Tylko Miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja oglądałam ::chytry:: No więc, nie rozumiem zupełnie czemu Rafał pocałował Maję... xD Ale to było pewnie pod wpływem chwili, szkoda, że Sylwia nie pojechała z nimi do lasu bo można by się posmiać jakby uciekała przed robakami itd. ::jezyk:: :lol: Kożuchowska w łóżku bez makijażu wygłądała tragicznie, a Herbuś w stroju kąpielowym bardzo ładnie i fajnie sobie pływała :P
Uważam, że w serialu jest za dużo smutnej muzyczki i na każdym kroku mowa o zmarłej żonie Rafała, mimo,ze od jej śmierci minęło już 2 lata. A jak pojawia się ten palant, którego gra Moskwa wraz z bratem Rafała, jest taka beznadziejna :roll:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Babcia dała się oszukać ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::jezyk:: Dobrze jej tak! Szkoda mi tylko oszczędnośći Ździsia :(

Na angielskim dzięci coraz częściej dokuczają Lusi :evil:

Coś mi się zdaję że niedługo rozwinie się akcja Aleks Tudor vs. Sylwia Sztern - już nie mogę się doczekać :twisted:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Serial nadal oglądam , ale jakoś nie było okazji komentować.Moje zdanie o postaciach się nie zmienia.Nadal nie trawie Maji i Lusi .Np Lusia dosypała pieprzu do naleśników Sylwii i mysli , że przez to Rafał ją rzuci .Znowu muszę przyznać dziwne dziecko.
Z Mają nie podobała mi się scena w szkole, dzieci zgłaszają się aby zaśpiewać piosenkę , a Maja wybiera Lusię ,która jako jedyna się nie zgłaszała.Tylko dlaczego , bo Rafał daje jej pieniądze za korepetycje.Według mnie nauczyciel powinien traktować równo dzieci , a to co robi Maja jest poprostu nie do przyjęcia.Albo dzieci wychodzą ze szkoły a nauczycielka siedzi sobie pod drzewem, Maja jest jakaś dziwna.Na szczęscie Rafał zdał sobie sprawę, że pocałunek z Mają to była pomyłka.
Bardzo lubi.ę Rafała i dla mnie to jest najlepsza postać tego serialu
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Milagros

Post autor: Milagros »

Bardzo lubię ten film :D Jest bardzo ciekawy,ale denerwuje mnie Kożuchowska
Czy ona zawsze musi grać takie dobre,szlachetne dziewczątka?To się już staje nudne!
Lusia trochę przesadziła z tym pieprzem w naleśnikach ::kwasny:: To naprawdę niczego
nie zmieni,a na co mała liczyła-nie wiem.
Sylwia fajnie gra swoją rolę i coraz bardziej ją lubię :serce:
Rafał też jest fajny tylko przesadza z tą pracą :zeby: Niech się chłopak trochę rozluźni ::rad::
Bardzo lubię sceny z jego bratem i jego kolegą-i na nie czekam z niecierpliwością :D
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Tkk_Bolly

Tkk_Bolly pisze:Oglądalność pierwszego odcinka serialu Tylko Miłość wyniosła 1 447 942, co dało jej jedyne 9,50% . Ciekawe co zrobi z tym Polsat.Znakomita reklama , świetna serial.Szkoda
Niewiem czy wiecie ale oglądalność Tylko Miłość wzrosła od tego czasu już o ponad 1 mln widzów, oby tak dalej

Seriale Polsatu z tego tygodnia
Skazany na Śmierć 4 228 292
Samo Życie 3 296 497
Pierwsza Miłość 3 031 188
Świat według Kiepskich 2 704 363
Tylko Miłość 2 478 036
Mamuśki2 437 769

Już spisałem Tylko Miłość na straty i że beda tylko 32 odcinki a tymczasem są spore szanse na kontynuacje :D Wspaniale , bo to bardzo dobry, nowoczesny serial .
Awatar użytkownika
Mareczek

Szkoda :( Serial jest bardzo fajny, a taka mała oglądalność. To wszystko wina "Barw...." :evil:

SPOILER

[shadow=black]Lusia ucieknie z domu!

Lusia poprosi ojca o zerwanie kontaktów z Sylwią - on powie że nie może tak nagle rozstać się z Sylwią, ale postara się. Lusia widząc jednak coraz większe zaangażowanie ojca w związek z panią Sztern postanawia uciec z domu. Rafał powie "jestem strasznym ojcem" Gdy Krystyna dowie się o tym nie zajmie się poszukiwaniem tylko natychmiast skieruje pozew o odebranie ojcostwa...[/shadow]
Tkk_Bolly

Co do ostanich odcinków to nadal negatywnie jestem nastawiony do Maji , bo to jej wina , że Lusia uciekła z domu , jak to powiedziałą matka Rafała("Takjakby przyszedł do mnie pacjent i powiedział, że chce popełnić samobójstwo a ja bym go odesłała aby przyszedł na drugi dzień zobaczy czy czuje się lepiej" idealny obrraz zachowania Maji)ponadto w dzisiejszym odcinku MAja zjawiła się na przyjęciu rodzinnym a wszyscy patrzyli na nią jak na idiotkę.Drugą osobą ,której nie znoszę to oczywiście Lusia, ("Ta ucieczka to był krzyk z jej strony, że chce być w centrum uwagi")Tylko po co, ciekawe kiedy to dziecko dorośnie a dzisiejsze tekst do Rafała "Mogę ci wybrać żonę" a później do jego brata "Może też ci wybiorę żonę , bo tacie wybieram było poniżej krytyki...

Natomiast intryguje mnie związek a włąściwie jeszcze nie związek Doroty i brata Rafała , może on rzeczywiście się przy niej zmieni.Pozatym polubiłem matkę Rafała taka życiowa kobieta i samemu Rafałowi też za bardzo nic nie można zarzucić , więc też na plus.
Bardzo podoba mi się scenografia nowoczesna , zresztą podobna jest w Barwach
Awatar użytkownika
Mareczek

Ja wczoraj bardzo obraziłem się na Maję ::kwasny:: Niby jest pedagogiem, a przychodzi na uroczystość nie upewniwszy się że jest zapraszona przez Rafała :!:

Ładna para z Wiktora i siostry Sylwi :serce: Podobał mi się ich końcowy dialog jak ona zaczęła ściągac ubranie:

- no co ty tutaj???
- a czemu nie!?
- dobrze.... rrrrrrrr :zeby:
- ale ja chce się kąpać!!!
- achaaaaaa
Tkk_Bolly

Tkk_Bolly pisze:Seriale Polsatu z tego tygodnia
Skazany na Śmierć 4 228 292
Samo Życie 3 296 497
Pierwsza Miłość 3 031 188
Świat według Kiepskich 2 704 363
Tylko Miłość 2 478 036
Mamuśki2 437 769
Seriale Polsatu z tego tygodnia
Skazany na Śmierć 4810021
CSI Kryminalne zagadki Miami 3503359
Pierwsza Miłość 3199529
Samo Życie 3123562
Świat według Kiepskich 2973784
Tylko Miłość 2663873

Tylko Miłość w rankingach radzi sobie coraz lepiej i ma coraz wyższa oglądalność.Pomyśleć , że początkowe odcinki oglądało milion widzów ::bojesie::
A tymczasem to już potwierdzona informacja , że serial Tylko Miłośc będzie puszczany jak daytime czyli od września do czerwca , a nie jak primetime (od września do grudnia i od marca do czerwca)Więc całe szczęścia , że będziemy się delektowali niezmiennie co tydzień nowymi odcinkami.

A zrobiło się ciekawej . Bo do obsady dołączył Andrzej Grabowski jako główny szef mafii.Natomoast jeśli chodzi o przewodni trójkąt miłosny to poprostu tragedia ::kwasny:: Rafał teraz zawiódł się na Sylwii i pociesza się Mają , mam nadzieję , że wkrótce Rafal przebaczy Sylwii...
Awatar użytkownika
Mareczek

Czas na SPOILERKI

[shadow=black]Sylwia za namową Krystyny będzie udawała ciąże z Rafałem! Pierwszą osobą która dowie się o tej udawanej ciąży będzie - Maja Kryńska! Nauczycielka będzie chaciała zerwać wszelkie kontakty z Roznerem. Będzie nawet chciała zmienić pracę, bo Lusia ciągle będzie nalegała na spotkanie. Rafał będzie zdziwiony zachowaniem Maji - bo nadal nie będzie wiedział o ciąży. O tym jak skończy się wątek dowiemy się pod koniec grudnia.[/shadow]
Tkk_Bolly

Dawno tu nikt nie pisał. Serial jest bardzo nowoczesny i wciągnąłem się w niego.Cieszę się, że do obsady dołączyła Joasia Liszowska (Paulina) i ona jest sensowną kandydatką na serce Rafała. Chociaż czasem mi sie wydaje, że Paulina by sie przy nim zmarnowała.
Sylwia już wyrosła na czarny charakter i wraz z Tudorem niszczy życie Mai ( już została zwolniona z pracy , teraz Sylwia wsypała narkotyki Markowi i on pod ich wpływem zdradził Maję)
17 kwietnia Polsat pokaże 32 odcinek i właśnie to będzie ostatni "próbny" odcinek i dalsze zaleza od tego czy serial spodobał się widzom... wie ktoś już może jaka jest przyszlość serialu
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Oglądam ten serial od czasu do czasu i muszę przyznać, że jest dość fajny i interesujący. Wątki mafijne raczej mnie nie ciekawią, ale wątki miłosne są OK. Zdążyłem już polubić Maję, a Sylwię znienawidzić. A z początku starałem się jakoś usprawiedliwiać tą drugą.
Mam nadzieję, że powstaną nowe odcinki. Przyjemnie mi się ten serial oglada. :wink:

A wie ktoś może, czy wystepuje w tym serialu Kasia Sowińska? W JOŚ 2 przedstawiali ją jako gwiazdę "Tylko miłość", a ja jak dotąd nie zauważyłem jej w ani jednym odcinku tego serialu. ::chytry::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Ja bardzo lubię ten serial :serce: Pisałbym tutaj gdybym nie miał ostatniego posta :roll:
Dużo się dzieję, i wątki cekawe. Mam już swoje ulubione postacie:
:arrow: Irenka
:arrow: Pajączek ::jezyk::
:arrow: Sylwia
Natomiast nienawidzę Rafała :evil: On zachowuję się niedorozwiniętny kretyn ::kwasny::
Cokolwiek Sylwia mu wcześniej powidziała to on robił to na zawołanie mimo iż później mówił że Sylwia go wykorzystuje ::plask wczolo: Pasował na geja w Magdzie M, nawprawdę on jest jakiś bezpłciowy ::chytry::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Rafał jest mdły... Jak wiatr zawieje w prawo to tam idzie, jak w lewo to tam pójdzie... Bez charakteru chłopak, dlatego pasuje do niego Maja, płaczka #1. Serial lubię, oglądam w soboty powtórki.
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Mareczek a oglądałeś Bartka Świderskiego jako Leszka Retmana w Samym Życiu? Tworzył idealną parę z Marysią, łączyła ich wielka miłośc i Bartek świetnie wtedy grał.Ale mówię tu o początkach czyli lata 2003-2005 , później scenarzyści zniszczyli postać i stała się taka jak właśnie Rafał w Tylko Miłość.

Też lubię jeszcze Pajączka, zawsze mnie intrygują jego rozmowy z Krystyną i to wieczne dogryzanie sobie , a teraz dali Kubę dla Krysi i chyba scenarzyści pójdą w tym kierunku , a szkoda, bo zawsze kibicowałem Krysii i Zdzisławowi jako parze.

Kasia Sowińska zagra córkę Alexa Tudora , ale jeszcze jej nie było .Więc chyba będzie dopiero po tych pierwszych 32. odcinkach.Chociaż już dołąćzyła Liszowska z II edycji . chyba to byla ściema z Swoińską
ODPOWIEDZ