Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
livy

Post autor: livy »

wiwi pisze:Ja tam nie zauważyłam ani poduch, ani tym bardziej sexi nóg ::cojest:: Jakoś tak ich wspólne sceny łóżkowe mnie odrzucają ;)
:serce:
Żałuj tych poduch bo były potrzebne żeby nasionka Ridge'a nie uciekły Taylor ::loll::
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

livy pisze:[Żałuj tych poduch bo były potrzebne żeby nasionka Ridge'a nie uciekły Taylor ::loll::
Żeby się w ogóle pojawiły to pewnie Taylor w kluczowym momencie wyciąga zdjęcie Brooke z Sypialni Brooke i pokazuje Ridżuniowi :lol: :mrgreen: ::loll::
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

livy pisze:
wiwi pisze:Ja tam nie zauważyłam ani poduch, ani tym bardziej sexi nóg ::cojest:: Jakoś tak ich wspólne sceny łóżkowe mnie odrzucają ;)
:serce:
Żałuj tych poduch bo były potrzebne żeby nasionka Ridge'a nie uciekły Taylor ::loll::
haha! Już widzę te nasionka, mają one główkę wraz z twarzą Ridga i długi ogonek!!! ::jezyk:: :lol:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Hehehehe, dziewczyny, ale mnie rozbawiłyście :) Teraz B@r to musisz koniecznie zrobić te video :) Będę się śmiała pamietając co tu napisano :)
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Dziewczyny, jesteście boskie - smarujecie mi serce miodem :: bow ::

A ogonek wcale nie długi - nie łudź się :lol:
A nogi Taylor ma iksowate ::jezyk::
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Pewnie ogonka trzeba by było szukać za pomocą mikroskopu! Boże Ridge jaki ty jesteś boski kolo!

[ Dodano: 2006-03-14, 23:53 ]
::jezyk::
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Boldfanka pisze:Dziewczyny, jesteście boskie - smarujecie mi serce miodem :: bow ::

A ogonek wcale nie długi - nie łudź się :lol:
A nogi Taylor ma iksowate ::jezyk::
A to jednak mam coś z nią wspólnego ::jezyk:: :wink:
A co wy sie czepiacie ogonka Ridżunia!Mówie wam że Taylorka trzyma pod podusią zdjątko Brooke w bieliźnie i jak trzeba to Ridżuniowi pod nos i...już mikroskop niepotrzebny :mrgreen: :lol:
Awatar użytkownika
wiwi

A może mi ktoś powiedzieć na czym skończył się wątek Amber i Kimberly oraz Ricka i CJa? Wiem, że Rick czekał na Amber w Insomnii, ale co było dalej, bo chyba coś przegapiłam, bo nie kojarzę w ogóle co się z nimi działo! Jakieś dziury w pamięci zaczynam mieć ::plask wczolo:
Primok

Post autor: Primok »

Ostatnio możemy podziwiać znów bardzo dobrą grę Sally ::rad:: , bo od czasów jej związku z Clarkiem nie było jej dane okazywać swoich uczuć (związek z ojcem Taylor był jakiś dziwny ::kwasny:: ). Mam nadzieję (a wiem jeszcze co nieco ::chytry:: ), że będzie jeszcze lepiej.
Dziwne jest też to, że jak Adam zniknął to nikt z tych "ludzi" nie wypytywał Sally, gdzie on się podział (nie mówiąc już o tym, że nic jej nie zrobili ::jezyk:: ). Sally była przecież jego żoną i jak go szukali to powinni zacząć szukać od Sally. A teraz po tylu latach istnieje niebezpieczeństwo, że mogą jeszcze coś zrobić Sally i Macy - dziwne :roll: .
Fakt Ridge jak nie było na "horyzoncie" dzieci wybrał Brooke, ale jeszcze prędzej wybrał przecież Taylor (później Taylor zaginęła w Maroku).
A Taylor mogła jeszcze najlepiej stanąć na głowie :mrgreen: .
Awatar użytkownika
wiwi

Oglądając dzisiejsze odcinki miałam nieodparte wrażenie, że to co wczoraj widzieliśmy między Ridgem a Brooke dziś zostało odegrane przez Ricka i Kimberly! Nawet niektóre kwestie były bardzo podobne :)
Awatar użytkownika
Boldfanka

wiwi pisze:Oglądając dzisiejsze odcinki miałam nieodparte wrażenie, że to co wczoraj widzieliśmy między Ridgem a Brooke dziś zostało odegrane przez Ricka i Kimberly! Nawet niektóre kwestie były bardzo podobne :)
O tym samym pomyślałam oglądając te sceny na korytarzu szpitalnym - obejmowanie się, łzy Kimberly, głupia , melodramatyczna mina Ricka ::kwasny::
"Powtórka z Rozrywki" - Rick też powinien mieć dwie panny na raz i wtedy byłby szczęśliwy.
Tak, jak mój słodki Ridżunio - też dwie panie plus jakaś wystrzałowa modelka dla odświeżenia "tych rzeczy" od czasu do czasu.
Raj na ziemi ::cojest:: ::rad::

Sally biedna - miota się i jest całkowicie skołowana. Bardzo jej współczuję i rozumiem.
Macy zachowuje się egoistycznie i infantylnie - zupełnie nie rozumie matki.
A powinna, bo nie jest nastolatką i przerzuciła paru panów i doznała wielu uczuć w życiu.
Doświadczenie ma wystarczające żeby móc zrozumieć matkę.
Poza tym ten Adam jest taki nieprzekonujący i wygląda jak podstarzały żigolak ::jezyk::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Boldfanko, widziałaś wczoraj poduchy? :serce: 8)
Awatar użytkownika
wiwi

Boldfanka pisze:Poza tym ten Adam jest taki nieprzekonujący i wygląda jak podstarzały żigolak ::jezyk::
Też go tak odbieram! Sally jest za dobra dla niego i naprawdę dziwię się Macy, że tak przylgnęła do ojca i nie chce zrozumieć swojej matki...
Awatar użytkownika
Boldfanka

B@r pisze:Boldfanko, widziałaś wczoraj poduchy? :serce: 8)
Nie denerwuj mnie Kolego, bo uszkodzę Twoją Taylor lub....Ciebie :twisted:
Nie dość, że Ty mnie denerwujesz to jescze mam temperaturę i dławiący kaszel :mrgreen:
A w ogóle to ona jest głupia - te poduchy powinny być w innym miejscu - jeżeli tak tu prowadzimy "ginekologiczne rozmowy" ::jezyk::
Bye
8)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja już sam nie wiem kogo tak naprawde kocha Rick. Ale coraz bardzej wydaje mi się ,że Kimberley a Amber tylko dlatego ,że nosi jego dziecko(albo Reymonda). Amber powinna przystopować i dać Rickowi wybierać bo tak wszystcy decydują za niego!
Nobody does it better
Zablokowany