wiem ,że jesteś wielką przeciwniczką Brooke ,ale czasami można coś skomentować obiektywnie . Ciągłe atakowanie Logan obojętnie co by zrobiła źle świadczy o Tobie .Ja już stwierdziłem w tym temacie ,że to co zrobiła Brooke było błędem i się na ten temat rozpisałem , ty natomiast ciągle o niej piszesz źle .
.Ze dwie strony wcześniej pisałam,że kibicuje jej aby odzyskała firmę i cieszyłam się gdy to się stało
![]()
Zawsze też uważałam,że Logan jest ładna i atrakcyjna.Więc to nie jest tak,że jestem ciągle przeciwna.Po prostu w sprawach mężczyzn w życiu Brooke jestem źle nastawiona.A ostatni związek Z deaconem wybitnie mnie rozdrażnił
i zniechęcił.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Akurat zdanie Amber na temat firmy nie ma NIC do tego,że popieram Brooke w sprawie odzyskanie firmy.Niewiem skąd wyciągnąłeś taki wniosek
Skoro Amber coś popiera to ja tak samo za nią
No proszę Cię...
Może nie podkreśliłam winy Deacona odpowiednio!Oczywiście on jest również winny.
To nie tak,że tylko Logan jest be a Deacon cacy.Absolutnie nie!Na niego też mi brak już nerwów
.
Może nie podkreśliłam winy Deacona odpowiednio!Oczywiście on jest również winny.
To nie tak,że tylko Logan jest be a Deacon cacy.Absolutnie nie!Na niego też mi brak już nerwów
Team Hunter:)A jak!
Przypominam, że w tym temacie jest miejsce na komentowanie bieżących odcinków.
Dyskusję o Amber i Brooke można kontynuwać w temacie "Amber vs Brooke".
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=454&start=210
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=454&start=210
Whip'owi współczuje , tyle lat nauki i tyle lat doświadczeń i nagle musi zrezygnować z wymarzonej pracy , ale znając życie i serial to Deacon długo nie nabawi się na tym stanowisku .
Stephani jest jakaś lekko stuknieta
Jej rodzina chciała ukraść firme Brooke , chciała odsunąć na boczny tor wszystkie jej dzieci ,a teraz ma pretensje ,że jej synuś wyleciał ze stanowiska dyrektora
Eric Kristen i Thorne zrezygnowali z wojny i bardzo dobrze . Wiedzą ,że nie mają żadnych szans przy czym było by to nie moralne . Kraść cudzą firme
Stephani bystra , postanowiła wrócić o swoich sztuczek i zaczeła podsłuchiwać . Mam nadzieje ,że Amber nic nie powie starej , bo jeżeli gdyby coś stwierdziła okazała by ostatnią szmatą . Sama walczyła przeciwko Forresterom ,a teraz im pomagać i zdradzać sekrety własnej drużyny do której się należy .
Stephani jest jakaś lekko stuknieta
Eric Kristen i Thorne zrezygnowali z wojny i bardzo dobrze . Wiedzą ,że nie mają żadnych szans przy czym było by to nie moralne . Kraść cudzą firme
Stephani bystra , postanowiła wrócić o swoich sztuczek i zaczeła podsłuchiwać . Mam nadzieje ,że Amber nic nie powie starej , bo jeżeli gdyby coś stwierdziła okazała by ostatnią szmatą . Sama walczyła przeciwko Forresterom ,a teraz im pomagać i zdradzać sekrety własnej drużyny do której się należy .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
To może ja też skomentuję
Zachowanie Stephanie było dziś skandaliczne
Napadła na Amber i żąda odpowiedzi na coś co sobie ubzdurała
Jeżeli Amber coś piśnie to znienawidzę ją na zawsze
"Biedny Ridge"
Stracił swoje wymarzone stanowisko i musi wszystkim pokazać że jeśli nie są nim to na 100% zniszczą firmę. Jak on śmie dyrygować swojemu przełożonemu
A co do Deacona i Whipa to uważam że Deacon dobrze zrobił mówiąc mu kim jest, i że to on jest szefem działu promocji. Jeśli chodzi o aktora to bardzo podoba mi się gra aktorska Whipa
Zachowanie Stephanie było dziś skandaliczne
"Biedny Ridge"
A co do Deacona i Whipa to uważam że Deacon dobrze zrobił mówiąc mu kim jest, i że to on jest szefem działu promocji. Jeśli chodzi o aktora to bardzo podoba mi się gra aktorska Whipa
-
Ralphie
Tutaj akurat scenarzyści są stuknięci, a nie StephaniRobi pisze:Stephani jest jakaś lekko stuknietaJej rodzina chciała ukraść firme Brooke , chciała odsunąć na boczny tor wszystkie jej dzieci ,a teraz ma pretensje ,że jej synuś wyleciał ze stanowiska dyrektora
Więc mamy nową postać-Whip Jones
Nie dziwię się jego zachowaniu,w końcu został "wygryziony"z kierowniczego stanowiska-
każdy by się zdenerwował
Deacon jest jednak twardy i da mu radę.
Stefa była dziś bezczelna z tym tekstem do Brooke"Przytyłaś.Wyglądasz jak balon"
(może nie dosłownie,ale podobnie to powiedziała)
Ja przepraszam bardzo,ale czy ta Stefa lustra w domu nie ma?Ona to dopiero wygląda
jak balon
Brooke ślicznie dziś wyglądała w tym czarnym kostiumie,a Stefa zawsze wszystko musi zauważyć i podsłuchiwać czyjeś rozmowy
Mam nadzieję,że Amber jej nie powie
Podobał mi się też tekst Ridge'a do Amber"Co tu robisz dziewczynko?
Ostatnio mają fajne teksty w Modzie...Tarzam się ze śmiechu..
Nie dziwię się jego zachowaniu,w końcu został "wygryziony"z kierowniczego stanowiska-
każdy by się zdenerwował
Deacon jest jednak twardy i da mu radę.
Stefa była dziś bezczelna z tym tekstem do Brooke"Przytyłaś.Wyglądasz jak balon"
(może nie dosłownie,ale podobnie to powiedziała)
Ja przepraszam bardzo,ale czy ta Stefa lustra w domu nie ma?Ona to dopiero wygląda
jak balon
Brooke ślicznie dziś wyglądała w tym czarnym kostiumie,a Stefa zawsze wszystko musi zauważyć i podsłuchiwać czyjeś rozmowy
Mam nadzieję,że Amber jej nie powie
Podobał mi się też tekst Ridge'a do Amber"Co tu robisz dziewczynko?
Ostatnio mają fajne teksty w Modzie...Tarzam się ze śmiechu..
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Noi pojawił się Whip
. Ale zmiany Brooke są fajne. Tylko nie wiem czy Amber nadaje się do takiej firmy
a Decon to już w ogóle. Nie mam pojęcia tez dlaczego Brooke powierzyła Amber swój sekret
noi zaczęły się akcje jakie uwielbiam czyli starcia Brooke vs Stefa
czuję że coś się między nimi znów święci . 
- PetroPython
No bez przesady z tą szmatą, rozumiem że zdrada Brooke w jakikolwiek sposób jest najcięższym grzechem skazującym na śmierć, ale może trochę luzu coRobi pisze:Mam nadzieje ,że Amber nic nie powie starej , bo jeżeli gdyby coś stwierdziła okazała by ostatnią szmatą .
Czas mojej znikomej tolerancji wobec wyczynań Brooke zakończył się na dobre
Teraz superowo widać te wszystkie różnice w zachowaniu Ridge'a i Stephy od reszty rodzeństwa i Erica. Dziwne, że Ridge nie podejrzewa nawet żadnego podstępu ze strony Massima, tylko wierzy mu tak bezgranicznie
To nie ona stworzyla tą firme tylko wiadomo kto. To ją boli, ze Brooke sie wpieprzyła i ta gnida tak nie panoszyRobi pisze:Stephani jest jakaś lekko stuknietaJej rodzina chciała ukraść firme Brooke
Wiedzą ,że nie mają żadnych szans przy czym było by to nie moralne . Kraść cudzą firme![]()
Rridge miał dziś ubaw
Mam nadzieje, ze Stefa przycisnie Amber i dowie sie prawdy. Wtedy ona juz to wykorzysta.
Wogole tam w kierownictwie jedna wielka patologia. Na stanowiskach amatorzy do tego jeszcze bezczelni. Nic dziwnego, ze taki Whip traci kontrole. Gość wygląda, ze ma łeb na karku wiec pownie poczeka na jakis błąd by z tego skorzystac
Rzeczywiście, ta rozmowa Ridga z Massimem była bardzo "modowa".
Z resztą w scenie Stephanie - "Eryk też było pełno aluzji co to Ridga i jego ojca. To już się robi nudne.
Fajne teksty dziś były. Najbardziej podobał mi się ten z rozdętym balonem (co nie znaczy, że to ładnie tak mówić - szczególnie do szefowej
) i teksty na "roboczym zebraniu". W ogóle cto co na tym zebraniu robiły Amber i Bridget?
W sprawie Whip - Deacon popieram Whipa. Deacon rzeczywiście się nie nadaje na to stanowisko. Ciekawe, jak wypadnie to spotkanie z dziennikarzami...
Fajne teksty dziś były. Najbardziej podobał mi się ten z rozdętym balonem (co nie znaczy, że to ładnie tak mówić - szczególnie do szefowej
W sprawie Whip - Deacon popieram Whipa. Deacon rzeczywiście się nie nadaje na to stanowisko. Ciekawe, jak wypadnie to spotkanie z dziennikarzami...