Dr Quinn

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

No i się Dr Quinn skończyła... Miałam nadzieję że i Mathew sobie pannę znajdzie, ale widać nie było mu pisane.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

katarzynka pisze:No i się Dr Quinn skończyła... Miałam nadzieję że i Mathew sobie pannę znajdzie, ale widać nie było mu pisane.
A to prawdziwy ostatni odcinek wyemitowano na Tvp2? Opowiedz go proszę bo nie pamiętam :(
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
katarzynka

Nie wiem czy to był ostatni-ostatni, ale serialu już tvp2 nie puszcza, a w opisie odcinka pisało 'xxx-ost'

ze strony http://www.seriale.pl/news/opisy/dokto30.htm

Odcinek 148: "Nowy początek"
Colleen kończy naukę w college'u i zostaje przyjęta do Żeńskiej Akademii Medycznej w Filadelfii. Ma tylko 3 tygodnie przed wyjazdem. po rozmowie z Sullym Andrew postanawia wziąć sprawy w swoje ręce. Przyjeżdża do Colleen i na osobności przed domem oświadcza się jej. Cała rodzina obserwuje ich przez okno. Colleen zgadza się. Jake sprzedaje swój udział w hotelu Prestonowi. Otrzymane pieniądze pozwalają spłacić dług jego żonie Teresie. Preston niemal natychmiast musi odsprzedać udziały w hotelu bowiem ma kłopoty finansowe. W związku z krachem na giełdzie traci on pieniądze wszystkich swoich klientów. Brian traci oszczędności przechowywane w banku, które chciał przeznaczyć na prezent dla Colleen. Musi prosić Lorena o odesłanie prezentu. Grace i Robert E znów tworzą szczęśliwą parę. Dr Mike planuje ślub córki z takim samym zapałem jak jej matka planowała ślub Michaeli i Sully'ego. Podczas oglądania sukni ślubnej Michaeli, prosi ona córkę by wstrzymała się ze ślubem do ukończenia studiów. Andrew po zastanowieniu przyznaje rację Michaeli. Ze względu na odwołanie ceremonii Andrew postanawia zostać w Colorado. Zastanawia się czy nowi właściciele pałacu u źródeł pozwolą mu nadal prowadzić klinikę. Dorothy musi spłacić kredyt w banku by zachować gazetę. po rozmowie z Sullym Michaela proponuje córce by jednak wzięła ślub przed wyjazdem. Michaela zostaje pierwszą druhną. Andrew prosi Matthew o bycie drużbą. Mimo, że Colleen wysyła telegram do ojca, prosi Sully'ego o poprowadzenie jej do ołtarza. Sully proponuje Prestonowi w imieniu senatora Dinstona kupno pałacu. Warunkiem jest powierzenie prowadzenia kliniki Michaeli do czasu znalezienia dobrego kandydata. Przed ceremoniom Michaela odwiedza grób Charlotte Cooper. Dziękuje jej za powierzenie jej dzieci. Colleen i Andrew pobierają się podczas cudownej ceremonii. Loren wręcza Brianowi prezent dla Colleen i proponuje by spłacił go później gdyż mu ufa. Prezentem jest ramka ze zdjęciem całej rodziny. Loren udziela także Dorothy pożyczki na wykupienie gazety. Zaprasza ja do tańca, lecz prowadzi do Tańczącej Chmury. Godzi się z jej związkiem z Indianinem. Grace ma dla męża wspaniała nowinę. Jest w ciąży. Jake pokazuje żonie rysunek ich przyszłego domu. Michaela i Sully obserwują swoje dzieci tańczące na weselu. Sami także przyłączają się do zabawy.
Abec

Post autor: Abec »

Trzeba zawiadomić ludzi z seriale.pl, że nie pisze się Robert I. tylko Robert E ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dziękuję Katarzynka :: bow :: To chyba właśnie był ostatni odcinek, fajny.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

To był ostatni odcinek :( . Trochę bezsensu :? Oglądałam go przez przypadek i zastanawiałam się nad końcem. W sumie to nie wiadomo jak miałby wyglądać ostatni odcinek. :roll:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Rzeczywiście fajny był ten ostatni odcinek, chociaż Michaela mnie w nim trochę denerwowała. Jak powiedziała Colleen, by odwołała ślub z Andrew myślałam, że rzucę w nią butem. ::jezyk:: :wink:
Awatar użytkownika
katarzynka

Myślałam że skoro serial nie miał aż takiej ilości większych wątków to wszystkie znajdą swój finał, a tu nic z tego. IMO fajnym rozwiązaniem byłoby zrobić coś w stylu '5 lat później', no ale nakręcili to co nakręcili i nie ma co marudzić :wink:
Abec

Post autor: Abec »

W wypadku "5 lat później" utrudniliby sobie drogę do kontynuacji filmowych (przecież potem były aż dwie), książkowych itd.
Ambrossia Moore

Abec pisze:W wypadku "5 lat później" utrudniliby sobie drogę do kontynuacji filmowych (przecież potem były aż dwie), książkowych itd.
Książkowych :?: To jest taka książka ,, Doktor Quinn '', czy coś takiego :?: :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Dziś około 12 na TVP 2 natknęłam się na odcinek (końcówkę juz) Dr Quinn, czy to znaczy, ze serial wraca? I od której serii? Dziś były jakieś stare odcinki (Sally budował jeszcze nowy dom).
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No właśnie dziwne widziałem dziś kawałek odcinka jak znowu starego jak Marya lunatykuje :lol:
Ambrossia Moore

plaska pisze:Dziś około 12 na TVP 2 natknęłam się na odcinek (końcówkę juz) Dr Quinn, czy to znaczy, ze serial wraca? I od której serii? Dziś były jakieś stare odcinki (Sally budował jeszcze nowy dom).
Puszczają 3 serię, ale godzina mi nie pasuje. :? A nowych i tak już nie będzie, bo TVP 2 puściła już wszystkie.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Dziwny ten serial. Niby nudny, a ciekawy.
ODPOWIEDZ