Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie mam pretencji do Amber. Stephanie swój rozum ma. Potrafi czytać między wierszami i od razu domyśliła się, jaki sekret ukrywa Brooke. Ta jej mina, jak "odkryła Amerykę" była zabójcza. ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: Jak już wymyśliła, to chyba gdzieś jej ta mądrość wyparowała. Bo co ma wspólnego ciąża no może poza, poza urlopem macierzyńskim, czy wychowawczym, z firmą?. Ona nie wpłynie na umiejętności zarządzania korporacją. Z powodu ciąży i ewentualnego "skandalu" Brooke miałaby stracić stanowisko? Stephanie swoim występem zachowała się według mnie irracjonalnie i próbowała poniżyć Brooke. Jestem ciekaw, co z tego będzie.
Deacon udawał, że jakoś panuje nad sytuacją. Podejrzewam, że i tak nie wie, o co w tym wszystkim chodzi. Tylko Whip nie w sosie.
W sumie bardzo fajne odcinki.

Można się czuć świetnie na tym forum, nie będąc fanem MnS, Robi. ::chytry::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Robi pisze:
GL forever pisze:
Mareczek pisze:Nienawidzę Stephanie :evil: Jak ona śmie robić takie rzeczy kochanej Brooke, ona ma czelność upokarzać Logan a sama co :x ukrywa to że ma syna z innym mężczyzną ::ke:: Stephanie jest głupia, beszczelna, cyniczna, ironiczna i idiotyczna :!: Nienawidzę jej!!!

Amber broniła Brooke jak prawdziwej przyjaciółki :) I to mi się w niej bardzo podobało, tylko ta głupia Stephanie wszystko musi zawsze skomplomitować. Widać było że Amber i Megan były bardzo przejęte jak Stephanie pojawiła się w tej sali.

[scroll]Nienawidzę Cię Stephanie![/scroll]
A ja wprawdzie nie jestem już fanem Mody, ale lubię Stephanie. Piszesz, że Amber broniła Brooke. Właściwie to po co jej broniła ? Przecież Brooke tak źle życzyła Amber, a teraz Amber broni tej babajagi. Będzie jej bronic, aż w końcu jeszcze Brooke da jej kopniaka w... wiecie co ::kwasny:: Tak się jeszcze Brooke odwdzięczy Amber, że da jej kopniaka. Bruk w końcu wykorzystuje ludzi do własnych celów.

Stephanie jest cudowna, najlepsza, przemiła, doskonała :zeby:
Czy Amber broniła Brooke :?: ::chytry:: - mam wątpliwości ,ale przypuśćmy ,że tak . Teraz zastanówmy się dlaczego jej tak broniła :?: Może przez męża ,który jest jej synem ,a co za tym idzie głownym ( obok Bridget ) spadkobiercą jej potęgi mody na świecie , więc Amber głupia by była gdyby miała z władzy zrezygnować . Amber także wie ,że kiedy Forresterowie rządzili by ona nie miała by nic do powiedzenia .

PS : GL forever my już wszyscy wiemy ,że ty nie jesteś fanem Mody , ja już to słyszałm z 10razy . Tylko jedno mnie zastanawia , co ty tutaj jeszcze robisz ::chytry::
Oj, Robi. Na tym forum jest największe zbiorowisko fanów oper mydlanych w Polsce. Tu mogę sobie pogadac o takim ATWT w odpowiednim temacie z jego innymi fanami :zeby: Na innych forach nie ma tylu fanów oper mydlanych. W ogóle na innych forach opery mydlane nie mają raczej tematu ::jezyk::

Zresztą oglądam czasem przelotnie Modę i mogę się tu wypowiedziec, co do odcinka :wink:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Amber nie broniła Brook z egoizmu, jak to niektórzy jej zarzucaja, choc pewnie Brook by tak zrobiła ::krzyw:: tylko z z serca....Kiedys Amber jej powiedziała,że będąc przeciw niej, straci syna, nie podlizywała sie jak niegdyś ona do Stefy ::loll:: słynny pedicure ::loll:: ...i taka jest prawda...Brook znając taki sekret zniewidzonej synowej(Amber równie mocno powinna ja znienawidzic i odpłacic pieknym za nadobne i to z nawiązką...)powinna całowac ją po rękach..Amber nic nie jest jej winna, nawet dobrego słowa od teściowej nie usłyszała jak oznajmiła, iż jest w ciąży z jej synem (tylko że jest to katastrofa-i kto to mówi, cóz za ironia ::plask wczolo: ) wg mnie powinna jej nagadac że pewnie puściła sie niewiadomo z kim ::loll:: no ale zaraz poczytam że ble ble ble... i usłyszę stara spiewkę o wspaniałej i niewinnej Brook, więc proszę zagorzałych i fanatycznych obrońców biednej Brook, nie wysilajcie się ::krzyw::
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

::rad:: ::rad:: ::rad::
Wspaniały wykład Stephanie :zeby: Ludzie co za wstyd :oops: I dla Brooke kompromitacja i dla jej dzieci, ze dowiadują sie w ten sposób. Stefa jest bezwzględna :twisted: ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Faktycznie śmiesznie że niby Stephanie boi się skandali dla firmy, sama ukrywa sekret poważny a robi takie coś a co jakby Brooke jej odpowiedziała że ojcem jest ktoś z Forresterów albo nawet prawdę ::plask wczolo: , ale zaślepiona nienawiścią jak zawsze Stephanie tylko własną chorą satysfakcją się kierowała. Tak czy tak my uwielbiamy oglądać te ich konfernecje :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
anita42

Post autor: anita42 »

Zaczepiste odcinki :D Dawno się tak nie ubawiłam ::loll::
morgan89

Post autor: morgan89 »

jak Stephanie moze gada teraz takie bzdury , ze brook zniszczyla wizerunek firmy jak to wszytsko przez nia, jak to ona upokorzyla ja ptzy wszytskich jak to przez nia wszyscy sie dowiedzieli ;/ jak massimo mzoe mowic ze stephanie jes uczciwa kobieta hahahaha normlanie juz nie moge ogladac tego serialu bo nerwy mi na to nie pozwalaja ;/
kocham mode na sukces :)
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Prawie wszystkie postaci ostatnio są hipokrytami :evil:
Ale najbardziej złości mnie Stefa :!: A jej tekst, o tym żeby pójść do Brooke i zmusić ją do rezygancji skojarzyło mi się ze sceną w Shreku, kiedy chłopi biegli z widłami i pochodniami ::plask wczolo:
morgan89

Post autor: morgan89 »

jak oni mogą o wsyztsko obwiniac teraz wszystko brook ;/ to nie do pomyslenia ;/ przeciez to wszytsko wina stefy . ridge tak kochal brook a teraz chce z nia walczyc, Eryk postepuje jak najbardziej wlasciwie, ale do stefy nie mam slow :(
kocham mode na sukces :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Normalnie śmiechu warte dziś były żałosne teksty Ridge'a i Stephanie ::plask wczolo: ::loll:: Stephanie sama zrobiła skandal i jeszcze to przeżywała i Ridge, zaślepiony chęcią władzy zmieniony doszczętnie w czarny charakter i jeszcze jak bezczelnie odnoslili się do Whipa oraz jak śmieli mówić że to dziecko to katastrofa?! Przecież to już 21 wiek, więc cóż to za wielki skandal niby? A Sally w jakim wieku ze swoim projektantem rodziła? Raczej większy by był skandal gdyby Stephanie powiedziała że Ridge jest Massima ::plask wczolo: albo Ridge że zapłodnił Morgan, kto tu jest hipokrytą? Dobrze że Taylor nie dolewała dziś oliwy do ognia i wreszcie trochę ładniej wyglądała, Deacon za to jakieś takie miny niekorzysne robił, trochę zbrzydł ostatnio a może to na tle Whipa ::jezyk:: Ta sprawa że to nagle zaszkodzi firmie to naciągane bzdety :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Mass powiedział, że Stefa jest jedną z najbardziej poważanych osób w 'fashion industry'. Ja już widzę tę radość rodziny i wszystkich pozostałych na wieść, że Ridge nie jest synem Ericka, to na pewno nie wywołałoby skandalu ::krzyw:: Gee, masakra ::kwasny::
Awatar użytkownika
Szon

Post autor: Szon »

I pomyśleć że byłem fanem Brooke! O czym ja myślałem? :roll:
Wszyscy mnie dziś wkurzali: Stephanie i jej beznadziejne kłótnie z Brooke i Ericiem, Brooke która ciągle wszystkich okłamuje, Whip który nie wiadomo dlaczego podaje się za ojca dziecka, Massimo strzelający swoimi przeterminowanymi tekstami... Ech... ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No Brooke błąd popełniła wcześniej że nie oparła się uczuciu do Deacona a obecnie nie miała wyjścia i jechała na kłamstwie Whipa, teraz pozbiera myśli i zdecyduje co dalej będzie dobre dla jej dzieci (narodzonych i nienarodzonego)
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Czy może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego wszyscy uważają Whipa za ojca dziecka Brooke? Bo oglądałam, tylko od połowy pierwszego odcinka.
Wkurzała mnie dziś Stephanie i Ridge - ale z Ridgem to normalka.
Jak tym biednym Whipem wszyscy pomiatają... Stephanie, Ridge, Brooke i nawet Bridget. ::jezyk:: A jaki on przystojny... :serce:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ja jednej sprawy nierozumiem.Mianowiecie czemu wszyscy powtarzają,że to wielki wstyd i skandal,że Brooke będzie miała dziecko.Czy to ona pierwsza czy ostatnia ma nieślubne dziecko :roll: Ojciec się zadeklarował,jest to w sumie bliżej nam nieznany jak i chyba wszystkim jakiś pracownik firmy no i według mnie OK.Co z tego,że nie jest tak bogaty jak dotychczasowi partnerzy Brooke.Cóż się tak oburzają :roll: Co to mezalians?Średniowiecze?Skandal i wstyd to byłby gdyby poznali prawdę...... ::krzyw::

[ Dodano: 2007-09-26, 17:32 ]
Beja pisze:Czy może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego wszyscy uważają Whipa za ojca dziecka Brooke?
Widząc co sie dzieje sam podszedł i powiedział,że jest ojcem.
Team Hunter:)A jak!
Zablokowany