Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
bastet78

Post autor: bastet78 »

Nareście Sheila wróciła.:D:D:D :mrgreen: :serce:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Adex, dzięki. Ja nadal pozostaję przy tym, co napisałem wczoraj. Mam jednak pewne przemyślenia, z którymi się podzielę w wątku "Soap opery z innych państw".
B@R, dlatego jestem niespoilerowcem, lubię takie niespodzianki w MnS. :: bow ::

A teraz dzisiejsze odcinki. Już myślałem, że Ziggy będzie kolejna ofiarą tej wariatki.
Okazało się, że on chyba zlekceważył później jej groźną minę. Erica za to oszalała na punkcie nowej pracy, w przeciwieństwie do Amber, która pod wpływem tych środków nie jest sobą. Erica też jest troszkę winna, zbyt oddaliła się od dziecka, mogła rozmawiać, ale ednocześnie siedzieć przy dziecku, a nie chować się. Co by się stało, gdyby spadło do basenu, na reakcję mogłoby być za późno.
Deacon nie odpuści sobie. Lepiej niech wraca do swojej zaniedbywanej żony. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ten skok Shelili na Ziggy'ego był booski :serce: już myślałam, że zrobi nasza ulubienica ale się zawiodłam :P . Czuję, że Ziggy będzie się próbował o niej dowiedzieć więcej. Jeny ta Amber to jest psyhicznie niezrównoważona ::plask wczolo: tak się wydarła na Ericę ja tam bym chyba jej w twarz dała. Niech ona wreszcie zniknie z tego serialu bo patrzeć nie mogę. Jednak czasem naprawdę brakuje mi Kimberly...
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

W czwartek się Sheila pojawiła, a już jest tak samo groźna jak dawniej :twisted: Świetna scena jak rzuciła się z nożem na Ziggy'iego 8) Myślałam już, że go zabije... ::jezyk:: Ale Ziggy się na nią patrzył i ten tekst, że lubi takie kobiety czy jakoś tak ::loll:: A w poprzedni odcinku były świetne wspomnienia :serce: Jak Stephanie rzuciła się na Sheilcię, jedna z moich ulubionych scen, czyli bójka w basenie ::krzyw:: Sheila&Eric itd. :D A wczoraj Sheila&James i po takim czasie znów zobaczyłam tego kretyna.
Amber oszalała! Przecież Erica nic złego nie zrobiła, tylko z matką gadała...Poza tym cały czas miała go na oku :roll: Przez te leki zupełnie inna jest ::kwasny::
Awatar użytkownika
Szon

Post autor: Szon »

Tak, tak, tak! Teraz Erika zrazi się do Forresterów i przyzna matce rację że to nadęte snoby! Jaki ten serial jest przewidywalny! Zastanawiam się czy jest sens go dalej oglądać!
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Kocham Sheile! :serce: niech wygoni Amber jak najszybciej z LA!I wtedy ten serial będzie lepszy. A jak Sheila obmyśla plan to już dobrze :D i powinno się udać :D . Pierwszego odcinka nie oglądałam, ale drugi trochę przynudny. Amber i te jej leki ::plask wczolo: Rick to już dawno powinien dać sobie z nią spokój (jakie ja mam do niej nastawienie no nie :twisted: ) dobrze że Brooke trochę namotała Deaconowi :wink: może wreszcie się od niej odczepi i pomyśli o Bridget a nie ciągle o swoim dziecku. To już robi się nudne.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Sheila świetna, ale chyba nikomu a zwłaszcza Amber bym nie życzył jeszcze dodatkowych kłopotów z nią, usunąć w ustach Sheili niekoniecznie musi znaczyć by wyjechała ::chytry:: ::bojesie::
Brooke musiał okłamać Deacona bo do niego chyba nadal nic nie dociera, teraz już powinien dac jej spokój, ale i Bridget też, Stephanie miała go wywalić z miasta i coś zajeła się innymi rzeczami jak wypominanie Erykowi akurat Sheili ::kwasny:: Brooke za to dzis powiedziała ciekawie o Sheili
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Aż mi żal Amber ::jezyk:: konflikt z Brooke był niczym w porównaniu z tym co ją czeka z Sheila , pod warunkiem ,że nasz demon nie wyleciał z obieku , choć już przesmak mieliśmy z Ziggym :zeby: :D
Brooke dobrze zrobiła ,że zdystanosowała Deacon'a ::ok::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Pewnie, że dobrze, mam już dość Deacona.
Nabrałam się na marzenie Eriki. ::jezyk:: Tylko sobie pomyślałam: "Jaki prędki ten Rick!" :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Ja też chciałem powiesić psy na Rick'u, że on taki megaszybki. I to jeszcze, gdy Amber siedzi w domu. ::plask wczolo: Ale okazało się, że to marzenia dziewczyny. Odnoszę wrażenie, że ona zaczyna się zakochiwać w Rick'u.
Sheila zaczyna knuć. Tym razem przeciwko Amber. Nie tylko chce "ułatwić" życie córce. Moim zdaniem chce się też na niej zemścić, za to, że Amber uniemożliwiła jej zabicie Stephanie (to był jeden z najlepszych momentów w dotychczasowej historii MnS, tak na marginesie).Nie podobało mi się tylko to, że powiedziała "musimy się jej pozbyć", jakby chciała wmanewrować Erica'ię do swoich planów.
Cieszę się, że Brooke spławiła Deacon'a. Niech on zajmie się zaniedbywaną żoną. ::plask wczolo: Nie podobała mi się też jej wypowiedź dotycząca Sheili. Czyżby lekceważyła jej dokonania z przeszłości? Czy zapomniała, co ona zrobiła jej i jej najbliższemu otoczeniu?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Amber ją zawiodła bardziej niż przy Stephanie, jeśli dobrze pamiętacie zdradziła ją zaczynając współpracę z Maggie i Jamesem (dzień ślubu Sheili i Jamesa). Co do Brooke to możliwe że ona nawet do dziś nie wie o wszystkich występkach Sheili (np. otrucie jej, pomieszanie wyników na ojcostwo Bridget)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ale przecież Brooke wczoraj broniła Sheile, co mi się podobało! :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No tylko po części broniła i to właśnie mówię -że pewnie dlatego, iż nawet nie wie o wszystkim, ale miała rację w swojej wypowiedzi (jak to Brooke często ma) tylko wątek z Deaconem do niej nie pasuje, ale jak dziś ładnie przyszła z Whipem do Cefe Rose wylądało że nawet to już koniec wątku Deacona, Sally kolejny raz się ośmieszyła ze swoją gadką, ale Brooke tym razem zachowała się ładnie, nie dała się niesłusznie wdeptać w ziemię oraz też nie wdała się w jakąś wielką kłótnię. Erica mnie dziś rozśmieszyła -skoro została z dzieckiem w domu by go pilnować to po diabła przywlokła go do firmy ::plask wczolo: ::loll:: Sheili można zacząć się bać, zaczyna knuć :twisted: ::bojesie:: Amber nie dość że już w opłakanym stanie (przez te strate dzieci :cry: ) a tu jeszcze Sheila chce ją dobić ::kwasny:: Dziwne że Kristen sama nie umie nic tak efektownego zaprojektować jak Amber ::kwasny:: przeciez ma większe doświadczenie :roll: dziwnie tez trochę się patrzy na Ricka jako zastępce Brooke a Thorne to taki zwykły pracownik ::kwasny:: A dziś mówili że Fenmore czeka na nowe projekty Amber ::chytry::
Milagros

Post autor: Milagros »

Bardzo to przykre,ale z Amber jest już bardzo źle :cry:
Dziewczyna jest w totalnej rozsypce,ciągle widzi trumienki swoich dzieci i niestety
uzależniła się od leków :evil: Najgorsze jest to,że łączy je z alkoholem ::bojesie::
Teraz Sheila wkroczy do akcji bo wie o problemie Amber.No to się narobiło ::plask wczolo:
Brooke z Whipem w restauracji nawet fajnie wyglądała,może poczucie,że uwolniła się
od Deacona tak ją zmieniło ::rad::
Sally oczywiście musiała wyjechać ze swoimi wywodami na Brooke-całe szczęście,że
pani Logan(a właściwie Jones ::jezyk:: )nie dała się sprowokować.
Erica jest nawet fajna,jak na razie mnie nie denerwuje-mimo,że jest córką stukniętej
Sheili :zeby: Przyjemnie się też patrzy na Ziggie'go-rozśmiesza mnie ten facet ::loll::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Dawidek
Administrator

Dobrze, że Brooke nie dała sie sprowokować pijanej Sally. Ona ostatnio dość często pije. ::plask wczolo: No i znowu próbowała szastać pamięcią o swojej tragicznie zmarłej córce. ::plask wczolo:
Ne dziwię się niecierpliwości Thorne'a i Kristen. Firma musi mieć ciągłość. Amber poprzez uzależnienie się od leków, połączonych z alkoholem. Stwierdzam, że Amber jest w depresji.
Sheila rzeczywiście jest stuknięta, skoro źle życzy cierpiącej, bądź będącej w kłopotach osobie. ::plask wczolo: I chce zniszczyć Amber.
Zablokowany