Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

Zwykle są ok. 22.00 ;)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Moja perła wróciła do serialu :serce: Kto jak kto ale Sheila potrafi rozkręcić to towarzystwo :zeby: Odrazu serial zrobił się ciekawszy :mrgreen:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Comeback Sheili ::rad:: :: bow :: Jak to wy pisaliście, Crazy Jeans powraca i w ogóle się nie zmieniła. Świetnie wygląda. ::loll:: Super odcinki. Sheila i Stephanie dziś super miny i teksty. Chociaż najlepszy tekst należał do Eryka "możesz mi już teraz wybaczyć te wszystkie romanse". ::loll:: A jak patrzę na Ridżusia to nie mogę opanować śmiechu. Gra jak aktor komediowy. Deacon strasznie przytył, a Sally niestety już zdrowo nie wygląda.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja właśnie dzisiaj przegapiłem MNS, bo byłem na wycieczce szkolnej. A tak długo czekałem na te odcinki. Myślałem, że wrócę z wycieczki akurat na MNS, ale wynikły pewne opóźnienia i nie udało mi się obejrzeć wspaniałych dzisiejszych odcinków. Ale obejrzę je na YouTube. Bardzo się cieszę z powrotu Sheili. :D Chyba w końcu zacznie się dziać coś ciekawego w MNS.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Po pierwszym odcinku miałem więcej pytań, niż odpowiedzi. ::ysz::
Erica to....Mary. :?: ::ysz:: ::plask wczolo: :?: :?: :!: ::ke::
Szczerze powiem, dzisiejsze odcinki były pełne dramatyzmu, istny horror. Już w powietrzu było czuć, że wydarzy się cos nietypowego. I ta mega burza. (dla odmiany, u mnie mega śnieg ::ysz:: ). Racja, Sheila wygląda znakomicie. O mało nie spadłem z fotela, jak zobaczyłem ją z latarką pod brodą i potem, jak sie okazało, że to matka Erica'i. ::plask wczolo:
Nawet w pozostałych scenach gadano o Sheila'i. Amber o niej wspomniała, Eric i Stephanie rzucali na nią gromy. ::loll::
Ridge jest beznadziejny. Amber chyba zaczyna powolutku dochodzić do siebie.

Niestety, scnarzyści mnie dziś zawiedli. Nie chodzi o sam powrót świetnej Sheila'i. Chodzi mi o relacje między nią, a Erica'i. Przecież każdy wyrobiony widz MnS zauważy, że to co zrobili scenarzyści, to wielki kawał amatorszczyzny. Poszli oni po najmniejszej linii oporu, i wpadli na pomysł, że w ciągu 4 lat Mary/Erica postarzeje się o ok 12-15 lat. Ja na poczekaniu mogę wymysleć inny, bardziej wiarygodny pomysł na relacje między obiema postaciami. To co dziś pokazali, to jeden z największych absurdów, jakie oni wymyślili. Myślałem, że wyleczyli się z pomysłu postarzania dzieci. Zawiodłem się. ::plask wczolo: Mogę stwierdzic, że scenarzyści MnS robią "profesjonalną amatorszczyznę i błazenadę". ::loll:: ::plask wczolo: .
Abec

Post autor: Abec »

Po pierwsze to jest konsekwentne - dzieci rosną szybciej niż u nas, skoro zdarzyło się to Rickowi i Bridget, to również Erica/Mary. Po drugie nic nie zastąpi, także na ekranie, relacji między córką a matką.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Abec pisze:Po pierwsze to jest konsekwentne - dzieci rosną szybciej niż u nas, skoro zdarzyło się to Rickowi i Bridget.
Nie zapominaj o CJu. On też swego czasu 'skoczył'. :wink:

Dawidku, zazdroszczę Ci tego szoku... Ja podobnie czułem kilka lat temu jak pierwszy raz widziałem te odcinki....
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Dawidek pisze:Zawiodłem się. ::plask wczolo: Mogę stwierdzic, że scenarzyści MnS robią "profesjonalną amatorszczyznę i błazenadę". ::loll:: ::plask wczolo: .
Ale przecież chyba właśnie za to kochamy MNS. :!: ::rad::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek pisze:Po pierwszym odcinku miałem więcej pytań, niż odpowiedzi. ::ysz::
Erica to....Mary. :?: ::ysz:: ::plask wczolo: :?: :?: :!: ::ke::
Szczerze powiem, dzisiejsze odcinki były pełne dramatyzmu, istny horror. Już w powietrzu było czuć, że wydarzy się cos nietypowego. I ta mega burza. (dla odmiany, u mnie mega śnieg ::ysz:: ). Racja, Sheila wygląda znakomicie. O mało nie spadłem z fotela, jak zobaczyłem ją z latarką pod brodą i potem, jak sie okazało, że to matka Erica'i. ::plask wczolo:
Nawet w pozostałych scenach gadano o Sheila'i. Amber o niej wspomniała, Eric i Stephanie rzucali na nią gromy. ::loll::
Ridge jest beznadziejny. Amber chyba zaczyna powolutku dochodzić do siebie.

Niestety, scnarzyści mnie dziś zawiedli. Nie chodzi o sam powrót świetnej Sheila'i. Chodzi mi o relacje między nią, a Erica'i. Przecież każdy wyrobiony widz MnS zauważy, że to co zrobili scenarzyści, to wielki kawał amatorszczyzny. Poszli oni po najmniejszej linii oporu, i wpadli na pomysł, że w ciągu 4 lat Mary/Erica postarzeje się o ok 12-15 lat. Ja na poczekaniu mogę wymysleć inny, bardziej wiarygodny pomysł na relacje między obiema postaciami. To co dziś pokazali, to jeden z największych absurdów, jakie oni wymyślili. Myślałem, że wyleczyli się z pomysłu postarzania dzieci. Zawiodłem się. ::plask wczolo: Mogę stwierdzic, że scenarzyści MnS robią "profesjonalną amatorszczyznę i błazenadę". ::loll:: ::plask wczolo: .
Czekałem na Twoją reakcję :zeby: dla niespoilerowców to musi być ogromny szok, tym bardziej niespodziewany że Mary została przesadnie postarzona. Czekam na kolejne wrażenia niespoilerowców :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Sheila!Sheila!(oklaski) no wreszcie wróciła, jak fajnie. Coś się zacznie dziać w serialu. Gdyby Erica wiedziała co jej mama wyprawiała w LA przed laty to by chyba zawału dostała ::jezyk:: odcinki ciekawe, fajne były te wspomnienia o Sheili powiało starymi, dobrymi czasami :zeby: .
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Dla Sheili to czas stanął w miejscu!Nic się skubana nie postarzała przez te lata nieobecności :D :shock:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Szon

Post autor: Szon »

Ej no sory, Mary miała chyba z 1-2 lata jak Sheila z nią uciekła a Amber była wtedy w ciązy... Przy Małym Eriku Erika (lol ile tu tych Erików ::jezyk:: ) powinna mieć jakieś z 6 lat... Ale widocznie Sheila wyjechała z córką do jakiegoś miejsca gdzie czas płynie szbyciej... Totalna beznadzieja... ::plask wczolo: Ale przynajmniej wolę oglądać Sheilę niż odwadniającą się od ciągłego płaczu Brooke i tego gówniarza Deacona.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Powrót Sheili mógł być bardziej efektowny :ziewam: Ale i tak bardzo cieszę się z jej powrotu :twisted: Może nareszcie w "Modzie na sukces" zacznie się dziać coś naprawdę fajnego :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Mam nadzieję, że Sheila da czadu :mrgreen: Ciekawe czy na weselu Brooke i Whipa zagrali "Windą do nieba" ::jezyk:: (nie zgadza się tylko jeden fragment "...raz zobaczony..." ::jezyk:: ::jezyk:: )
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

Nie pisałem długo w tym dziale bo wiedziałem ze Sheila powróci lecz domyślił bym sie to może być Sheila lub żartowałbym sobie. Bo kto z was tak boi się własnej matki. Tylko Sheili można się tak bać. Po za tym dla mnie wróciły Złote Czasy MNS, bo MNS bez Sheili to nie MNS ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::

tekst Shieli do Eriki był dobry " mam chęć Ciebie udusić "- oj Erica nie wie chyba do czego jest zdolna jej matka
Zablokowany