Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A w następnym odcinku chyba Elka powie Stasi że ona daje tyle ciepła, mówiła to jakoś tak czule że wietrzyłbym nowy wątek lesbijski, ale wątpie ::jezyk:: ::rad:: A Rysiek chyba omawia z Zenkiem życie uczuciowe Bożenki, też by z nich ładna para była, Grażka by się zdziwiła po powrocie a Bożena to już pani domu teraz jak dziś widziałem ::loll:: A Jerzy taki uczynny że padłem ze śmiechu, woził się dziś że ktoś z jego rodziny ma klinike i od ręki przyjmie panią Irenke (czy jak tam było tej dziwnej babce) ::rad:: Ah ten Klan, pasjonujący, no ale fakt u Moniki znowu kurwiki w oczach i kapelusze zakłada, oby tylko nie pisali w gazetach że polska Alexis wróciła bo padnę ze śmiechu ::jezyk:: :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze:no ale fakt u Moniki znowu kurwiki w oczach i kapelusze zakłada, oby tylko nie pisali w gazetach że polska Alexis wróciła bo padnę ze śmiechu ::jezyk:: :twisted:
Jeżeli wziąć jeszcze pod uwagę jej czerwone rękawiczki i tekst, że jest "czarną owcą klanu Lubiczów" to kto wie, kto wie... ::chytry:: :serce: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Monika podoba mi się w kapeluszach, powinna częściej w nich chodzić :)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Wraca stara, dobra Monika. Po wczorajszym odcinku jestem już tego pewien. Znów założyła kapelusz i do tego spotyka się z Leszkiem. :serce:
A co do tego samochodu weselnego, to Leszek naprawdę go ukradł, czy nie? Nie oglądałem ostatnio Klanu regularnie i niewiem jak to dokładnie z tym wątkiem jest. Niech ktoś kto ogląda Klan regularnie, odpowie na moje pytanie. Dzięki z góry. :: bow ::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ostatnio oglądałem Klan i patrzę: a tu brat Krystyny z kryminału kręci z Moniką i w dodatku ona go nie kojarzy. :roll: Wydawało mi się, że rodzina go znała. Przecież już nie pierwszy raz są z nim jakieś sensacje.
Milagros

Post autor: Milagros »

Ostatnio rzeczywiście Klan się trochę rozkręcił ::jezyk::
Niedawno zaczęłam trochę oglądać,przynajmniej nie jest już taki nudny jak kiedyś :zeby:
Monika faktycznie fajnie wyglądała w tym kapeluszu.W ogóle lubię ją jak zaczyna pokazywać różki ::loll::
Z Leszka też niezłe ziółko jest ::cojest::
Śmieszy mnie pani Irenka,która ciągle chce czegoś od Jerzego.Ale przynajmniej jest sympatyczna ::rad::
Ja też do końca nie rozumiem tego wątku z tym samochodem weselnym,bo wcześniej
nie oglądałam.Skąd on się wziął akurat pod blokiem Leszka,może mi to wytłumaczyć
ktoś kto wie? ::plask wczolo:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Abec

Post autor: Abec »

No, własnie to zapewne przypadek, że pod blokiem Leszka, ale nie wiadomo do końca ;)

Monika nie zna Leszka, bo gdy on działał to ona akurat była w Stanach, a gdy ona psociła, to on akurat siedział za granicą. Tak się mijali ;)
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Ktoś spoilerował w tym temacie,że Monika i Leszek będą oboje konspirować przeciwko Lubiczom,a konkretniej za cel sobie postawią zakłócenie ceremonii ślubnej Olki. I co w związku z tym? Poczynili jakieś postępy? Wiem tylko,że matka tego całego przydupasa Olki (nie pamiętam,jak ten nieciekawy chłopak się nazywał) wylądowała na ostrym dyżurze,ale to z powodu akcji Moniki i Leszka?

Skąd Leszek zna Bognę? Niedawno u niej był i prosił o ciepło. ::loll:: I czemu Bogna zachowuje się względem niego,jakby żywiła do niego jakąś urazę?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Pamiętam Monikę z pierwszych odcinków "Klanu". I też nosiła kapelusze. I szczerze mówiąc, I. Trojanowska w tych kapeluszach wygląda bardzo ładnie. Wygląda poważniej i dostojniej. Nawet w czołówce pokazana jest w kapeluszu, to kawałek jakiejś sceny z pierwszych odcinków serialu. Porównania do Alexis nawet były na miejscu. Dziś Trojanowska pewnie nadal w kapeluszach wygląda znakomicie. :wink: ::rad::
Abec

Thorne pisze:Ktoś spoilerował w tym temacie,że Monika i Leszek będą oboje konspirować przeciwko Lubiczom,a konkretniej za cel sobie postawią zakłócenie ceremonii ślubnej Olki. I co w związku z tym? Poczynili jakieś postępy? Wiem tylko,że matka tego całego przydupasa Olki (nie pamiętam,jak ten nieciekawy chłopak się nazywał) wylądowała na ostrym dyżurze,ale to z powodu akcji Moniki i Leszka?
Nie, to był po prostu wypadek. Żadne z nich, nawet gdy byli najgorsi, nie było mordercą. Całe ich konspirowanie ograniczyło się do tego, że Leszek miał jako partner Moniki iść na wesele, choć nie był zaproszony, a nawet Krystyna i Paweł wprost prosili go, by nie szedł. Może "konspiratorzy" coś tam by zaimprowizowali, juz się nie dowiemy.
Skąd Leszek zna Bognę? Niedawno u niej był i prosił o ciepło. ::loll:: I czemu Bogna zachowuje się względem niego,jakby żywiła do niego jakąś urazę?
Poznali się w Finlandii, gdzie ona była rehabilitantką, a on zatułał się uciekając przed przeszłością. Nie wiedzieli wtedy, że mają w Warszawie morze wspólnych znajomych. On się w niej zabujał, a ona trochę zaczęła się go bać, zresztą wciąż była i jest szczęśliwa w małżeństwie. Nie miała konkretnych powodów, tylko to jego psychopatyczne spojrzenie, głos itd. 'Uciekła' do Polski, a on za nią, ale teraz już chyba trochę odpuścił - jak to w "Klanie" wątki nikną...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Wszyscy narzekamy, że czołówka Klanu się nie zmienia, a ja tymczasem dotarłem do kilku zdjęć z pierwszej czołówki Klanu, wyemitowanej podczas trzech pilotowych odcinków ::ke:: :!: :!: :!:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Czy Wy również macie wrażenie, ze niektóre zdjęcia są żywcem wyjęte z czołówki MNS ::chytry:: ::jezyk::

A tu jeszcze kilka zdjęć Izy w czyś na głowie ::jezyk::
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Thorne

Oooo,czyli rozumiem,że Krystyna już odnalazła Leszka??????? Bo on się ukrywał przed nimi...
Dzięki za wyjaśnienia. :wink:

P.S - a swoją drogą to czemu Leszek chciał się mścić na Lubiczach?
Abec

Bo uwazał, że rodzice mniej go kochali (miał za młodu problemy z prawem, a Krystyna była grzeczna, wiec siłą rzeczy na niego bardziej krzyczeli i to wyglądało jakby go mniej kochali, taka samo nakręcająca się spirala) oraz, że siostra z męzem zagarnęła majątek po nich (został pominięty w testamencie, z drugiej strony on olewał wtedy rodziców, a Lubiczowie opiekowali się nimi na starość, po zawale nawet myli ojca itd.). Ponadto to nie Krystyna odnalazła brata, tylko on sam przyszedł do mieszkania Pawła.

-----EDIT-----

A, chodzi o to, dlaczego TERAZ chciał się mścić. Czuł się urażony, że nie chcą go na ślubie (Ola bardzo go lubiła gdy był poprzednio w serialu) i w ogóle uaktywniła się jego pokręcona psychika.
Awatar użytkownika
Thorne

Abec pisze:Bo uwazał, że rodzice mniej go kochali (miał za młodu problemy z prawem, a Krystyna była grzeczna, wiec siłą rzeczy na niego bardziej krzyczeli i to wyglądało jakby go mniej kochali, taka samo nakręcająca się spirala) oraz, że siostra z męzem zagarnęła majątek po nich (został pominięty w testamencie, z drugiej strony on olewał wtedy rodziców, a Lubiczowie opiekowali się nimi na starość, po zawale nawet myli ojca itd.). Ponadto to nie Krystyna odnalazła brata, tylko on sam przyszedł do mieszkania Pawła.

-----EDIT-----

A, chodzi o to, dlaczego TERAZ chciał się mścić. Czuł się urażony, że nie chcą go na ślubie (Ola bardzo go lubiła gdy był poprzednio w serialu) i w ogóle uaktywniła się jego pokręcona psychika.
Dziękuję za tę pełną i wyczerpującą,napisaną w bardzo fajnym tonie odpowiedź. :: bow :: :D . Ja niestety słabo pamiętam tamte odcinki z Leszkiem. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A kiedy oni byli w tej Finlandii? Kurcze nie kojarzę niczego takiego ::kwasny::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
ODPOWIEDZ