Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Amber się dziś skompromitowała na uroczystości zaręczynowej. Mieszanka leków i alkoholu. ::plask wczolo: A rano nawet nie chciała iść na ślub teściowej. ::plask wczolo: Brz komentarza.
O Brooke dziś się nie będę wypowiadać. Podobnie o Whip'ie i Deacon'ie.
Sally miała wyraźną chrapkę na to by pójść na ślub Brooke i Whip'a. Ona w przeszłości już nieraz składała niezapowiadane wizyty...
Erica przychodzi Rick'owi na pomoc. Ona liczy na wbicie sie do rodziny, a on chyba traktuje ją jako koleżankę. Na razie jej "demoniczna" matka sie nie odezwała. ::chytry::
Jutro ciekawie sie zapowiada.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nigdy nie miałem ochoty grać w Simsy, ale może zaczne :twisted: za to w Wormsy kiedyś lubiłem a tam tez można robale nazwać imionami i zabijać się przeciwnymi drużynami trzeba :zeby: i jeden wygrywa (no czasem giną wszyscy przez przypadek bo amunicji tam spor :D polecam!)
A wracając do tematu: podoba mi się wyjątkowo jak Stephanie przygaduje Brooke i Deaconowi ::chytry:: gorzej że ja znam jej prawdziwe intencje -niekoniecznie jest to ochrona Bridget, Erica jest okropna a Forresterowie ślepi jak nei widzą co ona knuje, szkoda Zende. Mama Whipa wydaje się taka jakby wyskoczyła z "Klanu" :lol: Brooke jest dla niej zbyt kontrowersyjną synową ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dzisiejsze odcinki mnie rozwaliły.
Jak Deacon jest taki mądry i namawia Brooke, żeby powiedziała wszystko Bridget, to czemu sam jej tego nie powie? ::chytry:: ::kwasny:: ::plask wczolo: Na końcu jak płakał - jest żałosny.
Brooke też nie lepsza - czy nikt na jej ślubie nie widział, jak ona się zachowywała? Albo jak Deacon strzelał minami do Brooke? Albo jak Whip pokazał matce gest na "nie"? ::kwasny::
Wyjątkowo sztuczne było dziś marzenie Eriki - już w jego trakcie można się było domyślić, że to nieprawda.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Sen Eriki- od razu wiedziałam, że to sen nie możliwe aby Rick tak nagle zmienił zdanie o Amber ( a to szkoda) . Ślub trochę nudny. Dla mnie to było ciągłe rozczulanie się nad swoim losem Brooke i rozpacz Deacona ::plask wczolo: żałosne to się robi. Miejmy nadzieję, że niebawem stanie się coś ciekawszego np: Stefa wprowadzi jakieś lepsze chwyty czy coś :D .
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Dzisiaj najlepsze były oczywiście wyobrażenia Ericki, na które jak zwykle się nabrałem. Rick powinien zająć się Amber. Jak na razie źle postępuje. No i kolejnym hitem była pojawiająca się Cesarzowa w przedślubnej wizji Brooke. ::loll:: Szkoda tylko Brooke, że znowu tak cierpi. Musi skończyć się ta faza w jej życiu, żeby znowu była szczęśliwa.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nie nabrałem się na te marzenia Erici. Niemożliwe, żeby Rick tak szybko się w niej zakochał.
Ślub Brooke i Whipa był nudny. Strój Brooke pozostawię bez komentarza. ::plask wczolo: Coraz bardziej żal mi Bridget. Była na tym ślubie taka szczęśliwa i radosna. I chyba tylko ona. Co by było gdyby odkryła tajemnicę Deacona i matki? A co do Deacona, to jednak mimo wszystko żal mi go dzisiaj było. Stracił kolejną ukochaną kobietę. Napierw Carmen, potem Amber i w końcu Brooke...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Cała oprawa ślubu była bardzo ładna. Dekoracje, muzyka i tym podobne. Tylko szkoda, że Brooke nie potrafiła cieszyć się uroczystością. Widać było, że ona nie chce tej uroczystości. Deacon chciał by powiedziała córce. Zapomniał o tym, że ona aż tak dla niego sie nie poświęci. Sam chyba nie miałby odwagi jej to powiedzieć, a co dopiero Brooke.
Erica ma ciekawe marzenia. W połowie sceny zrozumiałem, że ona marzy o tym, by być z Rick'iem. A po za tym, po co Erica grzebie w czyichś rzeczach? ::plask wczolo:
Zwróciłem uwage na moment, kiedy Whip odwraca lekko głowę Brooke, by ta patrzyła mu prosto w oczy w czasie przysięgi. :|
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A właśnie że jak popatrzeć na zdjęcia z tego ślubu to Brooke ładnie wyląda, skromnie, ale ładnie bo to nie był normaln ślub ::kwasny:: Jak za pierwszym razem to oglądałem miałem nadzieję że ona potknie się i spadnie ze schodów i urodzi dziecko na ślubie :twisted: ::jezyk:: zamiast brać ślub -to by było ciekawsze ::rad:: Bez sensu że Massimo tam przylazł
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Adex-fan Brooke pisze:A właśnie że jak popatrzeć na zdjęcia z tego ślubu to Brooke ładnie wyląda, skromnie, ale ładnie bo to nie był normaln ślub ::kwasny:: Jak za pierwszym razem to oglądałem miałem nadzieję że ona potknie się i spadnie ze schodów i urodzi dziecko na ślubie :twisted: ::jezyk:: zamiast brać ślub -to by było ciekawsze ::rad:: Bez sensu że Massimo tam przylazł
Tak samo sobie wyobrazałam jak Ty - z tymi schodami i rodzeniem ::bojesie::
Żałość i żenada co oni teraz wyprawiają. :roll:
Te wszystkie sytuacje zaczynają wyglądać jak w domu wariatów ::bojesie:: Chyba ten serial jest jednak dla debilów.
Wiem, wiem...pogadam sobie, naurągam i....dalej będę oglądała.

Czekam z niecierpliwością na Mamuśkę Eriki, mam nadzieję, że będzie niezła jazda :evil: :twisted:
Tomala

Post autor: Tomala »

Dzisiejsze odcinki bardzo mi się podobały. Najlepszy był Ridge z tą "Amnezją" ::loll::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Zastanawiam się dlaczego na ślub przyszła Stephanie skoro tak nienawidzi Brooke ::plask wczolo: Dziwne tylko dlaczego nie było Zendego ::ke::

Ridge już zaczął swoje rządy w "Spectra Fashion" i dał popalić Darli ::jezyk:: (dużo musiała pisać) Mi ta sukienka bardzo się podobała i nie wiem co Ridge od niej chciał? Potem w Insonni znowu zaczął krytykować Deacona i całe "Forreser Croections" ::kwasny:: A ten bezmyślny tekst "ach tak... kolekcja Amnezja" był kompletnie nie na miejscu ::plask wczolo:

Whip jes wyraźnie napalony na żone :zeby: ale jednak Brooke nie dała mu satysfakcji czerpanej z seksu z nią ::chytry:: A ta seksowna koszulka jako prezent od córki to głupota ::ysz:: I jak zwykle musi zadzwonić to matki, wiedząc że prawdopodobnie mamusia jest właśnie w łóżku :zmiesz:: Niech ona w końcu zrozumie że nie jest pępkiem świata :!:

Ciekawi mnie dlaczego matka Erici nie poczekała na nią tylko uderzyła Ziggiego w głowę, ukradła klucz do jej mieszkania i poszłą sobie ::plask wczolo: Już nie mogę się doczekać jak ją pokarzą :twisted: Ale będzie akcja :twisted: :twisted: :twisted:
Forrester

Post autor: Forrester »

Tomala pisze:Dzisiejsze odcinki bardzo mi się podobały. Najlepszy był Ridge z tą "Amnezją" ::loll::
To jeden z lepszych tekstów Ridga w ogóle, bo zwykle nie grzeszy on jakimiś wyszukanymi żartami :zeby:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Forrester pisze:
Tomala pisze:Dzisiejsze odcinki bardzo mi się podobały. Najlepszy był Ridge z tą "Amnezją" ::loll::
To jeden z lepszych tekstów Ridga w ogóle, bo zwykle nie grzeszy on jakimiś wyszukanymi żartami :zeby:
Tak a co się stało?Bo niestety nie mogłam oglądać :evil:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Misia pisze:Tak a co się stało?Bo niestety nie mogłam oglądać :evil:
Deacon rozmawiał z Ridge'm i ten drugi powiedział o nowej kolekcji:
- "ach ta amnezja"
Deacon odpowiedział:
- "chyba Ambrossia"
Awatar użytkownika
Szon

Post autor: Szon »

Misia pisze:
Forrester pisze:
Tak a co się stało?Bo niestety nie mogłam oglądać :evil:
Deacon spotkał Ridge'a w Insomni i ucięli sobie krótką "pogawędkę". Miedzy innymi Ridge "przekręcił" nazwę kolekcji Ambrossia na kolekcję Amnezja. :lol:

A taki mój mały komentarz do dzisiejszych odcinków:
Deacon sobie dzis przypomniał że ma jeszcze jedno dziecko o którym zapomniał. Chyba już zapomniał jak się bił o nie... ::plask wczolo: A teraz jest tylko zajęty lataniem z wyciągniętym jęzorem za Brooke jak pies.
Ridge jest głupi jak but. Walczy z własną rodziną. Szaleniec.
Ta matka Erici jest jakaś straszna. ::jezyk:: Musiała sie nieźle wściec że jej córeczka ją opuściła że tak zdemolowała jej mieszkanie. ::jezyk::
Zablokowany