As the world turns

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Mikao6

Post autor: Mikao6 »

Jak mnie wczoraj wkurzał ślub Katie i Jacka... Boooooooze. Musze przyznać z ręka na sercu, ze Katie i Jack do siebie nie pasują i w związku z tym spodziewam sie kłopotów. :twisted:
No i z mojej strony to chciałbym, żeby Brad i Carly byli razem. Moze sie chłopak przy niej zmieni przynajmniej. :wink:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Mikao6 pisze:Jak mnie wczoraj wkurzał ślub Katie i Jacka... Boooooooze. Musze przyznać z ręka na sercu, ze Katie i Jack do siebie nie pasują i w związku z tym spodziewam sie kłopotów. :twisted:
No i z mojej strony to chciałbym, żeby Brad i Carly byli razem. Moze sie chłopak przy niej zmieni przynajmniej. :wink:
Jack i Katie do siebie nie pasują ? No jak ? Frankensztajn i złośliwa baba ? Nie jest tak źle :lol:

Może i Carly pasowałaby do Brad'a, ale ja liczę na to, że Simon wróci i Carly będzie z nim. Tworzyli razem świetny związek :lol: Tęsknię za Simon'em :(
Ostatnio zmieniony 2007-09-26, 15:48 przez GL Forever, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

GL forever pisze:
Mikao6 pisze:Jak mnie wczoraj wkurzał ślub Katie i Jacka... Boooooooze. Musze przyznać z ręka na sercu, ze Katie i Jack do siebie nie pasują i w związku z tym spodziewam sie kłopotów. :twisted:
Jack i Carly do siebie nie pasują ? No jak ? Frankensztajn i złośliwa baba ? Nie jest tak źle :lol:

Może i Carly pasowałaby do Brad'a, ale ja liczę na to, że Simon wróci i Carly będzie z nim. Tworzyli razem świetny związek :lol: Tęsknię za Simon'em :(
Mika06 pisał o niedopasowaniu się Katie i Jacka,a nie Carly i Jacka. :lol:

A co tam u Craiga? Będą wobec niego jakieś konsekwencje? I co on dokładnie wymodził już?
Dusty żyje? Gdzie teraz przebywa?
GL Forever

Thorne pisze:
GL forever pisze:
Jack i Carly do siebie nie pasują ? No jak ? Frankensztajn i złośliwa baba ? Nie jest tak źle :lol:

A co tam u Craiga? Będą wobec niego jakieś konsekwencje? I co on dokładnie wymodził już?
Co do niedopasowania... poprawiłem post :lol: Strzeliłem straszną gafę, sorry.

U Craiga nudno. Jakoś najbardziej nudzi mnie wątek z nim, Paulem, Rossaną... ze wszystkimi osobami, które dotyczą tego wątku. Ten wątek wydaje mi się taki, jakby do niczego nie zmierzał. A Dusty nadal przebywa w bagażniku samochodu :lol:
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

GL forever pisze:
Thorne pisze:
GL forever pisze:

Co do niedopasowania... poprawiłem post :lol: Strzeliłem straszną gafę, sorry.

U Craiga nudno. Jakoś najbardziej nudzi mnie wątek z nim, Paulem, Rossaną... ze wszystkimi osobami, które dotyczą tego wątku. Ten wątek wydaje mi się taki, jakby do niczego nie zmierzał. A Dusty nadal przebywa w bagażniku samochodu :lol:
Kurcze,chyba znów będę musiał sobie ściągnąć jakiś odcinek ATWT,bo mnie b.ciekawi,co z Dustym. :lol: Ciekawe,kto go tak urządził,znaczy ten Winston? Ciekawe,jakie miał motywy...
GL Forever

Thorne, ściągaj ATWT bo to baaaaaardzo dobry serial.

No Winston go tak urządził ::jezyk::

Dusty zaczął z nim gadac, wymądrzac się, potem poszedł do jakiegoś pokoju, napił się wody i Winston zaciagnął go do bagażnika, a potem zastrzelił. Dusty potraktował go wcześniej małym kopniakiem. Znaczy się, Winston go POSTRZELIŁ.

[ Dodano: 2007-10-06, 23:25 ]
Jestem po odcinku ATWT z 5 października. Odcinek był bardzo dobry !

Winston ma strzelbę i chce zabic Luke'a ::kwasny:: Wariat ! A poza tym, to kompletnie nie rozumiem, dlaczego walnął Meg w głowę. Walnął ją w głowę i zostawił w chacie, nic z nią nie zrobił. Ona się potem obudziła i był przy niej Paul. A potem poszła z nim do łóżka ::jezyk:: Paul żeni się z Rossaną w Halloween, a idzie z Meg do łóżka ::kwasny:: A to jeden...

Zapowiedzi na następny tydzień są bardzo interesujące. Luke nie może ruszac nogą :| Jest w szpitalu ! Och ! :cry: Ten Winston to drań ::kwasny::

Czy ja dobrze widziałem i w tych zapowiedziach na następny tydzień Jack całował się z Rossaną ? :? :shock:

W następnym tygodniu Holden da po twarzy Dusty'emu :? No, nieźle.

Odcinek z 5 października znowu utwierdził mnie w przekonaniu, że ATWT to najlepsza soap opera w dziejach.

Zauważcie, że ATWT, mimo że pewnie serial nie ma zbyt wysokiego budżetu, bo leci w niezbyt wielkiej liczbie krajów, to jednak bardzo się starają i sceny w plenerze są dosyc często jak na amerykańską dzienną operę mydlaną. A w Modzie na sukces, która ma na pewno znacznie wyższy budżet od ATWT, bo jest sprzedana do wielu krajów, to w ogóle się nie starają i sceny w plenerze są raz na rok, a mogłyby byc częściej ::kwasny:: Mam nadzieję, że starania ludzi robiących ATWT zostaną wynagrodzone i serial pójdzie wysoko w rankingach oglądalności, a Moda pójdzie w dół za to, że się nie starają. Popatrzcie na wiek seriali. ATWT leci 51 lat, a Moda 20. W ATWT są takie akcje, jakby to była młoda soap opera, a w Modzie takie nudności, jakby leciała z 80 lat :roll: Dobra, ja już się nie czepiam Mody na sukces ::jezyk::

Pozdrawiam ::jezyk::

[ Dodano: 2007-10-06, 23:29 ]
Zauważcie, że w ATWT, mimo że serial nie ma pewnie zbyt wysokiego budżetu, bo leci w niezbyt wielkiej liczbie krajów, to jednak bardzo się starają

Nie mogę zedytowac posta, więc powyżej umieszczone jest poprawione zdanie ::jezyk:: Poprawionu kawałek zdania.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ten bannerek jest super. Brawo dla kreatora za pomysłowość!! :)

Obrazek
GL Forever

Ryan Lavery pisze:Ten bannerek jest super. Brawo dla kreatora za pomysłowość!! :)

Obrazek
Och ! O ludzie, ale super ! :zeby: Ogromne dzięki za umieszczenie, Ryan ! :zeby: Bardzo, bardzo fajny banner :zeby: :zeby: :zeby:

W odcinku, który ściągam szykuje się straszna rzecz. Noah ma pocałowac Maddie ! :? Ech... to wszystko przez Winston'a ! Gdyby nie strzelił do Luke'a, wszystko byłoby dobrze.

Przez tego Winston'a Luke może teraz nie chodzic :cry: Ach ! Wnerwia mnie ten Winston, dobrze że policja ma go w swoich rękach.

A tak w ogóle to Dusty jest niezniszczalny. W odcinkach z tego tygodnia jeszcze leżał na szpitalnym łóżku, a chwilę później siłował się z Winston'em ::loll:: ::loll:: ::loll::

Odcinek, o którym mówię, że ściągam, z pocałunkiem Noah'a i Maddie, to odcinek z 11 października. A akcja w szpitalu z Winston'em była 10 października. W ogóle polecam ściągnięcie odcinków z tego tygodnia :)

[ Dodano: 2007-10-28, 18:34 ]
http://www.soapcentral.com/atwt/news/2007/1029-zenkpinter.php

Smutna wiadomośc :( U Colleen Zenk Pinter, wcielającą się w postac Barbary Ryan, zdiagnozowano raka :( Więcej o tym pod podanym powyżej linkiem :(

Mam nadzieję, że z Collen będzie wszystko dobrze :( Trzymam kciuki, żeby udało jej się wygrac z chorobą.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nie oglądam ATWT, ale również trzymam kciuki za to, żeby Colleen Zenk Pinter wygrała ze swoją chorobą. Za dużo ostatnio tych tragedii w świecie soap oper.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Mikao6

Ja również trzymam za nią kciuki. :D
Co prawda Barbary za bardzo nie lubię, ale aktorka ja grająca jest fajna. I mam nadzieje, ze z tego wyjdzie. :)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

W ATWT najbardziej lubię Carly następnie właśnie Barbarę, kolejnie Susan.Szkoda, że Collenn ma raka , nie wyobrażam dsobie ATWT bez niej zwłaszcza , że gra w tym serialu niezmiennie od 29 lat i to jest chyba jedyna postać ze starszego pokolenia, która pojawia się regularnie.I wogóle aktorka ma świetny akcent, porównał bym do aktualnej postaci z BB , ale nie wiem czy tu można...Można?Trzymam za nią kciuki zwłaszcza , że w artykule jest napisane , że wyleczlność we wczesnym stanie choroby jest 80%
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
GL Forever

Oto kilka scenek z ubiegłorocznego wątku z seryjnym zabójcą, czyli jak można przyciągnąc młodego widza przed telewizor :P

Pierwsze morderstwo.

Uwaga: krew się leje !

Pierwsze morderstwo mogę oglądac tylko na youtube. Zacząłem oglądac ATWT dopiero wtedy, kiedy były morderstwa w lesie :P

Promo wątku z seryjnym zabójcą.

http://pl.youtube.com/watch?v=_UTOHndeA6I

Inne promo z wątku, z seryjnym zabójcą :zeby:

http://pl.youtube.com/watch?v=dkdA3lm-gVg

A tu już nieco coś innego. Promo wątku z burzą śnieżną :zeby:

http://pl.youtube.com/watch?v=6u7zDVwtcHU

Wątek z seryjnym zabójcą jest jednym z najlepszym, odkąd zacząłem oglądac ATWT. To on uzależnił mnie od tego serialu ::jezyk::

Polecam obejrzec filmiki, które zapodałem :zeby:
Mikao6

O, świetne promo. Zresztą obydwa świetne. Jak z takiego dobrego horroru dla młodzieży.
Chociaż ja horrorow nie oglądam to jednak podoba mi sie ten storyline i żałuje, ze nie oglądałem...

Z tym, ze to pierwsze zabójstwo wygląda dość tandetnie. XD Ale przyznać trzeba, ze sie zapatrzyli twórcy na Piątek 13-ego i Psychozę.
GL Forever

Aaaaa ! Ratunku ! Nie mogę już patrzec, na aktora, który gra Craiga ! On jest beznadziejny, nudziarski, itd. itp. Normalnie dno ! Z nerwów zmieniłem mu ocenę z 2 na 1 (na filmwebie). Miał u mnie 2, bo przynajmniej czasem z niego zwała jest, ale jednak zmieniłem na 1, bo jest tragiczny. Błagam, niech zniknie z serialu ten gościu :roll: Jest beznadziejny :roll: Według mnie on też powinien znaleźc się na liście 10 najgorszych aktorów soap oper, którą dałem jakiś czas temu do tematu "Soap opery z innych państw".
Mikao6

Gl, spokojnie... Wycisz sie, pomedytuj trochę, odpręż sie i puść sobie jakąś muzyczkę relaksacyjna. :lol:
Ja Craig'a lubię, bardzo. Ten jego uśmieszek jak chce czegoś od Meg lub innej osoby... No po prostu boski. I mimo, ze trochę nudny jest to jednak najlepiej wciela sie w Craiga, bo on te role zapoczątkował. Jakos nie wyobrażam sobie, żeby Craig odszedł teraz, kiedy Meg nosi pod sercem jego dziecko... Chociaż z drugiej strony równie dobrze może to być dziecko Paul'a. ::jezyk::
ODPOWIEDZ