Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Już opisuję 8)

Dzisiaj Brooke i Deacon odgrywali bardzo śmieszne sceny, aby Whip się nie domyślił że to dziecko Sharpa ::jezyk:: Jednak Whip nie jest głupi i domyślił się że to ich dziecko. Nagle weszła Bridget :arrow: Whip zaczął tak gadać że Brooke już chciała się tłumaczyć i przepraszać, ale Whip robił to żeby jeszcze bardziej zdenerwować Deacona i Brooke. Amber zaprojektowała (nawet fajny) strój ale Ridge zrównał go z błotem, Brooke jedank się spodobał i postanowiła wprowadzić go do produkcji. Rick i Amber byli bardzo szczęśliwi. (Brooke nawet przytuliła Amber i podziękowała jej za opiekę nad jej synem) Gdy na zebraniu Rick powiedział że kolekcja Amber wejdzie do sklepów Ridge powiedział że chce być dyrektorem, ale Brooke się nie zgodziła :mrgreen: Wtedy zapowiedział że odejdzie z firmy (myślał że Brooke się nie zgodzi) ale mądra Logan była za odejściem wstrętnego Ridge'a :D Eric zarządził głosowanie: Kristen, Thorne i Eric byli przeciwko Ridge'owi :twisted: Ridge zrobił wielkie oczy, Stephanie też i otworzyła usta i koniec odcinka.

Mam nadzieję że pomogłem :wink:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Dzisiaj trochę męczący ten wątek Deacon/Brooke/Whip. I w ogóle jak taka niewykształcona osoba jak Amber ma miec swoją kolekcję?!To że wyszła za Ricka niczego nie oznacza. Założę się że w USA jest tysiące inteligentnych,wykształconych młodych ludzi którzy zajęli by miejsce Amber i lepiej by pełnili swoją funkcję. Dzisiaj tez jak Brooke stała przy Amber zauważyłam że mimo iż dzieli je wiele lat to Brooke wygląda 1000 razy lepiej.Coś ostatnio Tony się nie pojawia.Acha, a propo Ridge'a sodówa mu uderzyła do głowy z tą władzą. Koleś po prostu przegina. I dobrze, niech odchodzi z FC (choc jego projekty były na pewno bardziej wartościowe niż Amber).
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ridge zapędził się w kozi róg, żądając powrotu na stanowisko dyrektora. I przeliczył się, nawet ojciec głosował za jego odejściem. Ma rację, krytykując nominacje personalne Brooke, ale powinien swoje sugestie czy propozycje przedstawiać w inny sposób, a nie szantażować własną rodzinę. ::plask wczolo: I się doigrał.
Amber jest bardzo podekscytowana tym, że będzie projektantką. Nie wiem, czy dziewczyna zdaje sobie sprawę z tego, jaka ciężka praca na nią czeka. Jeden projekt o niczym jeszcze nie świadczy. A Rick powinienen jej uświadomić o trudnościach z tym związane. :wink:
Whip zachłysnął się swoimi podejrzeniami o ojcostwie dziecka Brooke. Deacon najpierw stał jak wryty, a potem nieprzekonująco próbował odsunąć podejrzenia od siebie. I nie wyglądał wiarygodnie w swoich poczynaniach. Pobicie Whip'a było wręcz niepotrzebne. Także Brooke nie wiedziała co robić, to trochę do niej niepodobne. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ridge mówi do Amber,ze jest ona śmieciem a trzech facetów spokojnie slucha tego :shock: :shock: ::kwasny:: ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Mareczek dziękuję za streszczenie odcinków. A co do dzisiejszego pierwszego odcinka to muszę przyznać ze sporo się działo. Stefa nakrzyczała na Eryka :zeby: A Ridge przesadził ::plask wczolo: Był wkurzony bo nie dostał głównego stanowiska a że nie miał się na kim wyżyć to wyżył się na Bogu ducha winnej Amber nazywając ją smieciem :evil: :evil: Dobrze że Deacon mu dokopał wydając znów z siebie odgłos karate kid :mrgreen: Jak Ridge złapał Ricka to myślałam że go zmiażdży jak dżdżownice ::bojesie::
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Podobały mi się dzisiejsze odcinki.
Dobrze tak Ridge'owi. :D
Jak śmie nazywać Amber śmieciem? :evil:
Widać, że Sally coś knuję, ale o pewnie tym przekonamy się
w przyszłych odcinkach
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Noi mieliśmy bójkę!Mimo iż nie darzę Ridge'a dużą sympatią to życzę mu aby wyzdrowiał bo jest dobrym projektantem ;) (na pewno lepszym od Amber) . Fajnie że Stefa będzie z Massimem, wreszcie jakaś świerzość do serialu a nie ciągle nudny wątek Erica&Stephanie . Noi jak na zawołanie pojawił się mój ulubiony Tony!
Siergiej

Post autor: Siergiej »

Szkoda mi Ridge`a , miał rację że Amber to śmieć.
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Nawet szkoda mi Ridge'a. ::ke:: Chyba naprawdę musiał zawieść się na Ericu. Rozmowa Sally i Tonyego była zwykłym nabijaniem czasu. Sally mogła wyznać mu prawdę. ::ok::
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Ostatnio to co wyrabia Ridge jest jakimś nieporozumieniem.Niech ten mutant spada z rodzinnej firmy Erica,bo uważa się za najlepszego.Jakim prawem obraża ciężarną kobietę?Widać,że nie zasługuje nawet,żeby zamiatać podłogi:]Oby nigdy już nie poruszał swoją małpią ręką :mrgreen: Stefa też przegięła wszystkich wyzywając.Wyszła z niej prawdziwa bestia 8) Massimo powinien się wstydzić,że spłodził takiego syna jak Ridge.Jeszcze ten wygląd ::jezyk:: ugh
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Milagros

Post autor: Milagros »

Ostatnio Ridge naprawdę przegina :!: Wszystkich wyzywa i obraża(dziś padło na Amber)
i uważa siebie za jakiś cud natury ::kwasny::
No to go pokarało i przy pomocy Deacona sobie rączkę rozciachał :zeby:
Smiać mi się chciało jak go pokazali w tym szpitalu w tej koszulce ::loll:: Naprawdę
wyglądał śmiesznie.
Oczywiście znów ta sama sytuacja,że wszyscy wiedzą gdzie mają iść jakby tylko jeden szpitalik tam mieli ::plask wczolo:
Ja się cieszę z takiego obrotu sprawy-niech Stefa i Ridge idą do Massa.
Eryk miał minę jakby chciał zjeść Massima ::jezyk:: Niech ten sekret się w końcu wyda ,bo mam dość słuchania pogadanek Sally na ten temat.
A i pojawił się dawno niewidziany Tony-szkoda,że musiał być tzw"wypełniaczem"
scen :wink:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Bardzo podobało mi się to że Ridge wreszcie dostał za swoje :twisted:
Jak on śmie nazywać Amber śmieciem :x To raczej on nim jest ::kwasny::
Zachowanie Deacona było wspaniałe :serce:
Stephanie jak zwykle przegina, po co ona krzyczy na Erica to jego sprawa :!: :zmiesz::
Trochę zawiodłem się na Ericu ::kwasny:: Już myślałem że działa dla dobra firmy, a on już chce przekonywać Brooke do zmiany decyzji :zmiesz::
Massimo jak zwykle elegancki i wygadany ::jezyk:: Ale go już troszkę polubiłem ::rad::
Tony miał jakieś takie brzydkie włosy ::chytry::
Podobał mi się tekst Sally o wstąpieniu do rodziny Forresterów.... ::cojest::

Mój 1000 post :zeby:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ridge sam jest sobie winien, postawił ultimatum, a potem ma pretensje, że nie jest w firmie. Gdyby nie wyskoczył z tym szantażem, to nadal miałby ciepłą posadę głównego projektanta FC. Każdy ma swoje ambicje i ma prawo do ich realizacji, ale nie metodami, którym hołduje Ridge. ::plask wczolo: I jeszcze uważa sie za pana świata, jakim prawem on nazwał Amber śmieciem :?: Już myślałem, że ta dziewczyna przyłoży mu, ale zastąpili ją inni.
Stephanie ma prawo do swoich sądów i opinii, może bronić swojego syna, wedle uznania. :| Ale niech też spojrzy na całą sprawę oczami Eric'a.
Sytuacja w szpitalu zrobiła sie bardzo niemiła. Eric próbował jakoś zaradzić sytuacji, ale na synu i żonie nie robi to większego wrażenia.
Jak Sally coś sobie wymyśli, to już trzeba się mieć na baczności. ::loll:: Bo ona już nieraz udowodniła, że ma zmysł przewidywania przyszłości. ::loll:: Ciekawe, czy tym razem jej prognozy się sprawdzą.

Jutro nie ma "MnS", a w czwartek powtórek. Proszę tu nie komentować tej informacji. :D

[ Dodano: 2007-10-04, 21:23 ]
Sam już nie wiem co mam myśleć o tej sałlej sytuacji z Eeic'em. Za to sama Stephanie gadała dziś troche od rzeczy. Gdyby nie ona, nie doszłoby do tego całego zamieszania z ridge'em. dla ridge'a nie Brooke jest problemem - tylko jego przerost ambicji. Jej nie lubi teraz, bo mu odebrała władzę. Przecież wcześniej był z nią w dobrych stosunkach, teraz ma do niej żal. ::kwasny::
Projekty Amber były takie średnie. Ani nie zachwycały, ani nie odstraszały. Dziewczyna jest jednak zbyt pewna sukcesu. W tej branży niczego nie można byc pewnym. Jak ja to powiem "łaska klienta na pstrym koniu jeździ" :wink:
O Whip'ie się na razie nie wypowiadam. ::ysz::
bastet78

Post autor: bastet78 »

Ridge sie strasznie wywyższa,a nawanie Amber smieciem,to przegięcie. Dziewczyna się stara i fajną ma tą kolekcję.

Ehhh,a Eryk sie dzisiaj rozpłakał. No to koniec pewnego etapu.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ostatnio odcinki bardzo ciekawe. Najbardziej podoba mi się wątek kariery Amber.
Za to nudzi mnie wątek Whipple/Whirepool i ciąży Brooke.
Zablokowany