Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Świetne były dzisiejsze wspomnienia miłości Erica i Stephanie :serce: Steph była jeszcze wtedy taka młoda, miała dziwne włosy, a w sukni ślubnej wyglądała bardzo młodo :D Wreszcie była Taylor :: bow :: Wyglądała ślicznie :serce: Jednak nici ze wspólnej wycieczki Massima. I dobrze. Eric jest taki samotny teraz, wolałabym żeby Steph już do niego wróciła.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Taylor wreszcie odzyskuje urodę, wspomnienia Eryka fajne, ta scena co tańczy ze Stephanie w czarnej sukni to było po przyjęciu u Brooke przed laty. Ogólnie te wspomnienia zaczeły się od fotki, ktra wydawało się tylko pauzą sceny no i Eryk znalazł dziś tę fotkę młodego Massimo i Stephanie -może ktoś zrobił zdjęcie jej i może dać na forum? Oczywiście zapomniałem że w tym tygodniu szybciej B&B i przegapiłem początek, ostatnio więc często korzystam z Youtube ::kwasny:: dlatego dzięki tym co zamieszczają tam, róbcie tak dalej :: bow :: No a Brooke dziś zaczeła sie przekonywać do Whipa, który jak zauważono wreszcie ma poczucie humoru, Deacon jest zwyczajnie zazdrosny :zeby: Bridget znowu zaczeła gadać o tych skórzanych gaciach ::loll:: i kto by pomyślał że przez nie tak sie potoczy akcja serialu ::rad:: o ile pamiętam Betsy je dostała za to że wygadała, iż będzie przyjęcie urodzinowe dla Bridget.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Nie mogę sie przyzwyczaic że odcinki od dzisiaj od 15.35 i włączyłam o 16.00 :evil: . Fajne były te wspomnienia, a Brooke na kolacji :serce: fajne jest też to że otwiera się przed Whipem kto wie może zmieni na jego temat zadnie :D Taylor wróciła wreszcie :P tez nieźle wyglądała. Noi wreszcie jakaś swieżośc w serialu nie Steph z Ericem a z Massimem :lol: .
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Najbardziej podobały mi się wsomnienia Erica :mrgreen: Fajnie przypomnieć sobie te dawne sceny ::rad:: Już odzwycziłem się od Erica w białym garniturze ::jezyk:: . Brooke ślicznie wyglądała na kolacji :serce: Bridget robi się naprawdę strasznie nudną postacią :ziewam: Deacon ciągle broni Brooke - to bardzo szlachetne, ale ile można ::plask wczolo: Whip już coraz częściej się uśmiecha ::chytry:: Taylor wróciła i jak zwykle nic ciekawego robiła ::cojest:: I ta gadka o skórzanych spodniach :zeby:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dzisiejsze odcinki nie porywały akcją. Na kolacji to prym wiodła dzisiaj Bridget. Odnoszę wrażenie, że to ona i Whip są parą, a nie Whip i Brooke. Brooke w ogóle była nie w sosie. widac było wyraźnie, że cała ta kolacja ją wręcz dobija. Nridget zdecydowanie najładniej dziś wyglądała. :serce:
Massimo musi się wszędzie przyczepić. Mógłby zachować trochę umiaru w odwiedzaniu swojej "rodziny". I znowu kusił wszystkich swoimi planami.
Wreszcie odezwała się Taylor. I wypadła nienajgorzej. :wink:
Najfajniejsze były wspomnienia Eric'a z dalekiej przeszłości. Stephanie dziwnie wygląda z perspektywy czasu. Szczególnie te jej fryzury są jakieś "inne" :serce: :serce:
Te zdjęcie wzbudziło u Eric'a spory niepokój. Nie zdziwię się, jeśli zacznie grzebać w przeszłości. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ale się Bridget rozgadała na kolacji ::cojest:: Dobrze,że jest wreszcie Taylor ::ok:: Piekna podwójnie :serce: .Brooke też ładnie wyglądała na kolacji :wink:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No i mała Bridget została dziś zaspokojona :lol: Deacon za radą teściowej "popracował" nad małżeństwem ::loll:: wziął się nawet ostro do pracy, aż Bridget zapaliła potem papieroska, ale jednak tekst odcinka "masz coś w kieszeni?" ::rad:: gorący pierwszy odcinek :twisted: Tak w ogóle Whip byłby lepszy dla Brooke, znowu się dzięki niemu zaśmiała po długim czasie :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
bastet78

Post autor: bastet78 »

Nie lubie Ridge'a,ale chciało mi się ryczeć jak odchodził :( :?
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A mnie to nie wzrusza, jak odchodzi. Pierwszy odcinek rzeczywiście gorący... ::rad:: Co do tekstu odcinka, to muszę się zgodzić. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Scena z odchodzeniem Ridge'a była bardzo smutna :( Kristen miała okropne dżinsy ::bojesie:: Te stroje Amber wcale nie są ładne ::ke:: takie njakie ::loll:: Najlepsza była Sally Spectra :D szkoda że Massimo tak paskudnie ją wykorzystał :zmiesz:: Znowu go nielubię :evil: Deacon zadbał o swoje małżeństwo :zeby: a Bridget chyba była zadowolona ::jezyk::
bastet78

Post autor: bastet78 »

Beja pisze:A mnie to nie wzrusza, jak odchodzi. Pierwszy odcinek rzeczywiście gorący... ::rad:: Co do tekstu odcinka, to muszę się zgodzić. ::jezyk::
Ale ci co go żegnali byli wzruszający.
pszczolavel

Post autor: pszczolavel »

A ja się uśmiałam - to pożegnanie było takie pompatyczne,co najmniej, jakby to był pogrzeb, no i jeszcze ten cytat z Biblii...
Awatar użytkownika
poppy90

Post autor: poppy90 »

Masz coś w kieszeni? :shock: Ona naprawdę to powiedziała? :oops: Po Waszych wpisach widzę, że się nie przesłyszałam a już myślałam, że nic mnie nie zaskoczy w Mns :mrgreen:
Awatar użytkownika
Olunia

Post autor: Olunia »

Ten cały Whip niezle się urządził,jada w drogich restauracjach,u boku znanej i pięknej kobiety,a na dodatek pewnie dostanie niezle urządzony dom,samochod i podwyżke.Jestem ciekawa tylko jak długo to potrwa.
Deacon wreszcie zaspokoił Bridget,nie będziemy juz słuchać jej marudzenia.
Forrester

Post autor: Forrester »

Dzisiejsze odchodzenie Ridga z firmy było naprawdę wzruszające, chociaż ta historia z kupnem nożyczek delikatnie mówiąc naciągana ::loll:: I nagle znalazł się jego pierwszy projekt :wink:

Deacon zaspokoił wreszcie tą naiwna do kwadratu Bridget ::loll:: Massimo źle jednak potraktował Sally, a Whip jest naprawdę komiczny w niektórych scenach z Brooke :lol:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Zablokowany