Dobrze, że odpadł Kawalec - należało mu się. Wykosił wszystkich moich faworytów ( Kammela, Helenkę, Bosaka
Tańce Steczkowskiej są bardzo oryginalne i nawet podobają mnie się
Do tej pory miałem do niej taki obojętny stosunek, ale teraz ją polubiłem, z tych wszystkich "gwiazdeczek" chciałbym, aby właśnie ona wygrała.
Na Bryndala i jego nieudolność nie mogę już patrzeć, a te głupie dowcipy, nawiązania do polityki itp. wcale mnie nie śmieszą
A ta "dobra" przemiana Iwony jakoś mnie się nie podoba. Wolałem jak była surowsza i wszystkich krytykowała, a teraz nawet jak ktoś źle zatańczy, to ona go pociesza
Tańce Steczkowskiej są bardzo oryginalne i nawet podobają mnie się
Do tej pory miałem do niej taki obojętny stosunek, ale teraz ją polubiłem, z tych wszystkich "gwiazdeczek" chciałbym, aby właśnie ona wygrała.
Na Bryndala i jego nieudolność nie mogę już patrzeć, a te głupie dowcipy, nawiązania do polityki itp. wcale mnie nie śmieszą
A ta "dobra" przemiana Iwony jakoś mnie się nie podoba. Wolałem jak była surowsza i wszystkich krytykowała, a teraz nawet jak ktoś źle zatańczy, to ona go pociesza
Nie martw się Damians mnie też wogólę żarty Bryndała nie śmieszą i nie tylko te o politykach poprostu żadne.
Tak tak Justyna
Należy jej się zwycięstwo jest o poziom wyżej od wszystkich , tylko jak wiemy po części jest to zasługa Stefano za ciekawsze choreografię i niezłe show(po części bo Stefano partnerkę też musi mięć dobrą , z Kasią Tusk sobie nie poszalał.)
Tak tak Justyna
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Zgadzam się w 100% procentachTomala pisze:Zdecydowanie powinna już odpaść Isis. Jest okropna. Nienawidzę jejPo co oni ją wzięli do programu
Chyba już żadana inna gwiazda nie chciała tańczyć. Dziwi mnie że wogóle ludzie na nią głosują.
Nasza Katherinne Kelly Lang w włoskiej wersji tanca z gwiazdami:-) Oglądajcie!!! http://youtube.com/watch?v=RODSc3G3Phg
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"