Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Zapomniałem dopisać że te ostatnie odcinki ze sceną w Cafe Rose były kręcone gdy chyba plan zdjęciowy odwiedził ktoś z Polski, pamiętam w Super Express tv zdjęcia bandy Spectry z tego właśnie odcinka i chyba był przeprowadzony jakiś wywiad z Sally a prawdopodobnie też jakoś w tym czasie plan odwiedzała ta jakaś babka co wygrała konkurs, pewien nie jestem, ale pamiętam że nawet na Tvp1 w jakims reportażu krótkim chyba pokazali właśnie jak kręcą te scene w Cafe Rose.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Współczuję Amber, bardzo. Życie jej się rozsypało, straciła dwoje dzieci, przestała panować nad swoim życiem, uzależniła się od leków, nie potrafi dać Erykowi tego czego powinna,i zdaje sobie z tego sprawę. Jest świadoma swojej załosności, i ogromu problemu, dowodem na to jest scena kiedy pod domem Ziggiego w krzakach na klęczkach zbierała tabletki z ziemi i połykała je szybko, ona dobrze wie, że jest naprawdę źle i świadomość, że nie potrafi tego skontrolować ją tak niszczy. To jest tragedia.
Rick nie jest już dzieciakiem na pewno, dojrzał bardzo, trwa przy cierpiącej żonie, myśli o wszystkim.
A Stephanie mnie zawiodła, miała wyeliminować z gry Deacona, i nagle dostaje amnezji. A liczyłam na niezłe akcje
Wydaje mi się, że Ziggy jeszcze pożałuje, i to mocno że zaprzyjaźnił się z Sheilą. Będzie ofiarą na całej lini
A swoją drogą Sheila świetnie wygląda:)
Rick nie jest już dzieciakiem na pewno, dojrzał bardzo, trwa przy cierpiącej żonie, myśli o wszystkim.
A Stephanie mnie zawiodła, miała wyeliminować z gry Deacona, i nagle dostaje amnezji. A liczyłam na niezłe akcje
Wydaje mi się, że Ziggy jeszcze pożałuje, i to mocno że zaprzyjaźnił się z Sheilą. Będzie ofiarą na całej lini
A swoją drogą Sheila świetnie wygląda:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
To jaki los scenarzysci urzadzili Amber jest straszne
Strasznie jej wspolczuje i dziewczyna niedługo się wykończy.Najbardziej mnie zastanawia jak Rick może nie zauważyć,że Amber ma depresje i jest uzależniona od lekarstw?
Powinien ją wysłać na terapię,a nie wymagać,żeby skończyła kolekcję.Kto w jej sytuacji myślałby o projektach?
Co do Erici to bardzo nieładna jest i ubiera się też fatalnie,ale może to wina mody,która kiedyś panowała.W końcu czasy sie zmieniają
Sheila sprawia wrażenie dziwnie spokojnej i wyciszonej
Może to cisza przed burzą??

Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
-
Dawidek
- Administrator
Muszę przyznać, że A. Frantz gra znakomicie. Dziś udowodniła to w całej krasie. Sama Amber przyznała się do tego, że jest uzależniona od leków. To pierwszy i bardzo ważny krok. Po pierwszym odcinku obawiałem się, że dziewczyna trafiła do jakiegoś obcego domu i się całkiem skompromituje. Na szczęście trafiła do Taylor, która, co trzeba przyznać, miała dziś na Amber znakomity wpływ. Po raz pierwszy od dawna Taylor jest panią doktor od prawdziwego zdarzenia.
Rick bardzo się martwi o znę i obarcza Erica'ię swoimi problemami. A ta się cieszy, że może być blisko swojego idola. Rick zapomniał, że może mu jeszcze pomóc matka z mężem. Chyba jednak nie chciał jej obarczać swoimi problemami, dopiero potem poinformował ich o zamieszaniu z pijaną Amber.
Mam nadzieję, że Erica nie przyjmie toku myślenia swojej matki, by rozbijać czyjeś związki. Sheila zaczyna ingerować w życie córki, by realizować swoje pragnienia.
Rick bardzo się martwi o znę i obarcza Erica'ię swoimi problemami. A ta się cieszy, że może być blisko swojego idola. Rick zapomniał, że może mu jeszcze pomóc matka z mężem. Chyba jednak nie chciał jej obarczać swoimi problemami, dopiero potem poinformował ich o zamieszaniu z pijaną Amber.
Mam nadzieję, że Erica nie przyjmie toku myślenia swojej matki, by rozbijać czyjeś związki. Sheila zaczyna ingerować w życie córki, by realizować swoje pragnienia.
- Adex-fan Brooke
To było jasne że przyszla a raczej wpadła do znajomego domu, dzięki temu Taylor wreszcie dostała swój wątek
i wreszcie ma szanse naprawić swój nadszarpnięty obraz mało wnoszącej i mało pomocnej a raczej szkodliwej nudziary na dodatek wygląda korzystnie. Więc w tych odcinkach mozna kibicowac Amber i Rickowi
gorzej że Sheila rozbudza takie marzenia u Ericki, nawet bardzo złe to jest. Whip w bieliźnie Brooke nie zły

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie pierwszy dzisiejszy odcinek był boski
Sheila obserwująca Forresterów udzielających tak ładnie wsparcie Amber(łącznie z Brooke) i te wspomnienia Sheili i na koniec jej słowa że Stephanie,Brooke i Amber mylą się że myślą, iż się jej pozbyły
(ale ryzykowne było że weszła jeszcze do domu). Świetny odcinek, kto przegapił musi zobaczyć na Youtube jak będzie! 
- Adex-fan Brooke
A w drugim odcinku można było się uśmiac z kilkutekstów np. Brooke o Sally że skąd ja było stac na drogiego szampana
lub że Amber to lepszy zespół projektantów niż doświadczeni Clarke i Tony
Sally kupiła sobie nowe biurko, Tony był paskudnie uczesany jakby go krowa po głowie polizała i śmiesznie, głupio spławił Kristen, ale się wróciła gdy usłyszała Massimo
Sally kupiła sobie nowe biurko, Tony był paskudnie uczesany jakby go krowa po głowie polizała i śmiesznie, głupio spławił Kristen, ale się wróciła gdy usłyszała Massimo
To siadanie na ławie było wręcz komiczne
Bardzo lubię takie retrospekcje, najbardziej podobała nie się ta z Brooke
Fajnie ogląda się Sheile z powrotem na ekranie.
Trochę dziwi mnie jednak, że ona tak bardzo kocha Eric'a ( do tego stopnia, że zmieniła imię swojej córki z Mery na Erikę ). Przecież ostatnio była z Jamsem, to z nim zaszła w ciążę, wzięła ślub i udawała szczęśliwe małżeństwo. Cóż, uczucia zmieniają się jak w kalejdoskopie
Z Amber faktycznie jest źle ( zwłaszcza, że zdecydowała się pójść do Taylor po pomoc
). Mam nadzieję, że pokarzą nam ten ładny pokoik w tym zakładzie
Jakby ktoś zerknął tylko na dzisiejszy odcinek, to pomyślałby, że Brooke z Whipem są idealnym małżeństwem
Ładnie ze sobą wyglądają.
Bardzo lubię takie retrospekcje, najbardziej podobała nie się ta z Brooke
Fajnie ogląda się Sheile z powrotem na ekranie.
Trochę dziwi mnie jednak, że ona tak bardzo kocha Eric'a ( do tego stopnia, że zmieniła imię swojej córki z Mery na Erikę ). Przecież ostatnio była z Jamsem, to z nim zaszła w ciążę, wzięła ślub i udawała szczęśliwe małżeństwo. Cóż, uczucia zmieniają się jak w kalejdoskopie
Z Amber faktycznie jest źle ( zwłaszcza, że zdecydowała się pójść do Taylor po pomoc
Jakby ktoś zerknął tylko na dzisiejszy odcinek, to pomyślałby, że Brooke z Whipem są idealnym małżeństwem
Gdy oglądam Modę i widzę Sheila ( nie ważne co robi ) to odrazu moje serce się raduję
Uwielbiam tę aktorke i tę bohaterke
Akcja w serialu nabiera rumieńców bo nigdy nie wiadomo co nasza ulubienica znów wymyśli , komu zacznie grozić ,a kogo ze chcę się pozbyć .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
Na śmierć zapomniałem wczoraj skomentować nietypowe zachowanie Whip'a. Wszystko przez "Klub Trójki", o czym napiszę w innym temacie. Gdy zobaczyłem Whip'a w bieliźnie Brooke, to oczom własnym nie wierzyłem. Trzeba przyznać, że facet wyglądał....abstrakcyjnie i komicznie
.
Wracając do dzisiejszych odcinków.
Wkurzyła mnie Erica, która z każdą głupotą i nie swoją sprawą dzwoni do swojej mamusi. I jeszcze nakręca Sheila'ię. Powinna zachować trochę umiaru. A jak któryś z Forrester'ów ją podsłucha?
Dziś już przesadziła.
Z początku miałem mieszane uczucia, co do zwoływania całej rodziny przez Taylor, by pocieszyć i zmobilizować Amber. Później stwierdziłem, że to był jednak dobry pomysł. Dziewczyna mogła na własnej skórze odczuć, że przynajmniej w deklaracjach, jest członkiem rodu Forrester'ów.
Sally sprawiła sobie nowe wyposażenie gabinetu. Muszę stwierdzić, że się trochę po "bizantyjsku" urządziła. Musiałem na chwilę opuścić opuścić drugi odcinek, ale najważniejsze, czyli końcówkę widziałem. Podobała mi się mina Kristen, jak zobaczyła Massimo i Ridge'a u Sally. Mam nadzieję, że zacznie strzelać pytaniami i pozna prawdę o firmie, w której pracuje jej mąż.
Wracając do dzisiejszych odcinków.
Wkurzyła mnie Erica, która z każdą głupotą i nie swoją sprawą dzwoni do swojej mamusi. I jeszcze nakręca Sheila'ię. Powinna zachować trochę umiaru. A jak któryś z Forrester'ów ją podsłucha?
Z początku miałem mieszane uczucia, co do zwoływania całej rodziny przez Taylor, by pocieszyć i zmobilizować Amber. Później stwierdziłem, że to był jednak dobry pomysł. Dziewczyna mogła na własnej skórze odczuć, że przynajmniej w deklaracjach, jest członkiem rodu Forrester'ów.
Sally sprawiła sobie nowe wyposażenie gabinetu. Muszę stwierdzić, że się trochę po "bizantyjsku" urządziła. Musiałem na chwilę opuścić opuścić drugi odcinek, ale najważniejsze, czyli końcówkę widziałem. Podobała mi się mina Kristen, jak zobaczyła Massimo i Ridge'a u Sally. Mam nadzieję, że zacznie strzelać pytaniami i pozna prawdę o firmie, w której pracuje jej mąż.
Wreszcie Amber zniknie na kilka odcinków!
teraz mogę już na luzie oglądać ten serial
. Sally fajnie wystroiła gabinet i wreszcie o siebie trochę dba. Rick wymyślił niezłą intrygę z tą wizytą w Spectrze, mina Kristen na widok Ridge'a była świetna
. dzisiejszy odcinek wszystko wyjaśni. Dla mnie to Erica już jest lepsza od Amber dla Ricka, a Sheila teraz wkroczy do akcji, już nie mogę się doczekać
(najlepsza była i tak Kimberly ale co tam każda byle nie Amber
) ciekawe jakby media zareagowały gdyby się dowiedziały o uzależnieniu Amber?Z nią to same problemy
We wspomnieniach Sheili Brooke wyglądała świetnie
i w ogóle te wspomnienia są fajne bo przypominają o starych,dobrych czasach...