Bieżące odcinki cz. 1
Obejrzałam dziś Modę po... miesięcznej (?) przerwie
Extra, trafiłam na bardzo ciekawe odcineczki
Stefa boska - jak to ona!
Oczywiście nie popieram tego co zrobiła, podłe to było, ale lubię ją oglądać jak miesza, knuje itp. A te jej "alleluja!"
Amber oduczyła się kłamać
Z tym metabolizmem to wymyśliła... I jaką minę przy tym miała 
Amber oduczyła się kłamać
Co złego, to nie ja 
Dobre xDZiggy pisze:Stefa chyba zapomniała, że sama ma nieślubne dziecko![]()
Dzisiejsze odcinki były wyjątkowo fajne
Na tę scenę z konferencji czekałem chyba z półtora roku
Trochę mam żal do Amber, w ogóle nie powinna rozmawiać ze Stefą, powinna uciec z jej gabinetu, ale ona musiała robić niejednoznaczne miny i Stefa wszystko wyniuchała
Trochę mi żal Brooke, ale przecież Nasza Logan zawsze spada na cztery łapki, bardziej trzeba się martwić o Taylor - biedaczka nie ma żadnego wątku
Stephanie jak zwykle wykorzystała sytuację i ogłosiła publicznie że Brooke będzie miała dziecko. Cała ona.
Ridge dałby już spokój. Skłócił się z całą rodziną bo on wielki pan musi mieć władzę.
Nie ma szacunku do nikogo - do Brooke, swoich braci i sióstr, nawet do "ojca". Jednym słowem zrobił się z niego nadęty bufon który myśli że jest najważniejszy.
Ridge dałby już spokój. Skłócił się z całą rodziną bo on wielki pan musi mieć władzę.
Stephani jak zwykle inne kryteria stosuje do wszystkich . Jeszcze jakiś czas temu stwierdziła ,że skandale firmie są nie potrzebne , a jak ktoś stwierdził ,że to może przykuć uwage mediów to się uburzyła . A dziś co zrobiła
Wyłowała skandal ,którym i tak nic nie odniesie ,no bo niby co ma tym faktem u grać
Firmy nie zostawi,a może jedynie zdenerwować Logan ,co w konsekwencji może doprowadzić do wywalenie Stephani z FC albo zmienić nazwe firmy na FC na LC
Poza tym Stephani ma jakieś braki ze szkoły, przecież wiadomo że prędzej czy później będzie widać jej brzuch ,więc będzie musiała się przed wszsytkimi wytłumaczyć .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Wreszcie nadali ten odcinek!
Nie mam żalu do Amber,bo to nie jej wina,że Stefa domyśliła się prawdy
Podobała mi się ściema Amber,że Brooke ma problemy z metabolizmem
Niestety,Stefa wie i musiała zrobić publicznie wielką kompromitację Brooke
Mimo to mam nadzieję,że Brooke się nie podda
Jutro jeszcze ciekawszy odcinek niż dziś-muszę go obejrzeć.
Nie mam żalu do Amber,bo to nie jej wina,że Stefa domyśliła się prawdy
Podobała mi się ściema Amber,że Brooke ma problemy z metabolizmem
Niestety,Stefa wie i musiała zrobić publicznie wielką kompromitację Brooke
Mimo to mam nadzieję,że Brooke się nie podda
Jutro jeszcze ciekawszy odcinek niż dziś-muszę go obejrzeć.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Być takbezlitosną dla ciężarnej potrafi chyba tylko Stefa. Ridgw obrażający się na wszystkich jest nieodrodnym synkiem... Erica. Mimo wszystko wiele ma po przybranym tatusiu. Bardzo mi szkoda Brooke i jej nienarodzonego jeszcze dziecka. A Stephani, ta rodzinna kobieta, w ogóle nie ma szacunku dla ciężarnych - Amber szarpała i krzyczała na nią.
Scenarzyści mają nas za idiotów. Brooke boi się, że dziennikarze zauważą ciążę, ale nie dzieci, znające ją dobrze i widzące na co dzień
Scenarzyści mają nas za idiotów. Brooke boi się, że dziennikarze zauważą ciążę, ale nie dzieci, znające ją dobrze i widzące na co dzień
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Nienawidzę Stephanie
Jak ona śmie robić takie rzeczy kochanej Brooke, ona ma czelność upokarzać Logan a sama co
ukrywa to że ma syna z innym mężczyzną
Stephanie jest głupia, beszczelna, cyniczna, ironiczna i idiotyczna
Nienawidzę jej!!!
Amber broniła Brooke jak prawdziwej przyjaciółki
I to mi się w niej bardzo podobało, tylko ta głupia Stephanie wszystko musi zawsze skomplomitować. Widać było że Amber i Megan były bardzo przejęte jak Stephanie pojawiła się w tej sali.
[scroll]Nienawidzę Cię Stephanie![/scroll]
Amber broniła Brooke jak prawdziwej przyjaciółki
-
GL Forever
A ja wprawdzie nie jestem już fanem Mody, ale lubię Stephanie. Piszesz, że Amber broniła Brooke. Właściwie to po co jej broniła ? Przecież Brooke tak źle życzyła Amber, a teraz Amber broni tej babajagi. Będzie jej bronic, aż w końcu jeszcze Brooke da jej kopniaka w... wiecie coMareczek pisze:Nienawidzę StephanieJak ona śmie robić takie rzeczy kochanej Brooke, ona ma czelność upokarzać Logan a sama co
Nienawidzę jej!!!
Amber broniła Brooke jak prawdziwej przyjaciółkiI to mi się w niej bardzo podobało, tylko ta głupia Stephanie wszystko musi zawsze skomplomitować. Widać było że Amber i Megan były bardzo przejęte jak Stephanie pojawiła się w tej sali.
Stephanie jest cudowna, najlepsza, przemiła, doskonała
Wcale nie jest cudowna, najlepsza, przemiła, doskonała - ona jest wstrętną starą i wredną wydrą która ciągle krzywdzi osoby które (według niej) są niebezpieczne, złe itp. Ona jest niebezpieczna, chora psychicznie i fizyczni też (ile razy była o krok od śmierci) Nienawidzę jej tak jak ona nienawidzi BrookeGL forever pisze:A ja wprawdzie nie jestem już fanem Mody, ale lubię Stephanie. Piszesz, że Amber broniła Brooke. Właściwie to po co jej broniła ? Przecież Brooke tak źle życzyła Amber, a teraz Amber broni tej babajagi. Będzie jej bronic, aż w końcu jeszcze Brooke da jej kopniaka w... wiecie coMareczek pisze:Nienawidzę StephanieJak ona śmie robić takie rzeczy kochanej Brooke, ona ma czelność upokarzać Logan a sama co
Nienawidzę jej!!!
Amber broniła Brooke jak prawdziwej przyjaciółkiI to mi się w niej bardzo podobało, tylko ta głupia Stephanie wszystko musi zawsze skomplomitować. Widać było że Amber i Megan były bardzo przejęte jak Stephanie pojawiła się w tej sali.
[scroll]Nienawidzę Cię Stephanie![/scroll]Tak się jeszcze Brooke odwdzięczy Amber, że da jej kopniaka. Bruk w końcu wykorzystuje ludzi do własnych celów.
-
GL Forever
Jest chora psychicznie i fizycznie przez BrookeMareczek pisze:Wcale nie jest cudowna, najlepsza, przemiła, doskonała - ona jest wstrętną starą i wredną wydrą która ciągle krzywdzi osoby które (według niej) są niebezpieczne, złe itp. Ona jest niebezpieczna, chora psychicznie i fizyczni też (ile razy była o krok od śmierci) Nienawidzę jej tak jak ona nienawidzi BrookeGL forever pisze:A ja wprawdzie nie jestem już fanem Mody, ale lubię Stephanie. Piszesz, że Amber broniła Brooke. Właściwie to po co jej broniła ? Przecież Brooke tak źle życzyła Amber, a teraz Amber broni tej babajagi. Będzie jej bronic, aż w końcu jeszcze Brooke da jej kopniaka w... wiecie coMareczek pisze:Nienawidzę StephanieJak ona śmie robić takie rzeczy kochanej Brooke, ona ma czelność upokarzać Logan a sama co
Nienawidzę jej!!!
[scroll]Nienawidzę Cię Stephanie![/scroll]Tak się jeszcze Brooke odwdzięczy Amber, że da jej kopniaka. Bruk w końcu wykorzystuje ludzi do własnych celów.
Czy Amber broniła BrookeGL forever pisze:A ja wprawdzie nie jestem już fanem Mody, ale lubię Stephanie. Piszesz, że Amber broniła Brooke. Właściwie to po co jej broniła ? Przecież Brooke tak źle życzyła Amber, a teraz Amber broni tej babajagi. Będzie jej bronic, aż w końcu jeszcze Brooke da jej kopniaka w... wiecie coMareczek pisze:Nienawidzę StephanieJak ona śmie robić takie rzeczy kochanej Brooke, ona ma czelność upokarzać Logan a sama co
Nienawidzę jej!!!
PS : GL forever my już wszyscy wiemy ,że ty nie jesteś fanem Mody , ja już to słyszałm z 10razy . Tylko jedno mnie zastanawia , co ty tutaj jeszcze robisz
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]