Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Misia pisze:Rzucilo mi się dziś w oczy sama niewiem czemu ale tak po prostu rzuciło mi się to,że Kamila jadła bułkę z szynką.A jak wiadomo piątek...
No i co z tego :?:

Przy okazji skomentuję ostatnie wydarzenia:

Koleżanki Olki przesadziły z wróżką Melanią ::loll:: Adam spadł ze ścianki wspinaczkowej :( ładny mi wieczór kawalerski ::jezyk:: Ta pani Irenka wydaje się być niezwykle zainteresowana Jerzym :zeby: Mam nadzieję że im nie wyjdzie :twisted: Michał jednak zgodził się na współpracę z argentyńskim klubem ::chytry:: Jestem pewien że źle na tym wyjdą, ale narazie nie piszą żadnych spoilerków na temat "Klanu".... Nowy samochód Ryśka bardzo mi się podoba :D Chciałbym mieć Chewroleta ::jezyk:: Ukradnę mu ::rad:: ::jezyk:: ::krzyw:: :mrgreen: ::chytry:: :P :twisted:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A to,że dom Elżuni religijny jest.Ciocia Stasia co chwila modli się i słynne już Bożesz ty mój no ale oczywiscie Kamila moze inaczej podchodzić do tego ::rad::
Team Hunter:)A jak!
Abec

Post autor: Abec »

Ja uważam się za osobę religijną, ale z tym też nie mam problemu ;)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Przecież teraz post nie obowiązuje nawet w Wigilię. Też jestem religijny, praktycznie wszyscy, których znam są katolikami i wszyscy w piątek jedzą normalne rzeczy :wink: Tak na marginesie wczoraj miałem na obiad kurczaka z różna ::jezyk::

A skoro o klanowym jedzeniu mowa, to mnie się w oczy rzuciło śniadanie Michała, bodajże z zeszłego tygodnia. Jadł bułkę z serem żółtym i musztardą ::ke:: Jak to zobaczyłem, to zrobiło mi sie niedobrze ::plask wczolo:

Szkoda, że nie pokazali tego upadku Adama, no ale to w końcu Klan, tu nic nic nie pokazują ::plask wczolo:

Nowy samochód Richarda ( no w końcu Rysio ostatnio zmienił się w światowca wirującego na parkiecie z angielską nauczycielką ::loll:: :zeby: ) nawet fajny, tylko to wycieranie go różową szmatką... ::loll::
[shadow=black]
A w zapowiedziach widzieliśmy już Leszka u Lubiczów, w przyszłym tygodniu także zacznie się jego znajomość z Moni :zeby: [/shadow]
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Damians pisze:Przecież teraz post nie obowiązuje nawet w Wigilię. Też jestem religijny, praktycznie wszyscy, których znam są katolikami i wszyscy w piątek jedzą normalne rzeczy :wink: Tak na marginesie wczoraj miałem na obiad kurczaka z różna ::jezyk::
No, w Wigilię to chyba nie wypada ::kwasny:: . Ja w piątek nie jadam mięsa, ale wiem, że gdybym miał ochotę to mogę i nie będę miał grzechu ciężkiego, pod warunkiem jakiegoś innego zadośćuczynienia, np. modlitwy za zmarłą osobę.
Awatar użytkownika
Donna23

Post autor: Donna23 »

Oleg pisze:
Damians pisze:Przecież teraz post nie obowiązuje nawet w Wigilię. Też jestem religijny, praktycznie wszyscy, których znam są katolikami i wszyscy w piątek jedzą normalne rzeczy :wink: Tak na marginesie wczoraj miałem na obiad kurczaka z różna ::jezyk::
No, w Wigilię to chyba nie wypada ::kwasny:: . Ja w piątek nie jadam mięsa, ale wiem, że gdybym miał ochotę to mogę i nie będę miał grzechu ciężkiego, pod warunkiem jakiegoś innego zadośćuczynienia, np. modlitwy za zmarłą osobę.
Ja w ogóle rzadko jadam mięso, więc jak mi się trafi mięsny obiad w piątek, to jem. Bo wygląda to nieraz tak, że poszczę cały tydzień. :wink:

Poza tym jako anemik jestem usprawiedliwiona :|
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Oglądałam dziś Klan pierwszy raz w tym sezonie. Nowe twarze -Jakimowicz , polubił chyba ostatnio role amantów zamężnych kobiet (albo gaże za to ::jezyk:: ), i jakaś blondynka (widziałam w zapowiedziach jak rozmawiała z Michałem).Ciekawa jestem co dalej będzie z Jerzym, czy znajdzie swoją kolejną wielką miłość, jakąś Zuzannę czy Alinkę.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ta blondynka to chyba Sandra Stec-dawna dziewczyna Michała. Kiedyś już występowała w Klanie. Grały ją chyba dwie aktorki: pierwsza w latach 1997-1998, a druga - 2003 i obecnie.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tiril

Aaaa, Sandrę pamiętam z czasów jak Michał grał w piłę jeszcze, tylko zmyliła mnie inna aktorka.
Sad but true
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Trochę nie mogę zrozumieć ostatnich ostatnich wydarzeń dotyczących szkoły ::plask wczolo:

1. Na zebraniu w październiku podają plan lekcji :shock:
2. Pierwsze zebranie dopiero teraz ::ke::
3. Już 3 września na samym początku roku szkolnego Kamila i Bożenka miała mundurek ::plask wczolo:
4. Teraz Rysiek mówi że nie chcą dofinnansować mundurków, a przecież Bożenka ma go już miesiąc :zmiesz::

A ogólnie to odcinki bardzo ciekawe.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Zauważyłam dziś pewną nieścisłość: Bożenka wychodziła na dyskotekę w towarzystwie Czesi, nakładała kurtkę u już miały wychodzić [miała na sobie jeansy i bodajże niebieską bluzę]. Kiedy wróciły dziewczyna miała żółtą spódniczkę i czarną bluzeczkę - kiedy się przebrała??
Awatar użytkownika
Damians

[shadow=black]Bożenka to błyskawiczna dziewoja, zdążyła się przebrać chociażby na klatce ::jezyk::

Mnie dzisiaj rozbawił tekst Eli o tym, że jest w żałobie i dlatego nie pójdzie na wesele. A Paweł w żałobie nie jest :?: :lol: Ona nawet nie kupi sobie nowego kostiumu czy sukni, a on może się bawić do białego rana i jeden dzień dłużej :?: ::plask wczolo:

Fajnie, że mieliśmy już pierwsze spotkanie Moniki z Leszkiem, czekam na dalszy bieg wydarzeń.

A co do spoilerów na temat ślubu: ślub zostanie przełożony, ponieważ rodzice Adama będą mieli wypadek samochodowy.

A jeszcze co do Grażynki. Wyjaśnił sie powód odejścia Małgosi Ostrowskiej - Królikowskiej z Klanu. Aktorka jest w ciąży i spodziewa się już piątego dziecka ::ke:: :!: Dlatego postanowiła wspólnie ze scenarzystami, zrobić sobie roczna przerwę.[/shadow]
Abec

Post autor: Abec »

We wczorajszym Super Expressie jest nawet spory artykuł o problemach zdrowotnych aktorki i jej synka.
[shadow=black]Bożenka to błyskawiczna dziewoja, zdążyła się przebrać chociażby na klatce [/shadow]
Klatka schodowa to najmniej podejrzane w tej sytuacji miejsce, ja obstawiałbym raczej zaplecze albo dyskretny pokoik w hotelu w którym mieszkał Malcolm.
Awatar użytkownika
Damians

Małgosia ( Grażynka ) czuje się już dobrze, tylko jej synek - wcześnaik - jest zagrożony. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :o
Awatar użytkownika
Tiril

Jak skończyła sie historia z Karoliną? Beata dowiedziała się w końcu prawdy?
Sad but true
ODPOWIEDZ