Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Dobrze mówisz B@R.
Według mnie szczytem poniżenia Brooke było zdjęcie szlafroku przed Ridgem.Już wtedy ten palant powinien zerwać z nią kontakty-bo to był bardzo wyraźny sygnał,że nadal Brooke coś do niego czuje.Jednak on jest na tyle głupi,że się nie zorientował.
Na szczęscie dziś w końcu przejrzał na oczy i liczę,że już sobie nią nie będzie się interesował.
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

B@r pisze:Brooke dzisiaj znowu się poniżyła, ale no tak... to jej żywioł odwracanie kota ogonem, gdy ktoś chce jej powiedzieć prawdę prosto w oczy!
Ona jak by byla w jakimś amoku nic do niej nie trafia ::krzyw:: Ośmiesza się tylko takim zachowaniem. Ridge nie jest wart takiego zachodu :nie:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Hehehe, jakby Ridge był w ogóle coś wart! Już bardziej bym się cieszyła, gdyby Brooke była razem ze śp. Saulem, który pracował u Sally ::cojest::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

AdamST220, Paco świetnie mnie rozumiecie 8) !

Jak można się aż tak narzucać facetowi? Cała Brooke ::kwasny::
Awatar użytkownika
wiwi

Oj, jaka szkoda, że nie można tu spoilerować. Wyszłoby wszystko :P A tak musimy czekać i muszę czytać takie denerwujące mnie komentarze :)
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

wiwi pisze:Oj, jaka szkoda, że nie można tu spoilerować. Wyszłoby wszystko :P A tak musimy czekać i muszę czytać takie denerwujące mnie komentarze :)
No właśnie!Adam a do ciebie nie przemówiło to co napisałam?Ridge gdy miał nieograniczony niczym(np dzieckiem) wybór to wybrał Brooke!A Taylor tylko z powodu dziecka :mrgreen: A jeśli o poniżaniu mówimy to wg mnie Taylor się poniża łapiąc męża na dziecko :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r

wiwi pisze:Oj, jaka szkoda, że nie można tu spoilerować. Wyszłoby wszystko :P A tak musimy czekać i muszę czytać takie denerwujące mnie komentarze :)
Mamy 1999 rok 8) i tego się trzymamy :mrgreen:
Awatar użytkownika
livy

Post autor: livy »

Ireth, wiwi macie całkowitą rację! Taylor złapała Ridge'a na dziecko a teraz też chce zatrzymać go w ten sm sposób :shock: A poza tym niby była taka wściekła na męża ale zaraz poszła z nimdo łóżka bo nie mogła stracić płodnego dnia ::loll:: i do tego jeszcze te poduchy ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
B@r

Och, poduchy były rewelacyjne! 8)
Hunter ma sexi nogi! 8) :D
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Ireth pisze:A jeśli o poniżaniu mówimy to wg mnie Taylor się poniża łapiąc męża na dziecko :mrgreen:
Bez przesady ::chytry:: Zegar biologiczny tykał, a że przy okazji można to wykorzystać ::krzyw:: To już nie można miec dziecka z własnym mężem. Brooke jak by byla na miejscu Taylor tez by już coś wymyśliła w tym jest dobra :lol:
A ośmieszała sie wielokrotnie, narzucała się, rozbierała itp :mrgreen:
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

B@r pisze:Hunter ma sexi nogi! 8) :D
I nie tylko :oops:
Awatar użytkownika
B@r

AdamST220 pisze:
B@r pisze:Hunter ma sexi nogi! 8) :D
I nie tylko :oops:
Tak! I nie tylko! :oops: 8)
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Mi nie chodzi o to dziecko które dopiero sobie zrobią ale o Thomasa-gdy na niego odbiła męża Brooke.
Awatar użytkownika
wiwi

Ja tam nie zauważyłam ani poduch, ani tym bardziej sexi nóg ::cojest:: Jakoś tak ich wspólne sceny łóżkowe mnie odrzucają ;)
Awatar użytkownika
B@r

wiwi pisze:Ja tam nie zauważyłam ani poduch,;)
TO zrobię jutro video! 8) :mrgreen:
Pa.
Zablokowany