Programy rozrywkowe
- Marek Forrester
-
Gabra-Sheila
A ja wolę, by Mikołaj został
I pewnie on zostanie
Ale jeszcze nic nie wiadomo
A dziś GTNL
Ciekawe jak tym razem spiszą się uczestnicy. I czy Doda uspokoiła się na stałe, czy znowu będzie coś bredzić...
W sobotę była Przebojowa Noc latynoska, była boska!!
Natasza śpiewala piosenkę ,,Konga" i ,,Cambio dolor", ale w wersji polskiej. Śmiesznie udawała Milagros
To był jeden z najlpeszych odcinków Przebojowej Nocy 
A dziś GTNL
W sobotę była Przebojowa Noc latynoska, była boska!!
Zajrzałem ostatnio z ciekawości na Big Brother 4.1. Nawet mi się spodobał, ale to już nie to samo co dawne edycje. Zapamiętałem już Marco i Pawła (z dredami) oraz Mariana i Zosię. Ale wciąż nie wiem która to słynna w tym temacie Jola. Fajny pomysł z tymi seniorami. Nieźle się ubawiłem oglądając ich poczynania. A z tymi tańcami też fajny pomysł. A oni mają tak cały tydzień tańczyć? Ja bym chyba nie wytrzymał. Domek też fajny. Dużo ładniejszy i większy niż kiedyś. Ogólnie fajna edycja. Jak będę miał czas to będę to oglądał.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
To w prywatnej telewizji nie dzieją się takie rzeczy, jak w publicznej ( i to wszystko z naszych abonamentów
).
Na początku tylko napiszę, że najładniej tańczyła Olga, potem Mroczek. Babiarz również tańczył ładnie, ale jakoś nie został doceniony, Zelt moim zdaniem dzisiaj nie pokazał nic wyjątkowego
I punkt kulminacyjny każdego odcinka, czyli Doda ocenia taniec ( a właściwie próbę tańca ) Salety
Dzisiaj przebili samych siebie. Niestety, im bardziej Doda wyzywa Saletę, tym więcej ludzi wysyła na niego SMS-y, ponieważ dalej chce oglądać ich kłótnie. Cóż, ja też się z tego śmiałem
Jestem troszeczkę rozczarowany Maćkiem Kurzajewskim, który zamiast w porę zareagować i przerwać tę inteligentną konwersację, stał jak ciołek z otwartą gębą i nie reagował
Na początku tylko napiszę, że najładniej tańczyła Olga, potem Mroczek. Babiarz również tańczył ładnie, ale jakoś nie został doceniony, Zelt moim zdaniem dzisiaj nie pokazał nic wyjątkowego
I punkt kulminacyjny każdego odcinka, czyli Doda ocenia taniec ( a właściwie próbę tańca ) Salety
Dzisiaj przebili samych siebie. Niestety, im bardziej Doda wyzywa Saletę, tym więcej ludzi wysyła na niego SMS-y, ponieważ dalej chce oglądać ich kłótnie. Cóż, ja też się z tego śmiałem
Jestem troszeczkę rozczarowany Maćkiem Kurzajewskim, który zamiast w porę zareagować i przerwać tę inteligentną konwersację, stał jak ciołek z otwartą gębą i nie reagował
-
Gabra-Sheila
Doda to prymityw, już chodzą słuchy, że mają ją wyrzucić z jury GTNL
Wczoraj jak debilka chwaliła się tą nagrodą, ale jej Saleta dowalił
,,Doduś, ale inni lepiej śpiewają, ale ty dostałaś nagrodę"
To riposta na to, co Doda powiedziała, że inni muszą odpaść, by on robił z siebie błazna dalej, czy jakoś tak...
Bardzo szkoda mi Przemka
Jeździł super, był taki śmieszny, taka bidulka, taki kochany... Jeździł super, trzeba przyznać, ale cóż...
Na pocieszenie mam to, że jeszcze przed programem powiedział ,,Jeśli dotrwam do 6 odcinka, to będzie to dla mnie ogromny sukces". A to był 6 odcinek...
Teraz będę kibicować Przemkowi Salecie. Jeździ jak jeździ, nie robi jakiś rewelacyjnych figur, ale jak się waży 115kg, to trudno wogóle po lodzie jeździć. A wczoraj zrobił piruet, czy coś podobnego, brawa dla niego!!!
Ludziom się tak łatwo ocenia, bo nie robi podskoków, podnoszeń... Ale stara się chłopina jak może
Mroczek, pojechał znakomicie, fenomenalnie i się wybronił tam przed upadkiem, szkoda mi tego łyżwiarza, co się wywalił, ale takie rzeczy się zdarzają.
Bardzo szkoda mi Przemka
Teraz będę kibicować Przemkowi Salecie. Jeździ jak jeździ, nie robi jakiś rewelacyjnych figur, ale jak się waży 115kg, to trudno wogóle po lodzie jeździć. A wczoraj zrobił piruet, czy coś podobnego, brawa dla niego!!!
Mroczek, pojechał znakomicie, fenomenalnie i się wybronił tam przed upadkiem, szkoda mi tego łyżwiarza, co się wywalił, ale takie rzeczy się zdarzają.
A ja lubie Przemka Salete!Bardzo dobrze przygadał Dodzie
Wkurza mnie ta dziewczyna.Uważa się za niewiadomo kogo
Najpiękniejsza,najmądrzejsza i najlepiej śpiewa!Taaa jasne chyba dla siebie...
A poza tym to wkurza mie to włażenie do tyłka Dodzie przez prowadzących
Kurzajewski to już w ogóle boi się coś powiedzieć!
A poza tym to wkurza mie to włażenie do tyłka Dodzie przez prowadzących
Team Hunter:)A jak!
Nie oglądałam wczoraj GNTL, bo już nie mogę słuchać durnych textów Dody i patrzeć na jej żenujące zachowanie.
Ona nie potrafi zdania powiedzieć, żeby się nie ośmieszyć.
A kto odpadł wczoraj?
Kurcze, tydzień temu się zdziwiłam, jak odpadła Marysia a został Przemek Saleta.
Fajny, sympatyczny facet, ale tańczy strasznie.
Oj, byłoby cudnie... Ale brzmi zbyt pięknie żeby mogło to być prawdziwe...Gabra-Sheila pisze:Doda to prymityw, już chodzą słuchy, że mają ją wyrzucić z jury GTNL
A kto odpadł wczoraj?
Kurcze, tydzień temu się zdziwiłam, jak odpadła Marysia a został Przemek Saleta.
Fajny, sympatyczny facet, ale tańczy strasznie.
Przecież już pisaliśmy, że PrzemysławKitty pisze: A kto odpadł wczoraj?![]()
W tym sporze jestem całkowicie za Dodą. To jest debilstwo do potęgi, że przemiły, robiący świetne piruety i spirale Przemek odpadł, a Saleta, który nie umie kompletnie nic ( wybaczcie, ale on nawet na tej jednej nodze nie umiał ustać, cały się trząsł ) przechodzi dalej. To nawet ta sędzina powiedziała, że on powinien leżeć na łóżku, zamiast swojej partnerki.
A co kary, to pewnie poniesie ją Kurzajewski za to, ze nie umiał w porę zareagować.
A Dodzie co najwyżej mogą zabrać tron i będzie biedulka siedziała na taborecie
Wczoraj jak zwykle podobały mi się Tatiana i Doda
Doda od czasów Baru nic się nie zmieniła .Fajnie jeździła po Salecie , że zachowuje się jak trzynastolatek , zeby zaczal pisac ksiazke albo listy , ze jest chamski prostacki i wogole nie umie jezdzic na lyzwach.Ale przecież to wszystko prawda .Uwielbiam Dodę
Ciąglę kibicuję Oldze Borys , która wreszcie jest doceniona
Doda od czasów Baru nic się nie zmieniła .Fajnie jeździła po Salecie , że zachowuje się jak trzynastolatek , zeby zaczal pisac ksiazke albo listy , ze jest chamski prostacki i wogole nie umie jezdzic na lyzwach.Ale przecież to wszystko prawda .Uwielbiam Dodę
Ciąglę kibicuję Oldze Borys , która wreszcie jest doceniona
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ja też w konflikcie Doda - Saleta jestem po stronie Dody. Może i ona ma niewyparzony język, ale ja ją lubię.
Śmieszą mnie jej zachowania, a na Saletę po prostu nie mogę już patrzeć!
Poza nim lubię wszystkich z ekipy GTNL.
Tatiana tańczyła wczoraj fajny układ na koniec - ta piosenka była piękna. Wiecie może jaki ma tytuł i z jakiego filmu pochodzi? (w refrenie było coś w stylu "Roxanne")
Tatiana tańczyła wczoraj fajny układ na koniec - ta piosenka była piękna. Wiecie może jaki ma tytuł i z jakiego filmu pochodzi? (w refrenie było coś w stylu "Roxanne")
Chciałbym wspomnieć o programie You can dance - poprostu tańcz. Dziwi mnie że nikt o tym nie pisze. Oglądam ten program i bardzo mi się podoba. Fajni uczestnicy i jurorzy. W sumie to w jury nie ma ani jednego Polaka: Weronika - Ukrainka, Augustin - Kubańczyk, Piróg - Żyd. A wy oglądacie ten program? Co o nim sądzicie?