Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Stefa chyba zapomniała, że sama ma nieślubne dziecko ::jezyk:: Mam nadzieję, że to się wkrótce wyda i że wtedy Brooke będzie triumfować :D
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Obejrzałam dziś Modę po... miesięcznej (?) przerwie :P Extra, trafiłam na bardzo ciekawe odcineczki :serce: Stefa boska - jak to ona! :serce: Oczywiście nie popieram tego co zrobiła, podłe to było, ale lubię ją oglądać jak miesza, knuje itp. A te jej "alleluja!" :serce:

Amber oduczyła się kłamać :P Z tym metabolizmem to wymyśliła... I jaką minę przy tym miała ::rad::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Dzisiejsze odcinki były super, zwłaszcza Stephanie. :serce:
Podobała mi się konferencja. Teraz to się dopiero zacznie, bo
dziennikarze już zaczynają zadawać pytania.
Lecz trochę mi żal Brooke, ale z drugiej strony to
bardzo dobrze się stało.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ziggy pisze:Stefa chyba zapomniała, że sama ma nieślubne dziecko ::jezyk::
Dobre xD :zeby: Teraz powinna wejść Sally i to oznajmić całemu światu: Stefa, a kto jest ojcem Ridge'a, co to za szczęściarz??? ::cojest:: ::rad:: ::jezyk:: Wtedy dopiero byłoby zabawnie ::loll::

Dzisiejsze odcinki były wyjątkowo fajne ::rad:: Teksty i minki Stefy :zeby: ::rad::

Na tę scenę z konferencji czekałem chyba z półtora roku :zeby: ::jezyk:: Właśnie wtedy obejrzałem ją po raz pierwszy na YouTube i od tej pory oglądałem ją regularnie ::rad:: ::loll::

Trochę mam żal do Amber, w ogóle nie powinna rozmawiać ze Stefą, powinna uciec z jej gabinetu, ale ona musiała robić niejednoznaczne miny i Stefa wszystko wyniuchała ::kwasny:: ::plask wczolo:

Trochę mi żal Brooke, ale przecież Nasza Logan zawsze spada na cztery łapki, bardziej trzeba się martwić o Taylor - biedaczka nie ma żadnego wątku ::jezyk::
Awatar użytkownika
Szon

Post autor: Szon »

Stephanie jak zwykle wykorzystała sytuację i ogłosiła publicznie że Brooke będzie miała dziecko. Cała ona. :roll:
Ridge dałby już spokój. Skłócił się z całą rodziną bo on wielki pan musi mieć władzę. ::kwasny:: Nie ma szacunku do nikogo - do Brooke, swoich braci i sióstr, nawet do "ojca". Jednym słowem zrobił się z niego nadęty bufon który myśli że jest najważniejszy.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Stephani jak zwykle inne kryteria stosuje do wszystkich . Jeszcze jakiś czas temu stwierdziła ,że skandale firmie są nie potrzebne , a jak ktoś stwierdził ,że to może przykuć uwage mediów to się uburzyła . A dziś co zrobiła :?: Wyłowała skandal ,którym i tak nic nie odniesie ,no bo niby co ma tym faktem u grać :?: Firmy nie zostawi,a może jedynie zdenerwować Logan ,co w konsekwencji może doprowadzić do wywalenie Stephani z FC albo zmienić nazwe firmy na FC na LC :zeby: Poza tym Stephani ma jakieś braki ze szkoły, przecież wiadomo że prędzej czy później będzie widać jej brzuch ,więc będzie musiała się przed wszsytkimi wytłumaczyć .
Milagros

Post autor: Milagros »

Wreszcie nadali ten odcinek!
Nie mam żalu do Amber,bo to nie jej wina,że Stefa domyśliła się prawdy ::kwasny::
Podobała mi się ściema Amber,że Brooke ma problemy z metabolizmem ::loll::
Niestety,Stefa wie i musiała zrobić publicznie wielką kompromitację Brooke :evil:
Mimo to mam nadzieję,że Brooke się nie podda ::jezyk::
Jutro jeszcze ciekawszy odcinek niż dziś-muszę go obejrzeć.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Być takbezlitosną dla ciężarnej potrafi chyba tylko Stefa. Ridgw obrażający się na wszystkich jest nieodrodnym synkiem... Erica. Mimo wszystko wiele ma po przybranym tatusiu. Bardzo mi szkoda Brooke i jej nienarodzonego jeszcze dziecka. A Stephani, ta rodzinna kobieta, w ogóle nie ma szacunku dla ciężarnych - Amber szarpała i krzyczała na nią.
Scenarzyści mają nas za idiotów. Brooke boi się, że dziennikarze zauważą ciążę, ale nie dzieci, znające ją dobrze i widzące na co dzień :shock:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
agasb11

Post autor: agasb11 »

Stefa jest fenomenalna, nie ma takiej drugiej w tym filmie jak ona ::rad::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Zapomniałem jeszcze o czymś napisać. Kiedy kamera został skierowana na Brooke w tym telewizorze, a ta podniosła pelerynę i akurat zobaczyliśmy jej brzuch - wybuchnąłem tak wielkim śmiechem, że do teraz jeszcze się śmieję, jak o tym pomyśle ::plask wczolo: ::loll:: ::loll:: ::loll:: :zeby: I jeszcze te minki Forresterów ::ke:: ::ke:: ::ke:: :zeby: :zeby: :zeby:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nienawidzę Stephanie :evil: Jak ona śmie robić takie rzeczy kochanej Brooke, ona ma czelność upokarzać Logan a sama co :x ukrywa to że ma syna z innym mężczyzną ::ke:: Stephanie jest głupia, beszczelna, cyniczna, ironiczna i idiotyczna :!: Nienawidzę jej!!!

Amber broniła Brooke jak prawdziwej przyjaciółki :) I to mi się w niej bardzo podobało, tylko ta głupia Stephanie wszystko musi zawsze skomplomitować. Widać było że Amber i Megan były bardzo przejęte jak Stephanie pojawiła się w tej sali.

[scroll]Nienawidzę Cię Stephanie![/scroll]
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Mareczek pisze:Nienawidzę Stephanie :evil: Jak ona śmie robić takie rzeczy kochanej Brooke, ona ma czelność upokarzać Logan a sama co :x ukrywa to że ma syna z innym mężczyzną ::ke:: Stephanie jest głupia, beszczelna, cyniczna, ironiczna i idiotyczna :!: Nienawidzę jej!!!

Amber broniła Brooke jak prawdziwej przyjaciółki :) I to mi się w niej bardzo podobało, tylko ta głupia Stephanie wszystko musi zawsze skomplomitować. Widać było że Amber i Megan były bardzo przejęte jak Stephanie pojawiła się w tej sali.

A ja wprawdzie nie jestem już fanem Mody, ale lubię Stephanie. Piszesz, że Amber broniła Brooke. Właściwie to po co jej broniła ? Przecież Brooke tak źle życzyła Amber, a teraz Amber broni tej babajagi. Będzie jej bronic, aż w końcu jeszcze Brooke da jej kopniaka w... wiecie co ::kwasny:: Tak się jeszcze Brooke odwdzięczy Amber, że da jej kopniaka. Bruk w końcu wykorzystuje ludzi do własnych celów.

Stephanie jest cudowna, najlepsza, przemiła, doskonała :zeby:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

GL forever pisze:
Mareczek pisze:Nienawidzę Stephanie :evil: Jak ona śmie robić takie rzeczy kochanej Brooke, ona ma czelność upokarzać Logan a sama co :x ukrywa to że ma syna z innym mężczyzną ::ke:: Stephanie jest głupia, beszczelna, cyniczna, ironiczna i idiotyczna :!: Nienawidzę jej!!!

A ja wprawdzie nie jestem już fanem Mody, ale lubię Stephanie. Piszesz, że Amber broniła Brooke. Właściwie to po co jej broniła ? Przecież Brooke tak źle życzyła Amber, a teraz Amber broni tej babajagi. Będzie jej bronic, aż w końcu jeszcze Brooke da jej kopniaka w... wiecie co ::kwasny:: Tak się jeszcze Brooke odwdzięczy Amber, że da jej kopniaka. Bruk w końcu wykorzystuje ludzi do własnych celów.

Wcale nie jest cudowna, najlepsza, przemiła, doskonała - ona jest wstrętną starą i wredną wydrą która ciągle krzywdzi osoby które (według niej) są niebezpieczne, złe itp. Ona jest niebezpieczna, chora psychicznie i fizyczni też (ile razy była o krok od śmierci) Nienawidzę jej tak jak ona nienawidzi Brooke :twisted:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Mareczek pisze:
GL forever pisze:

Wcale nie jest cudowna, najlepsza, przemiła, doskonała - ona jest wstrętną starą i wredną wydrą która ciągle krzywdzi osoby które (według niej) są niebezpieczne, złe itp. Ona jest niebezpieczna, chora psychicznie i fizyczni też (ile razy była o krok od śmierci) Nienawidzę jej tak jak ona nienawidzi Brooke :twisted:
Jest chora psychicznie i fizycznie przez Brooke ::jezyk:: Ona doprowadza ją do takiego stanu ::jezyk:: Przez nią dostała udaru i nie mogła potem chodzic.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

GL forever pisze:

Czy Amber broniła Brooke :?: ::chytry:: - mam wątpliwości ,ale przypuśćmy ,że tak . Teraz zastanówmy się dlaczego jej tak broniła :?: Może przez męża ,który jest jej synem ,a co za tym idzie głownym ( obok Bridget ) spadkobiercą jej potęgi mody na świecie , więc Amber głupia by była gdyby miała z władzy zrezygnować . Amber także wie ,że kiedy Forresterowie rządzili by ona nie miała by nic do powiedzenia .

PS : GL forever my już wszyscy wiemy ,że ty nie jesteś fanem Mody , ja już to słyszałm z 10razy . Tylko jedno mnie zastanawia , co ty tutaj jeszcze robisz ::chytry::
Zablokowany