Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Myślałem, że dziś będzie komicznie. Tymczasem było dość refleksyjnie. Między Stephanie i Sally nawiązała się rozmowa, to był taki portret psychologiczny obu pań. Mundurek śtepkanie nie śmieszył już tak.
Lekarka, która badała Brooke miała przez chwilę taką minę, jakby rzeczywiście coś groziło dziecku Brooke. Mam wrażenie, że ona nie chciała mówić prawdy, by nie martwić pacjentki. ::bojesie:: Oby strach miał wielkie oczy. ::bojesie::
Deacon nie mógł sobie odpuścić wizyty w przychodni, czy szpitalu. Tylko ułatwia pracę dziennikarzom i brukowcom. ::kwasny::
Ridge boi się o swoją karierę. Jednak według mnie musi przygotować się na rehabilitację. To nie jest tak prosto odzyskać sprawność ręki po operacji. Stał się niecierpliwy i zbyt szybko oczekuje efektów. Tu jest dobre pole do popisu dla Taylor, która mogłaby nieco ostudzić jego emocje.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Dzisiaj wielce kreatywny, zdolny i superpiękny Ridge odnawiał przysięgę przyjaźni z Brooke. Swoją drogą jak zwykle w modzie mamy wątek że Ridge nie wie że ktoś bliski douczał Ricka i pozbawił go posady :zeby: jaka by była jego reakcje jak się dowie?Bridget chce pokazac że potrafi też byc seksowna i piękna. I dobrze. Niech Deacon wreszcie przejrzy na oczy i nie myśli tak tylko o Brooke... ::jezyk::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Zgadzam się co do Deacona - mnie on już wkurza. Ciągle tylko lata za Brooke. ::kwasny:: Bridget jako modelka...? Hmm.... Dziwię się jej, że chce mieć rok w plecy ze studiami dla kariery modelki... Swoją drogą to ciekawe, czy Whip zaproponował jej osobę tylko po to, by wkurzyć Deacona... ::rad::
Marisa

Post autor: Marisa »

Fajne dzisiaj scenki z Brooke i Ridge'm, dobrze, że przynajmniej trochę się pogodzili. Mimo wszystkiego co zaszło dalej potrafią ze sobą rozmawiać jak przedtem. ::ok:: Deacon mnie już wkurza, a Bridget w roli modelki mi się nie widzi ::kwasny:: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Dawidek
Administrator

Mam wrażenie, że Whip chce sie pozbyć Bridget, wysyłając ją być może za granicę jako modelkę. W ten sposób będzie miał łatwiejszy dostęp do Brooke, która nie będzie się tak bać, że córka pozna prawdę. wyraźnie widać, że Bridget mu przeszkadza. A przy okazji chce zdenerwować Deacon'a. :roll:
Dobrze, że Brooke poszła do Ridge'a, by zakopać topór wojenny. Myślę, że to częściowo się jej udało Oboje wcześniej wspominali dobre czasy. Wspomnienia Brooke były sympatyczne. ::rad::
Ciekawy wykład wygłosił Massimo, on potrafi motywować ludzi do działania. I ro chyba, jak na razie najlepsza zaleta tego bohatera.
Bridget zaprezentowała się ciekawie jako modelka. Tylko na profesjonalnym pokazie musi sie pokazać inaczej, bardziej profesjonalnie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzisiejszy odcinek przypomniał ewentualnym niedowiarkom że więź Brooke i Ridge'a nigdy nie umiera :) Oddalili się od siebie jak nigdy, ale jednak wspólna bogata historia i ich miłość, gdzieś uśpiona nadal istnieje. :)
Bridget jako modelka to takie głupie ::kwasny:: no, ale wystąpiła dobrze, dała lepszą muzykę niż Amber, gdyby Amber nie była w ciąży mogłaby sama być modelką, fajnie by było :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Od sympatii do nienawiści - tak można streścić stosunek Ridge'a do Massimo. Nie dziwię mu się, jego zdaniem to Mass zniszczył jego karierę edukując Rick'a. Ale też powinien zdać sobie sprawę z tego, jakimi metodami można prowadzić biznes. Jednak z dłuższej perspektywy, ta pomoc Rick'owi bardzo pomogła, nie tylko dowiedział się jak praktycznie wykorzystać wiedzę akademicką, ale też dodała chłopaki odwagi w walce o swoje. Ridge troche tych sukcesów zazdrości chłopakowi, stąd ta zmiana frontu wobec Massimo. Jego reakcja mnie w ogóle nie zaskoczyła. To było wiadome, że rick działa na niedoszłego szefa FC jak płachta na byka. ::ysz::
Whip dziś proponował Brooke nawet dość sensowne rozwiązanie. to mogłoby rozwiązać całą napiętą sytuację. Tylko ciekawe, czy Brooke skorzysta z jego propozycji. Rozbawiła mnie dziś Bridget, która powiedziała, że Brooke i Whip mogliby sie pobrać. ::loll:: ::loll:: ::loll::
A reakcja Deacon'a na wieść, że Whip pieścił się z Brooke była przezabawna, ta jego mała demolka w gabinecie była świetna. ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Nie mogę już patrzeć na te amory Brooke z Deaconem - ciągle drżę, że ktoś wejdzie i ich nakryje.
A swoją drogą Brooke powinna się wreszcie przyznać Bridget do wszystkiego - jest naiwna jezeli sądzi, ze to się nigdy nie wyda.
Jeżeli Bridget dowie się z innego źródła to dopiero będzie masakra ::bojesie::
Dlaczego Brooke jest taka skołowana i słaba? Ja już tego nie mogę wytrzymać :roll:
Do tego wszystkiego doszedł jeszcze nowy sojusz w nienawiści do Brooke naszych dzielnych Seniorek dwóch skłoconych rodów.
Ciekawe co One teraz wymyślą zeby zniszczyć Brooke :roll:
Dawidek
Administrator

Brooke niechętnie, ale odeszła od Deacon'a. Whip mnie całkowicie przekonał do swoich racji. Brooke swoim związkiem ryzykowała, że utraci córkę. Gdyby Brooke była z Whipp'em, to ryzyko wpadki byłoby zdecydowanie mniejsze. Deacon ostatnio zachowuje się całkowicie irracjonalnie. No, ale zakochany człowiek prawie zawsze zachowuje się inaczej. ::rad:: Podobała mi sie ostatnia scena, kiedy Brooke odlatywała, a Deacon stał na na pasie startowym.
Dziwię się Sally, że obwinia Stephanie o śmierć Macy. Sally wiedziała, że seniorka rodu Forrester'ów sprzeciwiała się związkowi Thorne'a z Brooke. I nawet poniosła ofiarę w postaci wylewu. Sally o tym zapomniała? Stephanie musiała jej wszystko przypomnieć. ::ysz:: Teraz jestem ciekaw, czy obie rozpoczną kolejną krucjatę przeciwko Brooke.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

W dzisiejszych odcinkach najlepsze było to że Brooke i Deacon nareszcie uprawiali seks :mrgreen: Moja najgorętsza para wróciła do siebie, a tu co :!: Wylatuje do Paryża :cry: Mam nadzieje że Brooke jednak wróci bo bez niej będzie źle :cry:

Sally i Stephanie chcą zniszczyć biedną Brooke :evil: Nie pozwole im na to, a zwłaszcza tej wiedźmie Stephanie :arrow: ona niech lepiej sprząta łazienkę Sally :zeby:

Bridget na modelkę nadaje się tak jak Kaczyński na prezydenta ::jezyk:: Przecież ona nie ma wcale doświadczenia, a ta jej próba wyszła tragicznie ::chytry::
Dawidek
Administrator

Amber narobiła niezłego zamieszania. Najpierw w miarę udany występ, a potem coś z ciążą. ::bojesie:: Tylko żeby nie straciła dziecka. ::bojesie::
Deacon to ma szczęście. Jak z jedną kobietą mu się nie uda, to spokojnie może wrócić do drugiej. :D :D Brooke go jakby rzuciła, to on po chwili obiecuje Bridget gwiazdkę z nieba. ::loll::
Whip trochę za bardzo wczuł się w swoją rolę. Mimo, że ma rację, ale niech pozwoli Brooke samej decydować o tym co robi, nawet jeśli robi źle. Już się bałem, że Brooke wyśle kolejny fax i Bridget go przeczyta. ::plask wczolo:

[ Dodano: 2007-10-19, 21:20 ]
Mam wrażenie, że Amber lekceważy sobie zagrożenie utraty dziecka. Wie ona, że jej ciąża jest zagrożona. Rick dobrze robi mówiąc, że chce odwołać pokaz. Udowodnił, że dla niego najważniejsza jest żona i nienarodzone dziecko. :wink:
W sprawie Ridge'a dziś było wielkie owijanie w bawełnę. Wszyscy gadają o jego ojcu, a on nawet nie wie, co się święci. Ten nowy gabinet, jak podejrzewam nie został pokazany. Ciekawe, co to za cudo. ::chytry::
Nie dziwię się reakcji Eric'a na wieść o tym, że Stephanie zostaje z Massimo. Jego wściekłość jest uzasadniona.
anita42

Post autor: anita42 »

Zauważyliście, że jak tylko w "Modzie" następuje scena pełna szczęścia, ktoś jest cały w skowronkach, kocha i jest kochany, wszystko mu się układa, to prawie zawsze jest to zapowiedź, że zaraz całe szczęście się rypnie?? Kurde, zupełnie jak w życiu!!! Często mam wrażenie, że scenarzyści "MnS" to kosmici, ale w tym przypadku wykazują się dużą znajomością życia ::kwasny::
Dawidek
Administrator

Amber ostatnio zachowuje się ryzykownie. Wie, że jej ciążą jest zagrożona. ::plask wczolo: .To ona szaleje na całego. Niech najpierw zajmie sie sobą i dzieckiem, a pokaz jej nie ucieknie. :evil: :!:
Myślałem, że Ridge uniesie sie dumą i odmówi Massimo. Tymczasem on przyjął tę propozycję. Chyba skusiły go władza, prestiż i wielkie pieniądze (czemu się nie dziwię). To klasyczny dowód, jak pieniądze potrafią zmienić nastawienie człowieka. Jeszcze chwilę wcześniej chciał rozliczyć się ze swoim ojcem, a tu taka niespodzianka. :D
Stephanie chce ukryć całą prawdę. Nie chce skandalu. Wydaje mi się, że Taylor coś wyczuwa, że jej teściowa coś ukrywa. Wbrew pozorom ona nie jest taka głupia.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ridge tak samo jak obrzydliwie był uczesany i brzydko na portrecie wyglądał tak samo się zachował przyjmując tę propozycję, niby tak gardzi Massimo a skusił się na władzę. A Stephanie tez nie postępuje dla mnie szlachetnie, ona nie broni relacji Eryk-Ridge ani swojego małżeństwa, wyszło szydło z worka że zależy jej tylko na jej reputacji, tak bardzo że zgodziła się być z Massimo(jedynie na seks nie uległa jeszcze), to aż do niej nie pasuje.
A Amber ładnie dziś śpiewała i szok pozytywny że wreszcie dlai napisy do czytania piosenki :)
Oglądajcie jutro!!!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
anita42

Post autor: anita42 »

Moim zdaniem widać po Deaconie, że nadal podoba mu się Amber lub po Seanie, że podoba mu się Adrienne :) Fajnie na nią patrzył :serce:
Zablokowany