Post autor: Donna23 »

Jacek Kawalec

Post autor: LoLex »

To wczorajsze tango Steczkowskiej rzeczywiście było świetne, ale i tak wolę Anię Guzik i Isis. Wodecki ostatnio strasznie zhardział, dał np. 7 pkt dla Isis... :roll: Kolejny powinien wylecieć Bryndal :!:

Post autor: Beja »

Moja mama też bardzo chce, żeby Bryndal jak najszybciej odpadł. ::jezyk:: A ja tam go lubię. W przeciwieństwie do Justyny Steczkowskiej. ::kwasny:: Dobrze, że odpadł Kawalec, choć go nawet lubię, to jednak wolę Isis. I mnie na przykład podobał się jej ostatni taniec. ::ok::

Post autor: Damians »

Dobrze, że odpadł Kawalec - należało mu się. Wykosił wszystkich moich faworytów ( Kammela, Helenkę, Bosaka ::plask wczolo: ::kwasny::

Tańce Steczkowskiej są bardzo oryginalne i nawet podobają mnie się :D
Do tej pory miałem do niej taki obojętny stosunek, ale teraz ją polubiłem, z tych wszystkich "gwiazdeczek" chciałbym, aby właśnie ona wygrała.

Na Bryndala i jego nieudolność nie mogę już patrzeć, a te głupie dowcipy, nawiązania do polityki itp. wcale mnie nie śmieszą ::kwasny::
A ta "dobra" przemiana Iwony jakoś mnie się nie podoba. Wolałem jak była surowsza i wszystkich krytykowała, a teraz nawet jak ktoś źle zatańczy, to ona go pociesza ::plask wczolo:

Post autor: Tkk_Bolly »

Nie martw się Damians mnie też wogólę żarty Bryndała nie śmieszą i nie tylko te o politykach poprostu żadne. :roll:
Tak tak Justyna :serce: Należy jej się zwycięstwo jest o poziom wyżej od wszystkich , tylko jak wiemy po części jest to zasługa Stefano za ciekawsze choreografię i niezłe show(po części bo Stefano partnerkę też musi mięć dobrą , z Kasią Tusk sobie nie poszalał.)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: Tomala »

Zdecydowanie powinna już odpaść Isis. Jest okropna. Nienawidzę jej :evil: Po co oni ją wzięli do programu ::plask wczolo: Chyba już żadana inna gwiazda nie chciała tańczyć. Dziwi mnie że wogóle ludzie na nią głosują.

Post autor: Mareczek »

Tomala pisze:Zdecydowanie powinna już odpaść Isis. Jest okropna. Nienawidzę jej :evil: Po co oni ją wzięli do programu ::plask wczolo: Chyba już żadana inna gwiazda nie chciała tańczyć. Dziwi mnie że wogóle ludzie na nią głosują.
Zgadzam się w 100% procentach :!: Ona jest beznadziejna, okropna, wstrętna, brzydka i odrażająca :twisted: Ona wcale nie potrafi tańczyć, kto na nią głosuje ::plask wczolo:

Post autor: Natalia »

Nasza Katherinne Kelly Lang w włoskiej wersji tanca z gwiazdami:-) Oglądajcie!!! http://youtube.com/watch?v=RODSc3G3Phg
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"

Post autor: Marek Forrester »

Isis Gee!! :serce:
Ciesze się ,że Isis znów została, jednak czuje ,że to jej ostatnia niedziela... Mówicie ,że ona nie umie tańczyć a za to Brydnal potrrafi tańczyć tak? Heh, śmieszne...
Nobody does it better

Post autor: Tkk_Bolly »

Oczywiście , że Bryndał nie potrafi dltego powinien odpaść w tą niedzielę , a na następną Isis.Z tym Bryndałem to niezły przypał ::kwasny:: ale tvn napewno zadba aby osoba która nie umie tańczyć nie weszła do finału
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: Marek Forrester »

A co Katherinne Kelly Lang robiła w TZG??
Nobody does it better

Post autor: Tiril »

Podrywała facetów ::jezyk::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Lizzy »

Nie, no ale wypadła super! ;) achh ta KKL :D . Dobrze że wreszcie Kawalec odpadł. W następnej kolejności pewnie idzie Isis :twisted: Mateusz fajnie zatańczył jak zwykle :serce: Steczkowska zaczyna się rozwijać, ale ja nie mogę przetrawić jej i Stefana :evil: ::kwasny:: ::ysz:: .

Post autor: Damians »

Już w dzisiejszym odcinku będą królować piosenki Agnieszki Osieckiej ::rad::

Post autor: LoLex »

Eh... ten Bryndal znowu został w programie. :roll: Szkoda Isis, fajna jest. Tylko trochę się zdziwiłem, że ona ma już 35 lat. Wygląda przynajmniej na 10 lat mniej. :roll:
ODPOWIEDZ